reklama

Listopad 2009

Cleo moze bedziesz mogla zrobic to badanie, dowiedz sie

Michala cos od nowa bierze, poklada sie i mowi, ze go glowka boli, do tego chrypa. Zalamie sie jak sie rozlozy i jutro nie pojdzie do dziadkow. Mieszkanie maksymalnie rozgrzebne, wszystko z sypialni w salonie, balagan na maxa a teraz bedzie musialo tak zostac przynajmniej tydzien

reklama
hej hej :)
wyjatkowaona witaj ponownie :)
dziunka,trzymam za was kciuki caly czas...
kilolku, no proszę,ciocia gimnastyczka :-):-)

Cleo jeśli chodzi o USG to po prostu nie bedzie widac na nim co jest jakas zmiana, a co mlekiem...

martolinka, a czym M podpadł ?

ja dziś nastrój duuużo lepszy,pogoda bombowa, bylysmy na zakupach i na placu zabaw, bosko. Teraz Alcia spi,ja zdazylam zrobic sosik do spagetti. Wczoraj jak wrocilam to M juz spal z Ala w jej pokoju,ja spalam sobie w sypialni do 5, dopiero wtedy Ala zaczelamnie wolac przez sen to sie zamienilismy.Dotknela sobie cyca,poglaskala mnie bo buzi i spala dalej do 7.00.
Planuje dziś upiec z Ala ciasteczka z orzechami i czekolada, zobaczymy co nam wyjdzie.

Dziunka,Ala ma apetyt normalny na razie, ale np. jak jaździmy do teściów to tam je bardzo dużo. A jakimi trampkami jest tak zafascynowana ?

Agrafka w zasadzie nic złego nie zrobił , ale coś chyba ostatnio jestem zbyt samodzielna Zosia-Samosia i mój mąż zapomina , że jestem w ciąży;-)Dziś mu zamocuję kilka kilo cukru na brzuchu i niech się tak trochę porusza z nimi..

Agrafka w zasadzie nic złego nie zrobił , ale coś chyba ostatnio jestem zbyt samodzielna Zosia-Samosia i mój mąż zapomina , że jestem w ciąży;-)Dziś mu zamocuję kilka kilo cukru na brzuchu i niech się tak trochę porusza z nimi..

oh właśnie wczoraj o tym gadałyśmy z dziewczynami, że najgorsze co kobieta może zrobić, to pokazać żesobie dobrze radzi.
ja mam ten problem od dawna :)
może warto to przeczytać :-) "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy - Sherry Argov - Lubimy Czytać"

Hey! Ja tez Was nie nadrobię. Dziękuję za troskę. U nas juz oki. Moja mama miała problemy zdrowotne i przez to nie miałam na nic ani chęci ani czasu bo ciagle kursowałam między pracą, domem a szpitalem. Teraz jest juz ok więc wracam do Was z ogromnym uśmiechem na twarzy. Jestem już po pracy, ma przyjechać do mnie koleżanka na kawke. Jutro zaś na 11 lecę do znajomych na kawe i na poprawki mojego obcięcia Konrada. Znajomy jest fryzjerem więc doprowadzi go do ładu :))) Później wieczorem mamy parapetówe u znajomych. Niestety nie mamy z kim Konrada zostawić więc jedzie z nami.

Dziunka kurcze a może złóż podanie do Biedronki. Wiem, że tam często są przyjęcia i powiem szczerze, że bardzo dobrze płacą. Co do mieszkania to ja tez pogrzębię w necie, może coś się trafi...

AniaSm zdrówka dla Kubusia i mam nadzieję, że dzisiejszą noc się wyśpisz...

MamaPatryka no witamy :))) Wiedziałam, że kiedyś ta chwila nastąpi :))) Fajnie, że wróciłaś :)))

Agrafka marzy mi się kłótnia z trzaskaniem talerzami , ale z moim mężem to niemożliwe.. Albo milczy , albo przytakuje:cool2: a to mnie doprowadza do wściekłosci

Aza widzę , ze wracasz do żywych:tak::tak:

reklama
martolinka mój taki sam , nie ma szans się z nim pokłócić :tak:
aza super że mama zdrowieje :tak: , no a ty wracaj do nas i pisz pisz :-)
kilolek mam nadzieje że u Michała to przejściowe
ech ale mi się nic nie chce , powinnam iść do pracy ale chyba sobie zrobie dzisiaj wolne i pojde jutro ;-),do tego boli mnie duży palec u nogi :szok: tzn miejsce łączenia palca ze stopą i kuśtykam jak chodze , mam nadzieje że szybko mi przejdzie
wyjątkowa witaj po przerwie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry