reklama

Listopad 2009

reklama
Hej:-)
Na razie ta "wiosna" mnie rozwala, ech..
Pathanka, no nie mam słów - co za chamstwo!!!Mam nadzieję, że się opamiętają..
Martolinka - niezły wrażliwiec z Antoniusza:-D:-D
Kilolek, współczuję z tą kawą..u mnie dzień bez kawy - dzień stracony;-)

oh czemu wy sie smiejecie :eek: a ja tak na powaznie no

powiem Wam, ze moja glupota w ciazy nei zna granic. Chcialam troszke obmysc okno u kuby, bo strasnzie wypalcowane. Plan przewidywal iezbedne minimum czyli szyby d sroska. ALe przemylam i nawet sie nei zmeczylam to mowie obmyje i od zewnatrz. Dopiero jak skonczylam to mi sie przypomnialo, z eprzeciez dzisij co chwila pada :wściekła/y: zawsze wierzylam w poglad, ze dziecwyznki odbieraj matkkom urode a chlopcy rozum ale teraz w mysl tego to albo lekarz sie myli i bede blixniaki albo jakis trasnzy babochlop, bo nie dosc ze brzydka to jeszcze tempa
Ale fakt, ze od tamtej pory jesczez nie padalo.

Pathanka nie zalamuj sie, moze nie bedzie tak xle, dotrzecie sie jakos. Ja mamz awsze tak ze poczatki w kazdje pracy wydaja mi sie totalnie beznadziejne. A powiedzieli Wam ile jeszcze na ta umowe zlecenie bedziecie?
trzymam kciuki &&&&

oh czemu wy sie smiejecie :eek: A ja tak na powaznie no

powiem wam, ze moja glupota w ciazy nei zna granic. Chcialam troszke obmysc okno u kuby, bo strasnzie wypalcowane. Plan przewidywal iezbedne minimum czyli szyby d sroska. Ale przemylam i nawet sie nei zmeczylam to mowie obmyje i od zewnatrz. Dopiero jak skonczylam to mi sie przypomnialo, z eprzeciez dzisij co chwila pada :wściekła/y: Zawsze wierzylam w poglad, ze dziecwyznki odbieraj matkkom urode a chlopcy rozum ale teraz w mysl tego to albo lekarz sie myli i bede blixniaki albo jakis trasnzy babochlop, bo nie dosc ze brzydka to jeszcze tempa
ale fakt, ze od tamtej pory jesczez nie padalo.

pathanka nie zalamuj sie, moze nie bedzie tak xle, dotrzecie sie jakos. Ja mamz awsze tak ze poczatki w kazdje pracy wydaja mi sie totalnie beznadziejne. A powiedzieli wam ile jeszcze na ta umowe zlecenie bedziecie?
Trzymam kciuki &&&&

:-d:-d:-d:-d

reklama
Dzięki wam sama nie wiem ile to potrwa. Ona się niczym nie interesuje, albo sprawia takie wrażenie, bo może taka jest polityka firmy, wszystko owiane wielka tajemnicą. A my nie mamy kontaktu z nikim z góry, bo to ona nas reprezentuje. Dzis mam wolne, ale juz do mnie dzwonili i padają stwierdzenia, że bedzie redukcja etatów, a dodatkowo szefowa sama chce sobie kadre dobrać, bo od samego początku nie zgrala się z nami. Pozostali ludzie w porządku, każdy jedzie na tym samym wózku i boi sie o swój tylek, ale trzymamy sie razem.

Dokładnie a mialo być tak pięknie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry