reklama

Listopad 2009

gosiulek ale moj bierze Kube ze soba i o to mi najbardziej chodzi:tak:
noe ale chyba nic sie nie stanie jak mlodego nie zobacze przez 3 dni:-) musze dac rade, zobaczymy jak On beze mnie wytrzyma, mowie dzisiaj nawet do męża ze mi prawde powiedziec czy chociaz raz Kuba powiedzial mama albo cos wspomnial o mnie:zawstydzona/y: a piotrek mowi, ze na pewno bedzie mowil bo jak ida na spacery to o mamusi nawija podobno:tak: a ja sie tak balam, ze On tylko o tatusiu mowi jak jest ze mną:zawstydzona/y::-D

kurcze nie wiedzialam, ze mozna byc non stop glodnym:szok:
nigdy nie narzekalam na brak apetytu ale teraz to ja przechodzę samą siebie:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y: normalnie wstyd:-(:zawstydzona/y:

kilolek no to powodzenia w remoncie, oby szybko sie skonczył:tak:

agrafka dasz rade bez Ali;-)

kurcze ja z Moim prawie w ogole nie spalam, kiedys juz wspominalam, ze On lubi w swoim pokoiku i nawet nie chce do nas przechodzić. No ale zobaczymy jak to bedzie jak Maly sie urodzi

reklama
Witam na szybko nie nadrobiłam nic, bo komputer nam siadł ale dzis poratowała mnie ciotka iprzywiozla swój żebym rachunki zapłacila.

w pracy ok narazie pracujemy po 10 godzin jutro otwarcie i bede na 12h. Ludzie jak narazie też fajni, a wczoraj od szefowej dostałam propozycję żeby zostać zastepca kierownika. jestem troszke zmęczona,bo organizacja narazie slaba musze pedzić zrobic obiad jakiś.

buziaki dla wszystkich :-)

Cze
Ehhh nocka "ciekawa" Gonia znów odstawiała cyrki z drapaniem pupy, ja sobie miejsca nie mogłam znaleźć, zmiana pogody nam dała do wiwatu...:eek:
Etna - żeby uciekać z kościoła z powodu małej kobitki ;-);-);-) nie zazdroszczę, rodzice zapewne mieli jej też dość i się nie przyznawali :-D:-D:-D
Kikolek - szybkiego, sprawnego remontu życzę
Agrafka - jak po nocy?
Pathanka - to dobej organizacji życzę i fajnej atmosfery w pracy.

Reszcie życzę dobrego humoru, fajnej pogody i grzecznych dzieci ;-).

agrafka nie przejmuj sie, niedlugo przestanie boleć. ;-)

Ja muse sie w tym tygodnu spakowac do spitala, bo od soboty acynamy remont sypialni, na pewno troche potrwa nim po nim pospratam i moe byc cieko potem cokolwiek w foliowych workach znalec ale juz sie cies na ten remont mimo, ze kasy za bardo nie mam ale jakos trzeba to zrobic
oo proszę,to szybkiego remontu

Hej
Kilolek trochę się martwię o Ciebie....ale udanego i szybkiego remontu zyczę.
Pola ja tez bym przeżywała,tęskniła itp.Zwłaszcza że jada tak daleko.

U nas wieje ale słońce wychodzi,troche pokropiło.Pogoda jakaś ciulowa.
Młody w nagrodę ogląda bajkę a ja idę na kawę.

Aaaa Ula zdrówka

Miłego dnia dla Wszystkich.:-)

hej

my na nogach już.a mnie dziś napadło od rana na porządki.imo że nienawidzę sprzątać.ale ja to zrobię dokładniej niż D mimo chęci.i z Igim ładnie troche ogarneliśmy nasz tajfun zabawkowy hehe.

wczoraj pojechałam do Piastowa kupiłam sobie buty,zwykłe baletki.znalazłam tam fajny sklep z tanimi butami ...może się nie rozlecą szybko:-D

w Pepco byłam zajrzeć i sa super promocje na bluzeczki dla dzieci.za tydzien jadę cos małemu kupić na bank.a w tesco sa drogie te kolekcje F&F ponad 30 zł za bluzeczkę :sorry:wiec żadna mi rewelacja ..ale ogólnie ciuszki sliczne:-)

ja już w pracy, jakimś cudem mam dzisiaj spokój, ale to zapewne chwilowe - dobre i to :-):-) Mały dzielnie powędrował o 7 do przedszkola. Odbieram go przed spaniem, ja zwalniam się wcześniej z pracy i jedziemy na Polanki do pulmologa, a w środę dermatolog i wtedy podejmę decyzję co ztym szczepienie na ospę. Kilolku to trzymam kciuki za remont.. Agrafka jak minęła u Was nocka? Gosiulek to super! To jak twój jest grzeczny to mój pewnie zacznie broić bo tak to już jest

Ostatnio edytowane przez moderatora:
w Grodzisku nie ma sklepu Pepco,
wielu sklepów nie ma
takie same komunistyczne sklepy zostały
dobrze że chociaz Biedronka i Marcpol jest

nawet takie Błonie mają Pepco i takie mini centrum handlowe i fajny dom kultury
a u Nas fajny zapowiada sie plac zabaw w parku
nawet na spacer nie ma gdzie pójsć,do lasu najblizej ponad 5km
a po parku nie ma nawet jak spacerować,tylko uliczkami pozostaje spacerować

reklama

Nowe wątki

reklama