reklama

Listopad 2009

u w mnie w wielkanoc w zeszłym roku było tak P1050633.jpg

reklama
ANIASM brawo dla mamy i dzieciaczków:tak: Kurcze to ty całkiem blisko mnie jesteś:nerd: a długo będziesz w Polsce?

ANAWAWKA no tak święta to chyba raczej będą zimne - bynajmniej u nas na południu bo w wawce to wy zawsze macie cieplutko- bo niczym na dół dojdzie to u was Afryka a u mnie jeszcze Grenlandia:-D:-D:-D

LOTKA nic się nie martw u nas zawsze zimno, ale ludzie ciepli więc będzie dobrze.:-D:tak:

ANIASM no fajne te święta w krótkim rękawku, ale u nas by to nie przeszło;-):tak:
ja wiem, ale my juz nastawieni na grille i rowerki a tu taka niespodzianka ;-)

mamajuli w PL przez 3 tygodnie , statek mamy 20 kwietnia
lotka w NO , akurat rok temu tam spędziliśmy święta :tak:
20 kwietnia powiadasz... ja od 13 bede w Krosnie, moze jakie spotkanie na poludniu zrobimy?? ;-)

mamajulii u nas tak samo za oknem :no::no::no: mam juz dość zimy!!! Znowu bedzie zmiana temp i dzieciaczki zaczna chorowac

Ja dzisiaj jednak postanowiłam nie dawac Pawła do przedszkola, robie mu wolne aż do środy po świętach :sorry2:.

AniaSim gratuluje sukcesów w usypianiu!!! to naprawde sukces w nowym miejscu do tego. Przez te 3 tygodnie to pewnie sie stesknicie za domem, twoj mąż dostał tyle wolnego?

Kilolku jeszcze tylko dobry miesiac i już Zuzia będzie po drugiej stronie brzuszka :tak:

LOTKA i ANIASM oj tak oj tak ja pierwsza chętna na spotkanko tylko gdzie...........może gdzieś w połowie drogi żeby było sprawiedliwie:-D albo zapraszam ANIESM do mnie bo LOTKA mam nadzieje że pamięta o zaproszeniu na grila:tak::-):-p

Ale byłoby super.:-)

reklama
można pomyśleć i spotkać się w połowie drogi między Tarnowem a Krosnem ;-)
mamajuli aleśmy się zgrały heheh
etna tak dostał tyle wolnego ale robił nadgodziny i dzięki temu może je wybrać jako wolne od pracy , poza tym w NO do pracy się nie chodzi już od wielkiego czwartku , tylko sklepy spożywcze czynne ale też krócej

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry