reklama

Listopad 2009

dzien dobry ...jak dla kogo...

ja odkryłam dzis coś czego się nie spodziewałam ....nie mam sił ryczeć ...

druga sprawa nie dam rady chyba na forum pisać..ponieważ pewna osoba ktora wchodzi na forum tylko w celu czytania moich postów ,zdaje z nich relacje szefowi D..który mówi ze Onas się można wszytskiego dowiedzic...rece opadają...

reklama
dzien dobry ...jak dla kogo...

ja odkryłam dzis coś czego się nie spodziewałam ....nie mam sił ryczeć ...

druga sprawa nie dam rady chyba na forum pisać..ponieważ pewna osoba ktora wchodzi na forum tylko w celu czytania moich postów ,zdaje z nich relacje szefowi D..który mówi ze Onas się można wszytskiego dowiedzic...rece opadają...
no co ty?? takie "fajne koleżanki " masz....straszne
Cleo współczuję.A z tej baby to niezła donosicielka.Nie przejmuj się.Chyba musimy sie przenieść na zamknięty:tak:
ale nei róbcie mi tego :-( ja nie mam dostepu do zamknietego :-( i sama z sobą będę pisać

haha kilolku dziekuje, na razie siedze przed kompem i nic nie robię tzn. pozmywalam przed chwila i wstawilam pranie a tak to relax:-D

kurcze ja mam zamkniety ale do tego albumu co mamy tutaj w tematach przyklejonych a do zadnej grupy listopdoweczek nie należę:no:

sawi to nie kolezna tylko tylko taka wscibska baba co sie pokapowala ze Cleo to Cleo i teraz przylazi tu podczytywac a potem sprzedaje dalej w swiat to co tu wyczyta

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry