kilolek
podwójna listopadowa mama
o nasze sa ciaśniejsze! Moze nie mniejsze (chociaz moze) ale wiecej gratów. Później fotki wstawię to zobaczycie. No i w skali balaganu 0-10 gdyby u chlopaków był taki jak u Ali to był dąla 0 albo nawet i -2Jacku proszę. Pokoik ma 230x340. Zdjęcia robiłam wciskając się w kącik. Jest bałagan ale w skali bałaganu jaki potrafi tam być od 0 do 10 to jest może 2.
Zobacz załącznik 429976Zobacz załącznik 429977
Wstyd się przyznac ale ja o ACTA nic jeszcze nie poczytałam, jestem zawalona robotą w tym tygodniu.
o matko, szalejesz z tą pracąsprawdzałam temp na 16 dni ida mrozzyyyyyyD mówił że jest super snieg i szaleją na sankach:-)jutro się z nimi wybiorę bo ide do pracy na 17 do 1 w nocy
ale sama chciałam tak ....
Ja po zakupach, śnieznym szaleństwie, sankach itp Obiad mam, pranie muszę jeszcze powiesić i z 1 uprać i mogę do góry wentylem leżeć. Mam ocotę na troszkę zakupów ale musi mnie mąz dofinansować, więc czekam cierpliwie, bo wstyd mi przyznać, ze swoje konto wyczyściłam :-)
D mówił że jest super snieg i szaleją na sankach:-)jutro się z nimi wybiorę bo ide do pracy na 17 do 1 w nocy
ale sama chciałam tak ....

i chyba go coś bierze bo ma stan podgorączkowy
nie chcę się zwalniać i zatrudniać gdzie indziej bo przepadnie mi ten wychowawczy, a co zrobię jak mnie zwolnią po tygodniu bo się nie sprawdzę?

)