reklama

Listopad 2009

Jacku proszę :). Pokoik ma 230x340. Zdjęcia robiłam wciskając się w kącik. Jest bałagan ale w skali bałaganu jaki potrafi tam być od 0 do 10 to jest może 2.

Zobacz załącznik 429976Zobacz załącznik 429977

Wstyd się przyznac ale ja o ACTA nic jeszcze nie poczytałam, jestem zawalona robotą w tym tygodniu.
o nasze sa ciaśniejsze! Moze nie mniejsze (chociaz moze) ale wiecej gratów. Później fotki wstawię to zobaczycie. No i w skali balaganu 0-10 gdyby u chlopaków był taki jak u Ali to był dąla 0 albo nawet i -2

sprawdzałam temp na 16 dni ida mrozzyyyyyy:szok: D mówił że jest super snieg i szaleją na sankach:-)jutro się z nimi wybiorę bo ide do pracy na 17 do 1 w nocy:-Dale sama chciałam tak ....
o matko, szalejesz z tą pracą

Ja po zakupach, śnieznym szaleństwie, sankach itp Obiad mam, pranie muszę jeszcze powiesić i z 1 uprać i mogę do góry wentylem leżeć. Mam ocotę na troszkę zakupów ale musi mnie mąz dofinansować, więc czekam cierpliwie, bo wstyd mi przyznać, ze swoje konto wyczyściłam :-)

reklama
hej
agrafka pokój Kuby ma 2 na 3m i ciężko się tam obrócić , ale tutaj z reguły robią małe sypialnie ,za to salony są duże i my cały dzień spędzamy właśnie w salonie :tak:
dziunka moim zdaniem kieruj się własną intuicją , a nie słuchaj rad innych ;-), bo skoro nie chcesz tej pracy to bez sensu się zmuszać

powiedzcie mi czy mogę Kubie dać syrop z babki lancetowej ?? bo tylko taki mam ,a nie wiem czy zdąże dzisiaj do apteki a Kuba mi zaczyna kaszleć :wściekła/y: i chyba go coś bierze bo ma stan podgorączkowy :szok:

Dziunka a masz cos na oku jeszcze ? bo pisałaś że na 1/2 etatu pracujesz dalej w tej samej firmie tak?

masz jakieś rozeznanie o tym sklepie z zabawkami ile płacaą jakie umowy dają itp?

ja gdybym nie miałą wyboru żadnego to i bym tam poszła ,zawsze po miesiącu możesz zrezygnowac a kasę dostaniesz ...

ok lecę sie szykowac zjadłam zupę,wywieszę pranie i do Biedrony...kurde wolę na 17 chodzic dobrze ze to tylko ten tydzień 6 h to nie to samo co 8 h...Igi wstał po 6 i takie spanie jak poszłam spać ok 1....dziś chyba wykituję:-D:-D:-D

dziunka moim zdaniem kieruj się własną intuicją , a nie słuchaj rad innych ;-), bo skoro nie chcesz tej pracy to bez sensu się zmuszać

powiedzcie mi czy mogę Kubie dać syrop z babki lancetowej ?? bo tylko taki mam ,a nie wiem czy zdąże dzisiaj do apteki a Kuba mi zaczyna kaszleć :wściekła/y: i chyba go coś bierze bo ma stan podgorączkowy :szok:

Zdrówka! On jest powyżej 3 roku życia po pół łyżeczki więc myślę że nic się nie stanie.

Dziunka a masz cos na oku jeszcze ? bo pisałaś że na 1/2 etatu pracujesz dalej w tej samej firmie tak?

masz jakieś rozeznanie o tym sklepie z zabawkami ile płacaą jakie umowy dają itp?

ja gdybym nie miałą wyboru żadnego to i bym tam poszła ,zawsze po miesiącu możesz zrezygnowac a kasę dostaniesz ...

To jest tak, że szefowa chce bym siedziała tu do konca stycznia i potem poszła na wychowawcze. Ale wychowawcze przysługuje mi po przepracowaniu lutego. Więc przypuszczam że ZUS szefowa za luty mi opłaci ale mam siedzieć w domu i nie dostanę żadnej kasy od szefowej bo jej nie stać:baffled: nie chcę się zwalniać i zatrudniać gdzie indziej bo przepadnie mi ten wychowawczy, a co zrobię jak mnie zwolnią po tygodniu bo się nie sprawdzę?

Kurcze, ja się dziwię że Wy to kumacie, bo ja już nic nie kumam i jest mi źle.

Pokoik Michałka
P1260159.jpgP1260158.jpgP1260157.jpgP1260156.jpg
Pokoik Kubusia
P1260155.jpgP1260153.jpgP1260152.jpg
Bałagan oceniam na 4 w 10 stopniowej skali ich możliwości. (Oberwana szafka u Michala to niestety moja wina:zawstydzona/y:)

Dziunka a ten wychowawczy to jakies rozsądne pieniądze? Warto na nie czekac?

Dziunka - a może kuroniówka? Teraz chyba już rok przysługuje. To byś miała przez rok jakąś bardziej konkretną kasę niż na wychowawczym? Mój Ł miał kiedyś taką pracę że nie można było telefonów wnosić nawet na zakład, taka była porąbana szeowa że zdolna nawet przeszukać. Pamiętam jak poszłam do szpitala z Julkiem to była noc, ja zero rozwarcia więc przyjęli mnie na obserwacje, Ł kazałam iść do pracy. O 6 mi wody odeszły a ja z trzęsącymi się rękami dzwoniłam do Ł, już wchodził na zakład, minutę później a już bym się nie dodzwoniła i by nie przyjechał. Zwolnił się z tamtąd jak szybko się dało, bo nie dało się wytrzymać, nawet nie można było rozmawiać, zdania zamienić bo to spowalniało pracę:baffled: Obóz pracy, facet to facet ale tam dużo kobiet pracuje i jak ich traktuje ta baba to szkoda gadać, zwolnień nie przyjmuje, w ciąży każe dźwigać itp. Normalnie do telewizji to się nadaje.

Kilolek - ja robię na obiad te piersi z kurczaka z pieczarkami co ostatnio na smacznach dawałaś. Z czym to najlepiej podać? Z ziemniaczkami? takimi zwykłymi z wody, puree czy może z pieczonymi? Poleć cuś:-).

Moich pokoik ma 210/ 360. Też się obrucić ciężko jak wszyscy się zejdą. Wstawię wieczorem zdjęcia jak idą spać. Gwarantuje że wygram co do ciasności w pokoju.:-D

Witajcie,
dziś była u mnie siostra ze swoim małym podopiecznym .Najpierw spacer , potem maluchy razem sie bawiły:tak:
Antonio zjadł 6 klopsików z połową woreczka ryżu i ledwo dowlókł się do spania..

Dziunka trochę to wszystko zagmatwane wiesz.. trudno doradzić. Z jednej strony lepiej zacisnąć zęby i trochę popracować a w międzyczasie szukać czegoś innego . Z drugiej strony nie wiem jak to jest z tym wychowawczym więc trudna decyzja

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry