• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Smutne z tym Błaszczykowskim:-(

a ja jakoś spać nie mogę, mąż już spi w najlepsze, taki to ma dobrze, przylozy glowę do poduszki i nie ma Go:tak: ale też przeżywa.

Nic staram się jakos zasnąć bo za 6 godzin trzeba wstać...

reklama
Cze
u nas leje, trzymam kciuki za Polee i Wojtusia!
O Błaszczykowskim donosiła prasa plotkarska, jak mu zmarł ojciec.
Kikolek - powiadasz wymiona...:-D ale małżon ma gest;-), Zuzia może na razie chce czuć raczej serducho bijące i wnętrzności mamy, bo dopiuero co z brzuszka wyszła;-)
AZA - jak dziś zęby?
Jak tak dalej pójdzie to zaziewam się na śmierć:-D:-D:-D Znikam na drugą kawusię.

alez leje. Brzydki dzien, tzeba g twórczo wykorzystac i nieco posprzatac. Na razie udalo mis ie odrobine ogarnac ale juz Zuzanka nawołuje. i tak jestem w szoku ze tyle sama polezala

Ciekawe jak Polaa

również zaglądam co u Poli

kilolku chyba wiem który to sklep..jak tam triumph to też kilka rzeczy kupiłam (nawet koszulę sexy ciążową)

Hej laski
My jeszcze w domu, bo leje jak z cebra:-( Torby spakowane do końca czekają pod oknem na odrobinę przejaśnienia (ciekawe, czy sie doczekają)..Co za pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I ja czekam na wieści od Polii;-) AniaSm, wiadomo co?:-):-)
Aza, jak dzisiaj ząbki?
Kilolek ,Sawi - niezłe jesteście:tak::tak: Mi by się trochę przydało, ale niekoniecznie na długości:-D
Niby dwójka dzieci, a piersi nadal do rączki:szok:

reklama
Witajcie!
u nas słońce i gorąco choc z rana było chłodno. Małego odstawiłam rano do przedszkola a ten gad na buziaka nawet czasu nie miał tak mu się spieszyło;-)

Agrafka ja małej ubieram bodziaka na krótki , do tego zapinany sweterk/bluzkę z dlugim- zawsze można ściagnać. Do tego spodnie na szerokiej gumie-dla mnie najwygodniejsze

Trzymam kciuki za Polę!!

Maxweek Wisła jest mniej więcej wielkosci Władysławowa. Byłam tam i jest cudownie:tak:Pamiętam widok z Baraniej Góry skąd Wisła wypływa:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry