reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Martolinka - to gryź:-D:-D..to było także moje najulubieńsze pytanie..:-)
A tak w ogóle, co u Kilolka? Coś dzisiaj się nie odzywała..
Ana, ja mam to samo, ale sernik pochłonęłam:-D:-D

reklama
Nauczyłam sie odpowiadac " Rodzę w 9 miesiącu" . Pomaga do następnego spotkania;-)
Teraz chyba zastosuję tekst wymyślony przez Anawawkę;-)

Lotka grrrrr:-D

Kiloelk pewnie ogrania swoich chłopców

Witamy i my swita święta i po świętach. Byloiśy u moich rodziców, a wczoraj w domu. Zjadamy resztki świąteczne i chodzę objedzona jak bąk.

MARTOLINKA gryź hihi! Jacy oni są niecierpliwi.

hej laski :D [i chłopaku?]

wróciłam. kurcze wiecie jak sie odzwyczaiłam od kompa przez ten czas bezinternetowy.... no i stwierdzam ze bb to uzaleznienie...... ale wracam ;p choc postanawiam nie siedziec na bb non stop ;p

hej laski :D [i chłopaku?]

wróciłam. kurcze wiecie jak sie odzwyczaiłam od kompa przez ten czas bezinternetowy.... no i stwierdzam ze bb to uzaleznienie...... ale wracam ;p choc postanawiam nie siedziec na bb non stop ;p
witam witam!!! :-) juz Cie uprzedzam, ze z postanowienia prawdopodobnie beda nici hehehe ;-)
pisz co tam u Was :-)

no a u nas nuda.... siedzimy teraz w raciborzu. z d. dogaduje sie w miare dobrze. mamy najdzieje ze nam teraz to wypali, ze sie dogadamy i ze beedzie ok. mały ma teraz lęk separacyjny i bez taty nigdzie sie nie rusza. w nocy nawet potrafi do d. przyleciec. Mame ma gdzies ;p
wiec cóz..... pozyjemy, zobaczymy czy ten mąż sie zmieni. Póki co jest ok.
swieta jakos zleciały...... nuda. nie ma co pisac ;p
marcel jest rozwrzeszczany, pyskujący na całego. Ogólnie nie chorował. Teraz ida mu dolne piątki więc z jedzeniem w kratkę...... wiecej to nie wiem co pisac. wyjdzie w trakcie ;p

Witam,

martolinka nie denerwuj się;-) Rodzisz kiedy bedziesz miala na to ochotę i tyle:-) oj, pamiętam te pytania, az sie coś czlowiekowi robiło:wściekła/y:

Mama witaj z powrotem;-)

A ja mam dzisiaj mega lenia:zawstydzona/y:
zrobilam obiad, powiesilam pranie i chyba na dzisiaj tyle mojej roboty:zawstydzona/y::-D

reklama
Do góry