reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

Gosiulek, czy ja wiem, czy mała..na tak małe dzieci jest ok..a przynajmniej inne powietrze;-)
Jedziemy do gospodarstwa agroturystycznego, mają tam konie, krowy i inne zwierzątka, jest duży plac dla dzieci, pewnie zahaczymy o Ustroń - tam jest Park Leśnych Niespodzianek..zobaczymy...a co ważne, jest to od nas jakieś 100km..

reklama
Cze
my po zajęciach adaptacyjnych w przedszkolu.
A tu takie nowiny
Polaa - patrząc na Twój suwaczek i jak opowiadałaś o ostatnich dniach, to się bałam, że akcja przyjdzie szybkiej niż cc.;-) Trzymaj się, będzie dobrze, innej opcji nie ma.
Maxwell - super, że jedziecie, życzę miłego wypoczynku.
Jak widzę pustki.... mecz Was tak odciągnął:-D:-D:-D od bb.
Nie pamiętam co komu...:zawstydzona/y:

MAXWELL ale ci super że wyjeżdzacie, zawsze to zmiana miejsca, klimatu i trochę odskoczni od szarej rzeczywistości:tak:. My też się właśnie zastanawiamy czy na początku lipca nie jechać do mojej siostry do Jeleniej Gory- tylko żeby ta benzyna była tańsza bo to 500 km no i 400 zł na paliwo:-:)angry:

reklama
Dzieki za kciuki, czytałam Was teraz ale w sumie nie wiem co napisać:zawstydzona/y:
Jakaś rozkojarzona jestem;-)

maxwell udanego wypoczynku:-)

martolinka Kuba zasypial sam odkad skonczyl 3 tyg.:tak: po prostu polozna doradzila, zeby odlozyc do lozeczka i dac mu zasnać, pierwszy wieczor beczalam razem z NIM, drugi juz nie bylo tragedii a 3 zasnal w 5 minut i tak ma do dzisiaj

Przelozyli o dwa dni bo stwierdzili, ze w piatek beda miec zajety dzien:-D
Oczywiscie mialam wybor, moglam sie nie zgodzic ale jak to powiedzieli to jakos od razu powiedzialam tak:szok: na szczescie mamy na ten czas z kim Kube zostaiwc i sie o to nie martwie, bo znajomi sa w porzadku. A mama doleci w czwartek i juz bedzie zupelnie ok. Nikomu nic nie mowilam. beda miec jutro neispodziankę:-D wszyscy przekonani nadal, ze to piatek

Do góry