reklama

Listopad 2009

o rety kobitki jak się cieszę , że już mamy wiosnę. Plac zabaw tętni życiem , mały 3 godziny uganiał się z kolegą po tych "hektarach" i był chyba najszczęśliwszym dzieciątkiem pod słońcem.. ja miałam czas zeby sobie posiedzieć , odpoczac , porozmawiać itp;-)
dzieci poubierane rozmaicie.. od rękawic po wiosenne kamizelki

Cleo cóż ta osoba widać ma bardzo smutne życie osobiste skoro lubi śledzić innych i donosić.. wyjątkowo odrazające

Polaa ciesz się kobieto ciesz:tak:sama Ci zazdroszcze

Kilolek ;-);-)mówisz , że chlopcy nagrode chcieli?;-)

reklama
zawsze mozemy zlozyc now grupe i zproosic tylko te osoby co terz sie udzielj, bo tk jk ptrze n listopduweczkch jest 50 ososb, niektorych to wcale nei kojarze a wiekszosc od dwana sie nie udziela

sawi to nie kolezna tylko tylko taka wscibska baba co sie pokapowala ze Cleo to Cleo i teraz przylazi tu podczytywac a potem sprzedaje dalej w swiat to co tu wyczyta
tak wiem że raczej nie koleżanka,dlatego napisałam "fajna koleżanka"
ale że skojarzyła że CLEO to Cleo :szok: chyba ze po dziecku poznała

zawsze mozemy zlozyc now grupe i zproosic tylko te osoby co terz sie udzielj, bo tk jk ptrze n listopduweczkch jest 50 ososb, niektorych to wcale nei kojarze a wiekszosc od dwana sie nie udziela
ja bardzo chętnie,tylko czy zechcecie mnie dołączyć

przepraszam ze post pod postem,ale nie wiem jak zacytować i dodać do poprzedniego postu....

Dziewczny ciesze się, cieszę. Myslalam, ze będę beczeć a o dziwo nie:szok:
teraz odpoczywam a pozniej biorę się za jakaś robotę, tylko mąż mnie juz ostrzegl, ze jak zobaczy wyprane firanki i zaslony to mi sie dostanie:-D
Maja czekac na Niego, ciekawe czy do swiat zdaży:-D

pranie wlasnie powiesilam, drugie sie pierze a pozniej sprzatam pokoik Kubunia:tak:

etna no to super:tak:

kurcze az sie boje czy mnie ktos czasem podczytuje, kiedys wspominalam o milej osobie, dlatego napisala na zamknietym, ze w ciazy jestem bo wiem zeby doniosla wczesniej niz ja innym ale teraz chyba juz nie wchodzi na bb chociaz nogdy nic nie wiadomo, nie bylam w sumie pewna czy w ogole wchodzi ale niektore rzeczy takie mowila, ze wywnioskowalam, ze mnie podczytuje:baffled:

jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mały spi a ja rozmyślam... i na tym skończę moją wypowiedz :sorry:

reklama
Martolinka jak ja bylam z chlopkmi 2 razy na zapalenie ploc to mowili ze z niemowleciem min 14 dni, Michala wypuscili po 12 tylko dlatego, ze mial urodziny :-) dlatego mowie ze krotko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry