Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tom usypial na poczatku przy cycu, a potem juz w lozeczku. niestety nigdy nie sam, ale zawsze to trwalo moment, tzn siadalam obok i glaskalam po glowce albo tlyko mialam "byc" i on powoli odplywal :-)Witajcie,
kobietki mam pytanie . Czy Wasze dziecko/dzieci potrafiły zasnąć same , odłozone do łóżeczka jak były malutkie? Załóżmy tak do pół roku. Etna mówiła , że Paweł zasnął tam gdzie go położono a ja nie znam takiej możliwości w ogóle. Zakładam , że udawało mu się to bo miał smoczka i to go usypiało . Antek i Ala na wszelkie plastiki mają "wywalone";-) i tak moją dwójkę usypiamy/usypialiśmy na kolanach , rękach itp. Antek miał nawet dość długi okres usypiania w wózku , ale teraz tego już nie chcę robić.
Samodzielnego usypiania zaczęłam uczyć małego jak miał około 5 mscy i jakoś nam poszło
trzymam kciuki :-)Witam,
przepraszam, że tylko o sobie ale nadrabiać będę wieczorem.
bylam dzisiaj w szpitalu, mialam rozne badania robione i termin cc mam zmieniony z piątku na jutro
mam nadzieje, ze 13tka bedzie dla nas szczęśliwa
Bardzo prosze o kciuki
jutro o 7 mam przyjechac do szpitala, zalatwiliśmy opiekę nad Kuba(dobrzy znajomi) bo mama w czwartek do poludnia przylatuje, lapie mnie stresik oj łapie...![]()