reklama

Listopad 2009

reklama
Teraz śpi nasz mały terrorysta.
A teraz jedna historyjka.Zobaczyłam że popuścił.Posadziłam go więc na sedes ale był krzyk że nie chce więc sama usiadłam.A on krzyczy si.Mówię żeby usiadł na nocnik a on : NIE i zsikał sie przed drzwiami:wściekła/y:
Śniadania praktycznie nie jadł bo po co....

Oj wykończona jestem.Całe szczeście że nie zdaża się to często.Jak wstanie to idziemy na dwór.Tylko ten ziąb.Strasznie zimno.
Cieszę się że jesteśmy sami.:cool:
Jutro mama przyjeżdza bo kiedys powiedziałam że będę się bała no i mam....A tak bysmy sobie sami pobyli.Będzie jak będzie.

A moja siostra dziś śpi.Czyżby ta senność przepowiadała poród?:nerd:

Lotka zdrówka dla Tomka:tak:

hej
Gosiu dasz rade ;-)
etna u mnie dzieci mają pierwszeństwo i zawsze wcisną na wizyte w danym dniu ,z tym że lekarz przyjmuje tylko do 15-tej
lotka zdrówka dla Toma :tak:
mnie dzisiaj Lena terroryzuje :-D, normalnie już nie wiem czego ona chce :szok:

witajcie
ja dzis jkas nieprzytomna, niewyspana a jak nigdy polozylam sie po 22 a wstalam normlnie 6,30. Moze za dlugo spalam :dry: w nocy glowa mnie bolala (z reszta boli nadal) i snily mi sie straszliwe glupoty do tego maz mi chrapal w ucho a na waskiej kanapie nie bylo gdzie przed tym uciec. Jakos tak do bani.

Etna
chlpakow odebralismy wczoraj o 18. Stesknilam sie strasznie ale juz o 20 zastanawialm sie czemu wlasciwie :dry::-D
Przeprszam, ze tylko o sobie dzisiaj, jakos nie moge sie ogarnac, mozg mi chyba wysidl :baffled:

Witam się i ja. My dziś dalszy ciąg zamagań z choróbskiem. Z rana gorączka 38,3 a przed spaniem 38,8. Dobrze, że Ibum zawsze zbija do ok. 37,5 więc jakoś dzień w miare. Byliśmy o 16 u lekarza i wzięłam L4 a co... :))) Lekarka tylko kazała podawać Ibum i obserwować bo płuca ok. Zobaczymy co wyjdzie z tego. Wczoraj Wam pisałam, że mąż pojechał kupić zmywarke i całe szczęście bo jak wrócił to w naszej obecnej drzwi się zepsuły hehe... W idelanym momencie kupiona następna.

Cześć wszystkim:-)

GOSIULEK dasz radę, przeczekasz i wszystko minie:tak:wiem łatwo mówić gorzej zrobić, ale dasz radę;-)

ETNA dużo zdrówka dla małego, a co do lekarzy to wiem że w większych miastach dostać się bez wcześniejszej rejestracji to problem, no a u nas jadę bez rejstr. i zawsze jestem przyjęta- tyle tylko że u nas to trochę zadupie.:tak:;-)
LOTKA biedaczek Tomuś niech szybko zdrowieje, bo ja moich dziś uświadamiałam że za niedługo przyjedzie do nich nowy kolega- właśnie Tomciu.:tak::-)

AZA oj męczy się ten twój syniu, ale miejmy nadzieję że szybko mu przejdzie i nie wykluje się nic złego-trzymam kciuki.:tak:

Cześć wszystkim:-)

GOSIULEK dasz radę, przeczekasz i wszystko minie:tak:wiem łatwo mówić gorzej zrobić, ale dasz radę;-)

ETNA dużo zdrówka dla małego, a co do lekarzy to wiem że w większych miastach dostać się bez wcześniejszej rejestracji to problem, no a u nas jadę bez rejstr. i zawsze jestem przyjęta- tyle tylko że u nas to trochę zadupie.:tak:;-)
LOTKA biedaczek Tomuś niech szybko zdrowieje, bo ja moich dziś uświadamiałam że za niedługo przyjedzie do nich nowy kolega- właśnie Tomciu.:tak::-)

AZA oj męczy się ten twój syniu, ale miejmy nadzieję że szybko mu przejdzie i nie wykluje się nic złego-trzymam kciuki.:tak:
no ja mu za dlugo nie dam chorowac ;-) syropki mamy na 10 dni, wiec tyle max ;-) ale serio to dopiero wieczorem widac bylo, ze cos mu dolega, pokladal sie, tulil do nas ciagle, nie to dziecko, jakis taki zgaszony, nawet piłka go nie interesowala... na szczescie goraczki nie ma, wiec licze ze to taki kryzys i od jutra zaczna dzialac leki :-)

dobrej nocki! ;-)

Widzę że cisza tu dziś więc i ja spadam:tak: Śpijcie słodko, kolorowych snów, karaluchy pod poduchy itd....:-DNo już uciekam ,bo coś mężowi obiecałam i słowa trzeba dotrzymać.:-D:-D:-D:-p

Witam,

martolinka u mnie tez ostatnio coś często robi sie bałagan w szafie:tak: no ale po ostatnim sprzataniu zobaczymy ile się porzadek utrzyma:-)

banana zdrowka, nie choruj;-) taka piękna dzisiaj pogoda była:tak:

lotka, etna, AZA zdrowka dla chłopaków:tak:

kilolek ja tez sie dzisiaj zastanawiałam co ja tak tęskniłam:-D:zawstydzona/y:
Mam dośc po dzisiejszym, Boze jak mi cięzko:zawstydzona/y:

byla dzisiaj u mnie kolezanka z dziecmi wiec popoludnie jakos zlecialo ale w Kube zly duch wstąpił:zawstydzona/y: nic nie słuchał:wściekła/y:

reklama
Witajcie,
obudził nas z rana szwagier , bo auto mu "padło" na obwodnicy. M pojechał go ratować. Nie mogę spać z wrazenia , że za2 godziny mam wizytę;-)spojrzałam na wyniki - mocz , morfologia ok. Dziś bede miała pobierany posiew wiec dowiem sie co w szyjce siedzi;-)
Widzę że cisza tu dziś więc i ja spadam:tak: Śpijcie słodko, kolorowych snów, karaluchy pod poduchy itd....:-DNo już uciekam ,bo coś mężowi obiecałam i słowa trzeba dotrzymać.:-D:-D:-D:-p

a co? a co?:-D:-D

Aza:-D, Lotka zdrówka dla Waszych smyków

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry