reklama

Listopad 2009

Pakowanie poszło raz, dwa o dziwo i nie było tak źle, choć w połowie miałam moment załamania i powiedziałam, ze wychodzę, nic nie robię:rofl2: ale udało się - od 8 pakowałam, o 14 był samochód, o 16 byliśmy po wszystkim.

reklama
Witajcie,

pomimo słońca jest dość chłodno niestety. Zaliczyliśmy dziś oliwskie zoo i całe 3 godziny chodzenia dały mi w kość;-) M teraz robi obiadek , Młody wypił kubek mleka i obiadu nie doczekał .

Ana mocno trzymam kciuki!!
Dziunka za Was też mocno!!!

Witajcie,

pomimo słońca jest dość chłodno niestety. Zaliczyliśmy dziś oliwskie zoo i całe 3 godziny chodzenia dały mi w kość;-) M teraz robi obiadek , Młody wypił kubek mleka i obiadu nie doczekał .

EJ EJ EJ miałaś poczekać z tym wypędzaniem Ali do 5 kwietnia :blink: ;-)

To poszaleliście, ja jestem sama, mąż w trasie, noc mam nie przespana mineła mi na zbijaniu gorączki dzień zresztą też :-(

anawawka 3mam mocno kciuki oczywiście:tak:

etna racja, nie mogę się doczekać rzeczy dla Wojtusia:tak:
i juz wszystko będę miała dla Niego.

Nic ja uciekam robic obiadek, jadą już z lotniska:tak:

Polaa doczekałaś się widzę:tak:dobrze , że będziecie już w komplecie

Etna a źle z Pawłem jest?ciekawe gdzie się tak załatwił

Powiem Ci, żejakoś tak nad tym panuję (na razie), ale ten kaszel mnie przeraza. Od zawsze bałam siękaszlu nie rozróżniam ich rodzajów i nie wiem jak je samemu leczyć. W tej kwestiiw 100% zdaje sie na pediatrę, a że ufam tylko mojej musze czekać do jutra.Robie inhalacje z pulmicortu, zbijam gorączkę, daje syrop przeciwzapalny iczekam.

Teraz od 1,5godziny mały śpi i dwa razu juz mu koszulkę przebierałam. To dobrze, że towszystko wypoci bo w nocy trząsł sie z zimna a rozpalony był mocno.

Powiedźciejak tam zmiana czasu na Was wpłynęła? Dzisiaj pewnie będzie jasno do 19,ciekawe jak my będziemy zaganiać te nasze szkraby do spania

hej
ana trzymam mocno &&&&&
dziunka dacie rade :tak:,wierze że się wam wszystko dobrze ułoży
etna a może zrób mu syrop z cebuli ;-)
mnie mój dzisiaj podniósł ciśnienie że kawy pić nie musze :wściekła/y:,a przez zmiane czasu jakoś się pozbierać nie moge

Etna w zasadzie zmiany czasu nie odczułam do tej pory;-) Mały poszedł zasnął około 13.30 czyli w swoim czasie. Zobaczymy jak będzie wieczorem, ale w razie czego zarzuce gruby koc i będzie ciemno

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry