• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witam!
My weekend jak zwykle na działce!
18-nastka kaszana, ale spodziewałam się tego ;-) no taka rodzina. mój mąż był w szoku i jak zajechaliśmy na działkę to od razu jeść wołał :-)
kilolek uroki macierzyństwa! ;-) no i nic dziwnego, że Zuzia zrobiła furorę na weselu :-)

maxwell tak jestem rehabilitantką, ale też terapeutą zajęciowym :-) obecnie bardziej zajmuje się terapią :-) ja ćwiczę z pacjentami dłonie :-), ręce :-) od reszty jest ktoś inny :-) no i czas wolny muszę im jakoś organizować:-) więc często bawimy się jak dzieci w przedszkolu, bo na starość to jednak ludzie troszkę dziecinnieją ;-) bardzo lubią śpiewać i tańczyć :-)
super, że wczasy udane :-)

agrafka ja też nie wierzyłam w zwycięstwo Polaków, ale też strasznie mi ich żal :-( wyobrażam sobie co biedaki czują :-(
no i szkoda, że Wojtuś tak się męczy :-( a dajesz mu coś na te kolki ?

ana no idę o zakład, że Martyna również posiedziałaby góra 2 piosenki :-)

Ania bardzo ładne paznokcie :-)

banAna eh Anglicy! jeszcze, żeby to właśnie byli rodowici Anglicy, a to najczęściej jacyś emigranci lub dzieci emigrantów :-( smutne to :-( mieszkałam w Anglii 2,5 roku i najlepiej wspominam okres jak mieszkaliśmy w dzielnicy typowych Anglików! byli bardzo sympatyczni i grzeczni! a w dzielnicach gdzie przeważali Pakistanie czy inni muzułmanie, ba nawet tam gdzie większość Polaków była to szkoda gadać :-(

Cleo jak się odnajdujesz w takiej pracy ? ja pamiętam, że jak pracowałam w systemie zmianowym to najgorsze były dla mnie weekendy :-( wszyscy w domach albo gdzieś na wyjazdach, a ja w pracy :wściekła/y: smutno mi było aczkolwiek pracować trzeba było! mówili mi, że przywyknę, ale nie przywykłam i szukałam pracy , żeby jednak mieć wolne weekendy

No nic! lecę młodą wykąpać ;-) i może jeszcze uda mi się zajrzeć :-)

reklama
gawit daję Esputicon ale trudno mi dać, bo nie widzę dokładnie czy ta kropla wpada do pyszczka czy nie :/ Poza tym daje Dicoflor w kropelkach. Mam też delicol, ale Wojtek po nim ulewa jeszcze bardziej niż normalnie.

No gdzie ta moja Alutka, mieli juz wracać...

Witam :)) Juz jesteśmy po gościach ale zaraz idziemy do sąsiadki dokańczać wszystko co zostało jeszcze w lodówce :))) Wczoraj jak pojechaliśmy na strefę kibica o 18 to juz nie wpuszczali. Na szczęście znalazłam niski płotek i przeskoczyliśmy hehe...

Maxwell u nas lekko padało na rynku ale chłopaki na boisku nie mieli wesoło... Fajnie, że Wam się wyjazd udał. ja bym jeszcze raz tam mogła pojechać :)))

Sawi zdrówka...

Agrafka tunika super :)))

AniaSm ja tez pazurki miałam biało-czerwone ale na zmiane po jednym... Twoje super :)))

Aza a ja Cię wypatrywałam na stadionie:tak:
Maxwell zaprojektowałam w sensie że podobierałam odpowiednie części bo to system modułowy. MOżna sobie samemu zaprojektować.
IMG_6373 (640x452).jpg

Powiedzcie czy dokupić dwa zagłówki czy nie?

Maxwell czyli wypoczynek przyniósł owoce;-)Cieszę się.

Banana bardzo przykre jest to co piszesz. Mi bardzo źle z powodu przegranej...:(
Ania prawdziwa patriotka:tak:

Kilolek brawa dla Zuzi

Agrafka powodzenia.

A my sobie dzisiaj z mężem w końcu porozmawialiśmy na spacerze. Boże,żeby ta rozmowa zmieniła wszystko na zawsze a nie na chwilę.Trzymajcie kciuki.

Ostatnia edycja:
Aza dużo bo to skóra naturalna...Można tez w ekologicznej i tkaninie....Nie chcę tutaj pisać ceny bo ciul wi kto to czyta.

Kilolek a jak chłopaki na weselu?

Ostatnia edycja:
Gosia, wiem, wiem... my też mamy skórzany i troszku kosztuje choć na pewno nie tyle co Twój :))) Super jest. Masz może stronę tego producenta? Jak tam to prześlij mi na pv bo chce zobaczyć ile do mnie by kosztował

Gosiulek wydaje się ogromna, zaintrygowal mnie twoj dywan - śliczny jak Ty dajesz radę utrzymać te białe rzeczy w czystości :szok:

Kilolku czasami trzeba poszaleć i musisz oko przymknąć

Agrafka i co wrócili??? Miałam Ci pisać o tej szczepionce darmowej na ospę - pani pielegniara mowila że to ta sama która maja w aptekach (VARILRIX).

Paweł na szczęscie padl już po 19, ale oka przez caly dzień nie zamknął. Rano do kościoła, potem na małe zakupy i 1 godzinkę Pawel szalal na placu zabaw chyba tuptuś. Potem obowiązkowo lody (musiałam lekko przymknąć oko na jego diete), nastepnie dojechalismy do domu, obiadek, odpoczynek a potem poszlismy cytuje " mama tata ja i kola dada" tłumaczę: poszliśmy wszyscy na spacer z rowerkiem biegowym ;-) po godzinie Paweł zostawił rower i zabrał piłkę pod pachę:baffled::rofl2: no i nastepna godzine gralismy w pilke, ledwo wracał do domu:-) w wannie przysypiał zasnal w 1 minute :-D .
Wczoraj tez nie spał w dzien bo bylismy u mojej ciotki w gdyni i szalal tam caly dzien na trampolinie z moim kuzynem. Paweł pewnie się cieszy, że jutro idzie do przedszkola :-D:happy2::-D.

reklama
Etna jakoś nie mam problemu.Zaintrygował Cię bo co?..jasny czy ładny:-D
Narożnik ma wymiar mniej więcej bo nie pamiętam dokładnie 310/210

edit. Dopiero zobaczyłam słowo 'śliczny':-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry