polaa
Mamusia Kubusia&Wojtusia
gosiulek ale moj bierze Kube ze soba i o to mi najbardziej chodzi
noe ale chyba nic sie nie stanie jak mlodego nie zobacze przez 3 dni:-) musze dac rade, zobaczymy jak On beze mnie wytrzyma, mowie dzisiaj nawet do męża ze mi prawde powiedziec czy chociaz raz Kuba powiedzial mama albo cos wspomnial o mnie
a piotrek mowi, ze na pewno bedzie mowil bo jak ida na spacery to o mamusi nawija podobno
a ja sie tak balam, ze On tylko o tatusiu mowi jak jest ze mną

kurcze nie wiedzialam, ze mozna byc non stop glodnym
nigdy nie narzekalam na brak apetytu ale teraz to ja przechodzę samą siebie

normalnie wstyd:-
zawstydzona/y:
kilolek no to powodzenia w remoncie, oby szybko sie skonczył
agrafka dasz rade bez Ali;-)
kurcze ja z Moim prawie w ogole nie spalam, kiedys juz wspominalam, ze On lubi w swoim pokoiku i nawet nie chce do nas przechodzić. No ale zobaczymy jak to bedzie jak Maly sie urodzi

noe ale chyba nic sie nie stanie jak mlodego nie zobacze przez 3 dni:-) musze dac rade, zobaczymy jak On beze mnie wytrzyma, mowie dzisiaj nawet do męża ze mi prawde powiedziec czy chociaz raz Kuba powiedzial mama albo cos wspomnial o mnie
a piotrek mowi, ze na pewno bedzie mowil bo jak ida na spacery to o mamusi nawija podobno
a ja sie tak balam, ze On tylko o tatusiu mowi jak jest ze mną

kurcze nie wiedzialam, ze mozna byc non stop glodnym

nigdy nie narzekalam na brak apetytu ale teraz to ja przechodzę samą siebie

normalnie wstyd:-kilolek no to powodzenia w remoncie, oby szybko sie skonczył

agrafka dasz rade bez Ali;-)
kurcze ja z Moim prawie w ogole nie spalam, kiedys juz wspominalam, ze On lubi w swoim pokoiku i nawet nie chce do nas przechodzić. No ale zobaczymy jak to bedzie jak Maly sie urodzi

wiec żadna mi rewelacja ..ale ogólnie ciuszki sliczne:-)