• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witam jak się ogarnę to was nadronie bo nie mam jak. Wczoraj spędziłam dłuuugie 14h w pracy dziś pędze na 13 nie mamy jeszcze grafiku, bo narazie musimy szybko się nauczyć wszystkiego co znaczy, że będę dłuuuugo tam przebywać.
Jasiek w mairę dobrze zniósł wczorajszy dzień, jak przyjechałam to już spał :-(:-( Gorzej znósł to mój małżonek on chyba chciałby, żebym jednocześnie pracowała i była w domu:crazy:

POLAA TRZYMAJ SIĘ DZIELNIE.

AGRAFKA Jasiek mia w tym samym mijscu tego krwiaczka wyglądał identycznie, a teraz nie ma śladu. Ja też byłam na nfz i powiem ci, że jak zadzwoniłam do rejestracji to mimo braku miejsc babka kazała mi przyjść rano i lekarz jak wchodził to od razu powiedział, że pani z maluszkiem wchodzi pierwsza.

reklama
hej

ja meczy nie ogladam ale ze Euro że Polacy to obejrzelismy wczoraj z D..i to był pierwszy w zyciu mecz kiedy chciaąlm żeby sędzia już gwizdał że koniec te ostatnie 3 min doliczone to masakra:-D:-D:-D

wczorajsze przedstawienie bylo takie że z Igim musiałam wyjsc bo go nie interesowało że jego kolezanki i koledzy mówią wierszyki,spiewaja on wolał szaleć po całym Domu Kultury....

a dzis wstalismy o 9:30 i przespalismy wyjescie ,w dodatku lało jak cholera...musze nastawiac budzik widzę ale spać kto nie lubi....

no tak gapa miałam sie poprawić i przgapiam wszystko:zawstydzona/y:...czyżby Pola dziś rodziła????

Cleo - wczoraj Polaa nam doniosła iż cc robią już dziś;-)
Po drugie cholewa wykruszyło nam się towarzystwo forumowe Czy Weny Twórczej do pisania nie ma? ;-)Rozumiem, że pogoda "lewa" ale ... nowa krew by się nam przydała:-D:-D, a może "stara", ale dawno nie pisząca;-)
Pathanka- trzyma się, początki zawsze trudne, ale będzie lepiej.

ja bez bicia sie przyznam ze mysle o Was wiecej niz piszę...ale obiecuje poprawę;-)

"stare" nas podczytuja tylko nie pisza lub na fikcyjnych kontach tak samo...by nie wytrzymały :-D:-D:-D

Pola trzymam kciukasy &&&&&&&&&

rany jaka głodna jestem...
mam już dość mięsa i innych bezpiecznych obiadków, zjadłam bym makaron z łososiem, alo jakaś carbonarę, albo kluski z truskawkami.
Chyba zaryzykuję, bo nie wytrzymam.

Z drugiej strony wczoraj próbowałam jakieś portki założyć przedciążowe i niestety nic z tego, fałda uniemożliwia mi jeszcze zapiecie. Pozostają legginsy i jedne przyciasnawe w ciąży spodnie z golfem.
Musze sobie jakieś tuniki do leginsó dokupić chyba...

Cleo - gdyby nie to , że na 7 do roboty, a dzieciaki jak wolne wstają po 7 to bym też miała wenę na spańsko.;-) Igi może się tak cieszył z Twojej obecności, że musiał się wyszaleć;-)
Agrafka
- też mam ostatnio "loty" żywieniowe, ale jak zwykle cug mi się włączył na słodycze i ich pochodne... coś strasznego.. zafunduję sobie dzisiaj chyba jakąś bombę kaloryczną - lody z bitą śmietaną polane czekoladą i posypane wiórkami i orzechami - krem sułtański albo inszą inszość :-D; a Ty nie dziw się, że nie włazisz w porats dopiero co rodziłaś - 13 -ty dzień leci od tego momentu:-D, więc ... jeszcze trochę i Ci brzuszek spadnie;-)

reklama
dziewczynki mam pytanie
jak u Was w przychodniach pobierają dziecku krew?
mojej koleżanki dzieciom zawsze pobierają z żyły (a synek 2,5 roku a córeczka ma 3 miesiace)
mojej Emi jak pobierali to z paluszka,zrobiła dziurkę i wyciskała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry