reklama

Listopad 2009

reklama
Hej,

Młody śpi:tak: mąż lezy bo do pracy na 23:-(

jeju jakie mi piekne polspioszki przyzwiozl (15 par), ciesze sie jak małe dziecko, a pościel jeszcze ładniejsza:tak: nawet pomyslal o bodach z napisem "Kibicuje razem z Tata":-D

a mnie nieźle kręgosłup boli:-(
Normalnie jak Kubę kąpałam to myslalam, że padnę:zawstydzona/y:

Witam wieczorowo.

Nie mam siły na nic:-(, normalnie chyba ta wiosna tak na mnie działa:szok::tak: Wczoraj rozpoczęliśmy sezon grilowy, ale powiem wam że jak tak ma byc całe lato to ja DZIĘKUJĘ:tak::tak:( u nas na podwórku były wczoraj prawie wszystkie dzieciaczki z okolicy- ja nie wyrabiałm z częstowaniem słodkościami:szok:, był taki szum, chaos i zamieszanie że ...............................:szok::-D
Natomiast mój mąż dziś rozpoczął sezon na kolarce:-p

POLA no widzisz jak szybko zleciało i chłopaki już z tobą, szkoda tylko że mąż musi iść do pracy, no ale jeszcze nadrobicie;-)

pola myśmy Kubę nauczyli kąpać się pod prysznicem :tak: jak byłam w ciąży i teraz tylko go namydlam ja albo D spłukujemy i siedzimy w łazience a on się jeszcze bawi :-)

witajcie
wpadlam tylko n chwile, bo jestem mega zmeczona. Malownaie skonczone ale jeszce strasnzie duzo sprzatania. Nie obylo sie bez komplikacji. Ale generalnie spedzilam z mezem bardzo mily weekend, choc pelen pracy

jacku, a w przypadku podpalania nie ma mozliwosci ukarania wlasciciela ziemi? myslalam,ze wypalanie jest nielegalne

Wbrew temu co mówią media pożary 90 % powstają z działań piromanów albo dzieciaków.
U nas są ogromne nieużytki które nazywam stepem (bo tak wyglądają) i jak nagle pojawia się ogień w środku czegoś takiego to od razu wiadomo od czego.

Dziś byliśmy w parkach pod Jasną Górą pojeździć na hulajnodze i pogonić wiewiórki, niestety w śródmieściu też dużo wyło syren bo tam komenda powiatowa straży jest.
Dobrusia dziś po prostu szalała w parkach najpierw pogoń za wiewiórką a potem plac zabaw. Na placu była spora ekipa dzieci chyba z domu dziecka, z młodą opiekunką. I taka ekipa : tata, mama, babcia i maleństwo w wózku strasznie blade. Stanęli w koło wózka i wszyscy zaczęli kopcić, dlatego takie blade.
Parki po remoncie są czadowe zwłaszcza wieczorami. Znaleźliśmy orzeszki które ludzie przynoszą dla wiewiórek. Jedna kobitka karmiła je czekoladą, na szczęście wolały orzechy.:-)

hej wszystkim..
miałam każdemu coś napisać, ale zapomniałam co :/

ja dziś cały dzień senna byłam przez nocną akcję z wymiotowaniem Ali i przez zmianę czasu. Na dwór nie poszliśmy bo wiało nieprzeciętnie, ale liście wystrzeliły od wczoraj że szok :)
Ala całkiem łądnie się dziś bawiła, nie obyło się bez kilku histerii, ale poza tym naprawde słodkie dziecko :)
Ja sobie uroziłam, ze jakaś jelitówka mnie bierze i ciągle mi jakoś tak dziwnie w brzuchu, no ale niby nic mi nie jest...
Dziunka, dzielna jesteś z pakowaniem, mnie to zawsze osłabia... A tak z ciekawosci, która to już twoja przeprowadzka w życiu, albo w "dorosłym" życiu ? :)
Martolinka, no to poszalałaś ze spacerkiem :). Ja łaziłam w ciąży z Alą jak najęta i nic..

Biorę się za fotki z ostatanich dni, jak dam rade to wrzucę coś na album zamknięty.

reklama
biedne wiewiorki :-(karmia je slodyczami, gonią :no:

Mój synek zasnał o 22 nowego czasu:szok:, ale w dzien spal 3,5 godz to moze dlatego (mam nadzieje)

Polaa i co twoj maz mowil o zachowaniu synka? zadowolony byl z wyjazdu

kilolku podziwiam :szok: (dzieci juz masz w domu?)

Martolinka musisz sie tak zapierac przed porodem jak ja to na pewno wczesniej urodzisz ;-). Jak ja chcialam przenosic chociaz o tydzien (mialam w domu remont na calego, lacznie z oknami i drzwiami a tu zooonk i przy porannym ukladaniu paneli przez meza (ja troszeczke tylko pomagalam)w pokoju odszedl mi czop a wieczorem juz bylam na porodowce i to tydzien przed terminem :rofl2:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry