• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Lotka jaki kolor wózka ? model bardzo fajny.W ogole wszystkie wózki są do siebie podobne ostatnio tylko ceny rózne :-/

uwielbiam ogladac wózki na allegro..ciagle je ogladam ostatnio:-D
Ja jestem maniaczka wózkowa :-D
jak tylko Emi nauczy się grzecznie chodzić obok wózka to zmienie ten podwójny wózek na pojedynczy,ale jaki nei wiem,poszperam w necie i sie zobaczy co w oko wpadnie

Zakręcona jestem, dobrze, że już piątek...
Maxwell - gdybym tak mogła pizgnąć robotą... niestety czegoś nie zrobię i będzie ból... a sprawa może się oprzeć o wierchuszkę, więc dziobię.;-)
Dziunka - jak miło!!!!!!!
Kikolek - podejście lekarzy do pacjenta "bezcenne" wrrrrrrrrrrrrrrr
Też nie mam nic na dzień ojca, ale pomysła mam.
Cleo - nieźle z tym prądem.
Zasuwam dalej...

ok wyprodukowalismy laurke, jest dosc szalona
zaraz serwuje obiad i się zawijamy. A. mi obiecal ze jak dzis wroce to ide spac a on sie wszsytkim zajmie wiec jak dozyje to czeka mnie nieco odpoczynku. Wszystko sobie poplanowalam z njdrobbniejszymi szczeglami, co do 5 minut tylko zapomnialam o zgrozo o karmieniach :szok: gdzie i kiedy jk bede karmic. Myslicie ze moge na zebraniu w przedszkolu cycka wyjac?
jezuuu jak mnie stresuja takie operacje

Kilolku a w czym przeszkadza karmienie?najwyżej usiądz gdzieś dalej :-) i na pewno sie spotkasz z miłymi spojrzeniami ,tam pewnie bedzie większość mam więc chyba nie bedzie im obcy widok:-) fajnie że odpoczniesz nalezy Ci się.Jak do szczęścia niewiele potrzeba;-)

JA nic nie robię na dzien ojca,jutro D bedzie u dziadków to niech sobie świetują..ja zreszta na dzięń matki nie dostalam nic.Oprócz serduszka wyklejonego od Igiego ktore sie odnalazło i to uważam za najpieknijszy prezent.

a miłam pytać Was zbieracie prace dzieci z przedszkoli ,klubików ?? co pare dni widzę obrazki na tablicy w przedszkolu podpisane co ktore dziecko zrobiło.Ale jak miło jak widze Igiego obrazek :-) osttanio wyklejali piłkę:-) statek a wczoraj malowanie farbami :-) wszystko zbieram :-)

Ależ dzień..
najpierw winda się zepsuła i z 10 piętra zniosłam wózek z małą w środku. Po dodze minęło mnie 3 panów , z których jeden oświadczył , że nie powinnam była wychodzić.. nikt nie pomógł
Następnie na spacerze pewna pani stwierdził "Ten dzidziuś zamarznie".. i tu już moja cierpliwośc się skończyła..
Ludzie mają obsesję na punkcie czapeczki.. jest 20 stopni na +, zero wiatru, osłonięta w gondoli , czapki nie znosi to po co mam jej ją zakłądać? W wózku jej nie zakładam w taką pogodę. Czy czapka jest gwarantem bezpieczeństwa? Zdrowia? życia dziecka? matko..

Hej :)

dziunka dziękuje bardzo;-) zdjecia wrzucalam na "Kolejny Maluszek...":tak:

gawit udanego urlopu:-) ja też mojej mamie jestem wdzieczna za pomoc ale mimo to cieszę sie ze za czesto sie nie widujemy bo mamy te same charaktery i zawsze dochodzi do spięc:zawstydzona/y: ale juz jest u nas 8 dni i nie mogę narzekać

Gosiulek pytalas czy Kuba dalej tak dlugo spi. Tak, spanie ma dalej takie jakie miał:tak: w dzien 3 godzinki a na noc idzie kolo 21 i budzi sie po 8, przed 9 rano

A ja jakaś przybita jestem, nie wiem czy jakaś depresja mnie łapie czy co:-(:zawstydzona/y: niby wszystko ok ale ja zawsze sobie jakieś problemy wymyslę:zawstydzona/y: ach...

Poszlam dzisiaj do sklepu po kartke na dzien Ojca i pan w sklepie mi mowil ze dzien Ojca byl w niedziele, mowie mu ze wiem ale jutro jest w Polsce obchodzony dzien Ojca a my jestesmy Polakami a On dalej swoje i pokazuje mi kartki urodzinowe :szok: ach Ci Hindusi:-D

Wojtek śpi, Kuba też, mąż z mama pojechali do miasta i mam spokoj:-) ale beczec mi sie chce bez powodu:zawstydzona/y:

gdzie i kiedy jk bede karmic. Myslicie ze moge na zebraniu w przedszkolu cycka wyjac?
jezuuu jak mnie stresuja takie operacje

Kilolek, myślę, ze spokojnie mozesz, masz malutkie dziecko i jak komuś się nie pdooba to jego problem.
Ja przez 3 dni tej adaptacji w przedszkolu karmiłam Wojtka, bo zawsze się udził w trakcie i M mi go przynosił. Wczoraj było niespodziewane zebranie i na zebraniu też karmiłam. Przykryłam się pieluchą tetrowa na ile się dało i już. I tak byłam cała pozalewana :crazy:

Ależ dzień..
najpierw winda się zepsuła i z 10 piętra zniosłam wózek z małą w środku. Po dodze minęło mnie 3 panów , z których jeden oświadczył , że nie powinnam była wychodzić.. nikt nie pomógł
Następnie na spacerze pewna pani stwierdził "Ten dzidziuś zamarznie".. i tu już moja cierpliwośc się skończyła..
Ludzie mają obsesję na punkcie czapeczki.. jest 20 stopni na +, zero wiatru, osłonięta w gondoli , czapki nie znosi to po co mam jej ją zakłądać? W wózku jej nie zakładam w taką pogodę. Czy czapka jest gwarantem bezpieczeństwa? Zdrowia? życia dziecka? matko..

no martolinka, to rzeczywiscie dzień miałaś przedni - a najlepsi ci panowie od dobry rad.. uh!!!
co do ubierania to szkoda gadać, ja się kiedyś spotkała z uwagami że Ala półroczna nie ma skarpetek.
Szkoda nerwów, są ludzie którzy zawsze muszą wtrącić swoje 3 grosze. Szkoda, ze nie wtedy kiedy potrzeba.
Hej :)

A ja jakaś przybita jestem, nie wiem czy jakaś depresja mnie łapie czy co:-(:zawstydzona/y: niby wszystko ok ale ja zawsze sobie jakieś problemy wymyslę:zawstydzona/y: ach...

Wojtek śpi, Kuba też, mąż z mama pojechali do miasta i mam spokoj:-) ale beczec mi sie chce bez powodu:zawstydzona/y:

Pola, trzymam kciuki za twoje lepsze samopoczucie. Myślę, ze to tylko babyblues tylko ze spóźnionym zapłonem - mnie jakoś dopada natychmiast po powrocie do domu. Pomyśl, ze to tylko hormony i przez nie w głowie wszystko się nakręca.

Cleo, ala nie robi zbyt wielu prac u siebie w żłobku, ale jak już coś robią to Pani mi to dają.

U nas dziś brzydka pogoda, to znaczy w miare ciepło ale strasznie pochmurno i sennie. Chciałam isc na spacer, ale cięzko mi idzie wybranie się z dwójką. Najpierw Wojtek spał, czekałam aż się przebudzi bardziej, jak się przebudził to Ala usnęła z M. Potem jak Wojtek obudził się na dobre to strasznie marudził, w końcu Ala poszła z M na pocztę a ja już sobie chyba daruję ten spacer.
Dziewczyny napiszcie jak wy to organizujecie - tylko moze napiszcie na "Kolejnych maluszkach.." :)

Marta współczuje a ludzmi się nie przejmuj.Mnie zawsze babcia wkurza jak mówi że Kacper za słabo ubrany:wściekła/y:
Lepiej przegrzewać,prawda? Mojego m siostra przegrzewała.Nie mogłam na to patrzeć i teraz chłopak bez przerwy chory.

Pola głowa do góry i trzymam kciuki za radość...niech wróci.

reklama
Cze
jejuuu już weekend super!!
Wróciłam do domu, zjadłam i ... wyłączył mi ktoś prąd - padłam do łóżka i zasnęłam:-D
Nie powiedziałam Wam jeszcze jaki dziś rano szok. Włażę do pokoju dziewczyn, Hanki nie ma na jej łóżku, jest na miejscu Goni, lecę dalej wzrokiem do okna i widzę... goły tyłek Gośkowy:szok: zdjęła spodenki, pieluchę i padła:-D:-D:-D
Cleo -
to chatę masz wolną ;-), odpoczniesz przynajmniej
Kikolek
- mam nadzieję , że uda Ci się wszystko zdziałać, a wieczorem odpoczniesz;-)
Martolinka - "cudowni ludzie" wrrrr , ja chyba bym ich zagryzła..
Polaa - jeszcze trochę i "znormalniejesz";-) a popłakać czasami trzeba.
Agrafka - dzisiejszy dzień jest jakiś "rozwałkowany". Hanka nawet nam zasnęła.
Gosiulek - niestety kiedyś przegrzewano i to przekazywano dalej z pokolenia na pokolenie.:wściekła/y::szok:
Co do mojego stylu - mój polonista uważał, że nie potrafię pisać.;-) Na świadectwie maturalnym widnieje 3, z matury 4, mam ściśnięty umysł;-) i nie lubiłam nigdy lać wody:-D:-D:-D jakoś tak pod wpływem pisania w interku coraz lepiej mi wychodzi przelewanie myśli na papier;-)
No i nie wiem co jeszcze komu, wrr na pamięć.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry