reklama

Listopad 2009

można pomyśleć i spotkać się w połowie drogi między Tarnowem a Krosnem ;-)
mamajuli aleśmy się zgrały heheh
etna tak dostał tyle wolnego ale robił nadgodziny i dzięki temu może je wybrać jako wolne od pracy , poza tym w NO do pracy się nie chodzi już od wielkiego czwartku , tylko sklepy spożywcze czynne ale też krócej
W Pilznie chyba jest jakis zajazd przy obwodnicy ;-)

mamajuli pamietam pamietam ;-)

reklama
Dobra niema sprawy, tylko gdzie będzie ta połowa bo ja się nie orientuję- Jasło to chyba nie połowa prawda?:confused:

Ale tak jak piszę jeżeli tylko masz czas, ochotę i chęci zapraszam do mnie i po problemie.:tak:

Tak tak jest byłam tam raz z mężem na krwistej wątróbce- oczywiście ja nawet nie spróbowałam.

Dobra niema sprawy, tylko gdzie będzie ta połowa bo ja się nie orientuję- Jasło to chyba nie połowa prawda?:confused:

Ale tak jak piszę jeżeli tylko masz czas, ochotę i chęci zapraszam do mnie i po problemie.:tak:

Tak tak jest byłam tam raz z mężem na krwistej wątróbce- oczywiście ja nawet nie spróbowałam.
jak polacze te dwa slowa, krwista i watrobka to mnie trzesie.......;-)
ja slyszalam ze za tydzien ma byc 20 stopni
kobieto, dzieki za nadzieje :-)

Ania no to super, ze tak ładnie śpia:tak: madre dzieciaczki;-)

kilolek Kochana jakiego słonia?? Sliczna Zuzie:tak:
Nic sie nie martw, jedziemy na tym samym wozku, ja juz na siebie patrzeć nie mogę:zawstydzona/y: a glodna jestem NON STOP, przysiegam.

Jacek
ale ze u najdrozszego w calej Polsce??
Ta, u ktorej ja bylam tez niezle sobie liczy ale nie moge narzekac, tutaj tez skorzystalam raz z dentysty (rok po porodzie kobieta ma za darmo wiec poszlam) i tez spoko, teraz tez muszę iśc:tak:

wszystkie zeby mam ok ale tej "8" zaczelo ze tak brzydko napisze "odwalac":wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Wdepłam tylko na chwilkę,,, idę spać, bo znów jutro trzeba wstawać.:angry:
Co do pogody w Święta,, mam nadzieję, że im nie wyjdzie ta zimowa, a te 20C co zapowiadali od tygodnia u nas zagości.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry