reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

Witajcie,

od razu się przyznaje ze nie nadrobiłam wszystkiego:zawstydzona/y:
"przeleciałam" kilka ostatnich stron tylko.

tunczyki gratulacje:-):-)

anawawka zdrówka:tak:

gosiulek super narożnik, my tez mamy jasną (kremowa) skore i czyszczenie naroznika nalezy do męża, ja nie mam sily do tego, robi to co 4 tyg. brudzi sie bardzo ale przynajmniej czlowiek o to dba hehe, bo jakby był ciemny to by sie tak nie czyściło
:-D

Lotka dobrze, ze nie puchniesz, jakos musisz Kochana przetrwać;-) dasz radę
i oczywiscie juz nie pamietam co mialam napisać, wybaczcie.
Moi na zakupach, ja sama z Wojtusiem, spi sobie slodko wiec moglam do Was zajrzeć;-) przedwczoraj sobie pobeczałam, jakis humor mialam beznadziejny:-( dzisiaj na szczęście juz lepiej.

Obiecuje znowu czesciej sie odzywać:-)

reklama
Witam!
Dziś po pracy, wreszcie po półtorej roku, wybrałam się do dentysty i szok przeżyłam, bo nie mam żadnego ubytku :szok: a moje zęby należą do tych słabszych i właściwie co pół roku coś tam do leczenia było, a teraz normalnie aż mnie w fotelu zamurowało! i moje dziecko było ze mną i mówi, że ją ząbek boli (zawsze ją boli to co i mnie - choć mnie nie bolał, ale powiedziałam jej, że boli i pani doktor musi sprawdzić) no i pani dr posadziła ją na fotelu ( w szoku byłam, że ona tak grzeczna), pięknie otworzyła buzię, pozwoliła sobie wszystkie ząbki obejrzeć i ponoć są śliczne :-) pani dr kazała jej ząbki myć, dała próbkę pasty :-), szczoteczkę i młoda wyszła cała uśmiechnięta :-) cieszę się, ze ta jej pierwsza wizyta w sumie nie planowana, ale przebiegła bardzo pomyślnie!
przy okazji zapisałam ją do okulisty, bo mąż ma wadę wzorku dość poważną i pediatra mówiła, że dobrze byłoby ją skonsultować!

Cleo no to oby Ci się ten system pracy zmienił! a no i czytałam, że jeżeli chodzi o markety, to Biedronka ma bardzo dobry socjal i dobre warunki płacy!
a sąsiad zrobił Igiemu niezłą frajdę

ana zdrówka dla Was! oby Gonia nic nie podłapała!

Pozdrowionka dla wszystkich! my jeszcze wybieramy się na spacer! wcześniej było za gorąco! teraz weźmiemy rowerek biegowy i pójdziemy, choć nie wiem czy po jakiś 100 m nie będę tego rowerka niosła, bo młoda nie bardzo go lubi :confused:

gosiulek czysci chusteczkami mokrymi Pampers:-D:-D a pozniej naklada na koniec taki balsam specjalny do skory i sié ładnie świeci i ładnie pachnie:tak:
wczesniej mieliśmy specjalnie chusteczki do skóry ale zauwazylismy ze chusteczkami Kuby na to samo wychodzi a tamte chusteczki drogie były

Wiecie ja jestem 3 dni przed urlopem i tak mnie wszystko w pracy wkurza, ze szkoda gadać :szok: ja mam tam fajną atmosferę dzięki koleżanką, ale szefową to mam taką, że nikomu takowej nie życzę :-( ma tak zmienne humory, że szok! czepia się dziewczyn o byle co :szok: wyzywa je:szok: normalnie dla mnie to mobbing i gdyby była taka w stosunku do mnie to ja bym tak tego nie zostawiła na pewno!

Rany mąż kupił mi redsa o smaku żurawiny (pycha) bo z piw to ja tylko redsa toleruję ;-) i co? moje dziecko jak się dorwało to nie chciała oddać :szok: czy Wasze maluchy też tak ciągną do piwa? no my musimy pić po kryjomu (ja piję bardzo rzadko, a mój chłop troszkę częściej, ale też nie jakoś często) ale jeżeli już pijemy to musimy się chować przed młodą, bo po prostu jest masakra :szok: a mama mi mówi, że ja w jej wieku byłam taka sama :biggrin2: a nawet gorsza, bo potrafiłam iść z tatą do sklepu i drzeć się na cały głos "ojciec kup mi wreszcie piwa" ;-)także tata mnie w ogóle nie chciał do sklepów zabierać :-D

O Jezu i opiłam się jednym redsem :szok:ale piłam go bardzo szybko, żeby młoda nie przyważyła i taki efekt, że kręci mi się w glowie jak jasny gwint :szok:tak to jest jak się pije raz na ruski rok :-D lepiej już mykam :-D
Dobranoc

gawit my przy dzieciach wogóle nie pijemy alkoholu , dopiero wieczorkiem jak maluchy już śpią :tak: , ale nie bronimy nikomu z otoczenia i jak chcą to piją np piwo ,póki co Kuba nie chce
mój kuzyn miał podobnie ze swoim synem bo ten ciągle krzyczał że chce piwo i po prostu na każdy napój zaczeli tak mówić i jak młody w sklepie zaczął krzyczeć że chce piwo to mu dawali soczek i on się cieszył ;-)

ale tu u nas dzisiaj cisza :szok: , ja się wybrałam z dzieciakami na zakupy i Kuba za chiny nie chciał ubrać butów no i w końcu otworzyłam drzwi na korytarz i wsadziłam Lene do wózka i mówie wam jak szybko kalosze wciągał :-D , nawet na dobre nogi mu się udało :tak::-)

Heheheh, Gawit, dobre:-D:-D Nie no, moja piwoszka może nie, ale za to kawoszka!!!:baffled: Jak się dorwie, to koniec, też muszę stawiać kubek wysoko, bo od razu mi zabiera..i jedno jej, czy kawa fusiasta (moi rodzice taką piją) czy rozpuszczalna (ja)..

Gosia możesz podać namiary na producenta narożnika? nie pamietam czy wcześniej gdzieś pisałaś? jak nie chcesz tu to poproszę na priv. :-)

maxwell, Ania dzięki :-D a teraz już na serio idę spać :-D
Dobranoc

Cze
ja tylko na chwilkę , jutro mam festyn rodzinny u Gośki, piekliśmy więc ciasto, nie lada sztuka przy kobiecinkach i takim upale...
Ogólnie gorąc z nieba szła, Gonia nie chciała wracać piechotą ze żłoba, byłam więc baran...:szok: , Hanka już lepiej , miejmy nadzieję, że jakoś się dokulamy do końca choróbska.;-)
Kikolek - my 1 czerwca ruszyliśmy od naszej strony do Grodziska, to szło bosko autostradą, wylot jest koło stawów, jak ktoś nie wie może się pogubić nieźle, niestety 2 bramki już tam będą..:wściekła/y::szok: czas 15 min. jazdy, po normalnej drodze nam zajmowało ok. pół godziny.;-)
Cleo - dobrze, że nikomu nic się nie stało .. a Igi miał super atrakcje... u nas nie wolno palić grillów na balkonach ... a czasami aż się ckni do tego.;-)
Gawit - widzę, że głowę mamy podobną co do alkoholi...:-D

Jeju.. i znów mam pustkę we łbie.. wybaczcie, że kogoś pominęłam;-)

reklama
Do góry