aaa ja wstawilam sam link, ale nic nie wyjasnilam. kupilam go w sklepie stacjonarnym, nie przez allegro, ale tylko tak moglam go pokazac. za zestaw gondola i spacerowka(fotelik mam po tomku) dalam 730zl. okazalo sie, ze ten sklep juz wiele lat sprzedaje wozki tej firmy i maja duze upusty ;-)Witam wieczorową porą!
Musze stwierdzić, że moje dziecko to cyborg! rano ponoć wstała o 7.20. nie spała w dzień! mamy prawie 22.00 a ona by się w najlepsze bawiłamatko ale ona nigdy za bardzo spać nie lubiła ;-) bo co mi z tego, ze był czas, że rano wstawała o 9-10 jak od 24 do 5 rano nie było spania
maxwell a u nas do jakiejś 18 było zimno! potem zrobiła się duchotawłaśnie wróciliśmy od chrzestnego Martyny i pytali się czy słyszeliśmy w nocy burzę! my w szoku, ja mówię u nas żadnej burzy nie było
wracam do domu pytam babci, a ona mówi, ze była! ponoć straszna! waliło gdzieś od 24 do 3
no to wniosek, że spaliśmy jak zabici, bo nic a nic żadne z nas nie słyszało
etna zdrówka dla Pawełka! i gratulacje nagrody!
kilolku wiesz jakoś mnie nie dziwi postawa lekarkimój mąż swego czasu chodził do dermatologa, bo miał takie dziwne coś na nodze! wielki czerwony plac, który swędział go bardzo! dawała mu jakieś maści i cały czas mówiła, że nie wie co to jest
lotka super wózek! i cena w normie
Jejku zazdroszczę Wam tych zakupów ciążowych - dzieciowych :-) ja już mam wózek wybrany tylko lokatora w brzuszku brak :-(
ana faktycznie masz boskie teksty :-)zawsze się uśmieje, choć niektóre sytuacje dla Ciebie śmieszne nie są, ale jak to mówią, masz lekkie pióro
no nic! pewnie jeszcze coś komuś miałam napisać, ale musze młodą spacyfikować do łóżka
Jejku od jutra już urlop![]()
kolor nr 88, jakis taki stalowy(szary) z błękitnymi wstawkami.Kilolku to tak nasi lekarze do wszystkiego podchodza jak nie wiem co jest to od razu antybiotyk a na noge maść..wiadomo zaszkodzic nie zaszkodzi a może pomoże..wybiarają bezpieczną opcję.a moze to jakies uczulenie.wez wapno jak możesz...
Lotka jaki kolor wózka ? model bardzo fajny.W ogole wszystkie wózki są do siebie podobne ostatnio tylko ceny rózne :-/
uwielbiam ogladac wózki na allegro..ciagle je ogladam ostatnio![]()
ooo taki: http://www.miko.profitmedia.eu/userfiles/image/88D.jpg
matko ale ona nigdy za bardzo spać nie lubiła ;-) bo co mi z tego, ze był czas, że rano wstawała o 9-10 jak od 24 do 5 rano nie było spania