reklama

Listopad 2009

reklama
Cze
ja na szybciocha, bo kupa pracy i mam b. ważne dziś spotkanie
Gosiulek - gratki dla siostry. Super

U nas ok, serducho super, p.doktor zadowolona, zachwycona rozwojem Gosiuni, następna wizyta 8 października. Także dzięki za kciukasy.
Nadrobię Was mam nadzieję jak nie dziś to jutro, a teraz robię zjazd ;-)

gosiulek, doczekalas sie :-):-):-):-)
anawawka super wyniki, oby tak dalej:tak:
martolinka, powodzenia na wizycie
pola. piekna ta pogoda. a w szkocji padaja rekordy, tam gdzie zawsze najzimniej bylo 22,5 st C. naprawde mi sie wydaje,ze w ciagu tych 7 lat, odkad przyjechalam na wyspy, to pory roku przesunely sie o 2-3 mies, tzn. na poczatku bylo w miare normalnnie, troche cieplej iz w polsce, ale juz 2 lata temu bylo 30 st na poczatku maja, w zeszlym roku w polowie lub pod koniec kwietnia bylo ze 29 st i w tym roku podobnie sie zapowiada. tylko susza grozi, na poludniu uk juz zakazali uzywania wezy ogrodowych itp, bo poziom wody bardzo sie obnizyl. w zeszlym roku tez byla bardzo ciepla i sucha wiosna,za to pozniej u was upaly,a u nas padalo

Wow Gosiulek gratulacje :tak:czyli senność u siostry zapowiedziała malucha:tak:jak mała będzie miała na imię?

Ana jakie dobre wieści!! kamień z serca:tak:

Banana ciekawe jak bedzie w tym roku z pogoda.. pewnie jest w tym coś co piszesz. W kazdym razie dziś u nas pięknie , słonecznie i ciepło..

Cześć z rana:-)
Gosiulek, gratulacje dla siostry!!Taka kruszynka..:-)
Ana - super wieści!!!Cieszę się bardzo!!
Martolinka, trzymam kciuki za wizytę dzisiejszą!
Etna, Aza, Lotka - zdrówka dla Waszych chłopaków!!
BanAna - a jak Ty się czujesz? Lepiej? Zdrówka!
Mamajuli - i jak, dotrzymałaś obietnicy??:-p:-p

U nas ok..wczoraj po południu już się wkurzyłam i podjechałam do lekarza..przepisał mi loperamid, smectę i linex forte, zalecił min.3l płynów dziennie i dieta sucharkowo-kleikowa..jak do czwartku się nie poprawi, mam się zgłosić do niego..Ale zażyłam dwa loperamidy i (tfu tfu odpukać), na razie cisza!!:-)

maxwell,po intesywnym googlowaniu wyszlo mi zapalenie zatok.w wiekszosci przypadkow pisza,ze nie dostane na to antybiotyku, wiec niewiem czy jest sens isc do lekarza. ktos mial juz takie problemy? jak to leczyc?
a u Ciebie co stwierdzil? ze stresu to ci sie wzielo? czy jelitowka?

cześć
anawawka świetne wieści
kilolku trzymam kciuki za wizytę

mąż składał wczoraj papiery do przedszkoli i w jednym (tam gdzie Kilolka Kubuś chodzi) nawet nie chciały przyjąć papierów bo nie mamy szans,ale w pozostałych przedszkolach bez problemu przyjęli
to teraz pozostaje nam czekać

reklama
BanAna - lekarz powiedział, że "raczej" ze stresu, bo jeśli byłby to jaki wirus, to wszyscy w domu byliby bez szans i też by się zarazili, a u nich jest cisza..z zatokami niestety nie pomogę:-( - ale życzę zdrówka!!
Kilolek, kciukasy zaciśniete za dzisiejszą wizytę:-)
Sawi - a za Ciebie trzymam za przyjęcie do przedszkola..u nas "wyniki" dopiero 30-go kwietnia..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry