• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

hej laski, oj za dużo piszecie i już nie wiem co miała komu..
pewnie macie jakieś fajne plany na weekend :)
ja zostałam dziś sama z Wojtkiem, M pojechał z Alą do teściów , wracają jutro.. Czyli kontunuujemy odcinanie pępowiny... Pierwszy raz Ala została beze mnie jak poszłam rodzić, a dziś ja pierwszy raz bez niej w domu na noc.

Wojtek budzi się w nocy jak w zegarku co dwie godziny, tylko po pierwszym zaśnieciu może jakoś trochę dłuzej pośpi.
Ale jakoś w ogóle mnie te noce nie meczą musze przyznać, ciekawe dlaczego. Przy Ali od samego początku padałam na twarz. Nie wiem, moze dlatego, ze teraz sama śpię w sypialni ?

hmm.. chyba musze się dziś wybrać do Rossmana, wolałabymz Wojtkeim nie włazić do sklepów jeszcze, ale przewijaki mi się skończyły i jakaś odżywka do włosów by mi się przydała bo siano mam straszne. No i jakieś witaminy z apteki też potrzebuję o DHA 500 jakieś. A i Esputicon dla małego.

O zapomniałam napisac że kupiamą sobie takie tuniki na allegro:SUKIENKA tunika DWUKOLOROWA L kopertowy dekolt (2385652271) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., świetnie wyglądają, mam nadzieję, ze się nie wyciągną za bardzo od karmienia. Jeszcze tylko jakiś legginsy musze dokupić.

Martolinka, ja dziś wyparzam właśnie smoczki i zobaczymy. A zaraz spróbuję coś odciągnąć, uff aż się boję :)
Cleo, no właśnie nie mam kogo poprosić o pójście na pocztę. Jedną sąsiadkę mam schorowaną, druga jest prezesem zwiazku głuchych i jej ciągle nie ma w domu, a mąż całkiem niesłyszący więc się z nim nie dogadam, a ostatani sąsiedzi, których akurat możnaby poprosić wyjechali na działkę. No nic, moze M pojedzie w poniedziałek bezpośrednio do firmy i mi te papiery zawiezie po prostu.

reklama
agrafka fajna ta tunika
ja też lubię się tak ubierac
tuniczka +legginsy

mało chodzę w sukienkach/spódnicach

a latem tez królują spodnie płucienne i luźne bawełniane spodnie

Matko ale się wyspałam :-) wstałam po 10.00 :szok: Jezu nie pamietam kiedy ostatnio tyle spałam! bo nawet jak wcześniej mama zabierała Martynę do siebie to musiałam wstawać albo do pracy albo żeby z rana po nią jechać! a dziś luzik :-)
Wczoraj pojechaliśmy do starego mieszkania zabrać rzeczy z piwnicy. otwieramy a tam taki smród moczu, że szok! chyba mysiego, bo jaki by inny ? miałam tam rzeczy po Martynce i te co były w plastikowych pudełkach dobrze zamknięte to zabrałam do garażu, ale dużo musiałam wyrzucić, bo część było w papierowych pudłach i były pogryzione :-( i szkoda mi tych ciuszków, bo były na prawdę bardzo ładne :-( tyle czasu tam leżały i nic! a teraz na wiosnę te mysiska musiały je tak "załatwić"
Banana mam 33 lata :) miałam 15 jak Kuba był chrzczony :-D

Ana ja też nie cierpię tłumów! mnie przerażają zakupy w marketach w weekend a zwłaszcza przed Świętami :-D a co dopiero jakieś strefy kibica :-D ale na mecz polska- ktoś tam to bym poszła! kuzyn był polska-rosja i mówi, ze wrażenia nie do opisania!

sawi zdrówka dla Was! my dopiero co wyszliśmy z choroby

agrafka super ta tunika! ja też bardzo lubię tuniki :-) i właściwie większość moich bluzek jest w takim stylu :-)

Zmykam trochę się na tą imprezę podszykować ;-)
Miłego weekendu!

cześć laseczki:zawstydzona/y:

ja nie mam na nic czasu ostatnio... nawet nie wiem czemu bo do pracy dopiero mam zamiar wrócić w październiku.

u nas jakoś do przodu ale Igi kupy dalej w majty robi wrrrrr i nic go do nocnika kibelka nie przekona

a teraz najistotniejsze
AGRAFKA I POLAA OGROMNE GRATULACJE!!!! ŚLICZNOŚCI TE WASZE WOJTUSIE:tak:

gawit, ja mam 32 i mój chrześniak już studiuje
a pamiętam jak go trzymałam do chrztu w takim śmiesznym garniturku.. ja byłąm wtedy chyba w 8-ej klasie, a on miał prawie 3 lata...

No ciekawe czy Wojtula da mi obejrzeć mecz.. nie kąpię dziś sama, bo sama jestem a za dużo z tym ustawiania - w kuchni kąpiemy. Właśnie się bidzi, musze przemyć pępek , przebrać i zobaczymy kiedy zaśnie....

Alutka z tatą u tesciów podobno super się sprawuje :)

hej
agrafka to dobrze że Ala zadowolona u dziadków , oby noc też ładnie przespała
mój chrześnik ma 11 lat :szok: nawet nie wiem kiedy to zleciało , a chrześnica ma 6 lat
gawit to pospałaś :tak: , ja tak czasem śpie jak mój w domu i się Kubą rano zajmie bo Lena dostaje w łóżku jakiś gryzak i dosypia ze mną :-)
wiecie pomalowałam sobie nawet paznokcie na biało-czerwono :-) , szkoda że paczka z PL mi nie doszła jeszcze bo mama nam flage wysłała :-)

ja oglądam jednym okiem. Darek Szpakowski wciaz ma nadzieję.. :)

Zapomniałam wam napisac , zę się dziś uśmiałam z hasła reklamowego na opakowaniu Omega Med Pregna DHA 500.
"Nie odbija się rybą" :))))))))))))))))))))))))))))))))))

A z mniej śmiesnych rzeczy to DHA 500 mam jako zalecenie ze szpitala na cały okres karmienia, jedno opakowanie namiesiac kosztuje prawie 60 zł :/

mamajuli no w końcu żyje na obczyźnie więc patriotyzm mi się włącza podwójny ;-)
agrafka muszę mamie powiedzieć bo ona ciągle narzeka że jej się rybą odbija :-D
normalnie nie mam słów na to co się stało :zawstydzona/y:

reklama
ja tez nie, a najbardziej wkurza mnie,ze niektorzy anglicy sie z nas smieja, ze mamy zalobe narodowa i maja nadzieje ze sie zapijey na smierc z rozpaczy albo spakujemy anatki i do domu. i pisze to "rodowita angielka" tlusta murzynka, po skonczonej podstawowce na benefitach na ktora ci Polacy zarabiaja :no: brak slow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry