C
Cleo1981
Gość
Agrafka jutro 23 czerwca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jestem maniaczka wózkowaLotka jaki kolor wózka ? model bardzo fajny.W ogole wszystkie wózki są do siebie podobne ostatnio tylko ceny rózne :-/
uwielbiam ogladac wózki na allegro..ciagle je ogladam ostatnio![]()

gdzie i kiedy jk bede karmic. Myslicie ze moge na zebraniu w przedszkolu cycka wyjac? 
ale juz jest u nas 8 dni i nie mogę narzekać
w dzien 3 godzinki a na noc idzie kolo 21 i budzi sie po 8, przed 9 rano
ach...
ach Ci Hindusi

gdzie i kiedy jk bede karmic. Myslicie ze moge na zebraniu w przedszkolu cycka wyjac?
jezuuu jak mnie stresuja takie operacje

Ależ dzień..
najpierw winda się zepsuła i z 10 piętra zniosłam wózek z małą w środku. Po dodze minęło mnie 3 panów , z których jeden oświadczył , że nie powinnam była wychodzić.. nikt nie pomógł
Następnie na spacerze pewna pani stwierdził "Ten dzidziuś zamarznie".. i tu już moja cierpliwośc się skończyła..
Ludzie mają obsesję na punkcie czapeczki.. jest 20 stopni na +, zero wiatru, osłonięta w gondoli , czapki nie znosi to po co mam jej ją zakłądać? W wózku jej nie zakładam w taką pogodę. Czy czapka jest gwarantem bezpieczeństwa? Zdrowia? życia dziecka? matko..
Hej
A ja jakaś przybita jestem, nie wiem czy jakaś depresja mnie łapie czy co:-zawstydzona/y: niby wszystko ok ale ja zawsze sobie jakieś problemy wymyslę
ach...
Wojtek śpi, Kuba też, mąż z mama pojechali do miasta i mam spokoj:-) ale beczec mi sie chce bez powodu![]()

zdjęła spodenki, pieluchę i padła

jakoś tak pod wpływem pisania w interku coraz lepiej mi wychodzi przelewanie myśli na papier;-)