• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

jestem...ale tylko duchem bo ciało moje jest obolałe a oczy łzawią..padam na ryj

zaplanowalam sobie urlop od 6 sierpnia i jak D urlop nie wypali i bedzie musial kolejny rok robi to strzele sobie chyba w łep ,slowo daję:wściekła/y:

chce w koncu odpocząć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igi spi wyhasany ,wybawiony,oj super sie mu podobało :-)

restza jutro zmykam

Asica
witaj:-)ja z Lulina a w Lubartowie bylam pare razy:-)

Kilolku gdzie ta piekna fryzurka Michasia?ja maszynka nie pozwalam,D mial kiedys taki pomysł..nie ma mowy!! nie podoba mi sie w takim wieku jezyk taki

reklama
Witam,
u nas oczywiście w piątek i w sobotę goście a dziś my w gościach :))) Jutro idę przed pracą do znajomego fryzjera. Niech mi stwora opytoli bo głowa mu się bardzo poci. Muszę się Wam pochwalić, że moje dziecko już zna cały alfabet prócz liter: Z, H, N ale jeszcze nad tym popracujemy. Zaczęliśmy też powoli uczyć go czytać i po literce, po literce elegancko a łączyć potrafi tylko MAMA i TATA. Uwielbia czytanie. Zawsze przed spaniem daje nam znikopis i mamy mu pisać literki. Za to mówi mało. Ostatnio bawi się słowami tam i tu ale słownik ma bardzo ograniczony.

Asica witam i pisz, pisz i pisz... My jesteśmy sympatyczne, miłe a przede wszytskim skromne :)))

Dziunka fajnie, że wróciłaś, brakowało Ciebie :))) Na sąsiadów brak słów. Ja bym waliła w sufit a w nerwach to pewnie i poszłabym do nich.... Tekst Asi rewelacyjny :))) Pochwal się łóżkiem, Jakie zakupiłaś?

AniaSm Ty chudzinooooooooooo..... Oglądałm fotu na fb i jestem w szoku :szok: Co się nie chwalisz, że tak ładnie z wagi spadłaś, extra...

Anawawka Twoje kobitki są jedyne w swoim rodzaju... Ukłony dla ich pomysłowości :)))

Kilolku z przygód fryzjerskich się uśmiałam choć wiem, że Tobie z pewnością do smiechu nie było... Tak serio, też bym się wkurzyła. Na szczęście odrosną a i gorąco w głowę im nie będzie :)))

Witam.Postanowiłam napisać i tutaj, może wkońcu uda mi się jakoś wkręcić w to forum, o ile oczywiście zgodzicie się mnie przyjąć. Mam na imie Asia pochodze z małego miasta na lubelszczyźnie i jestem mamą listopadowego Krzysia. Oczywiście biore się za pisanie w najmniej odpowiednim czasie, bo powinnam się uczyć, ale już mi się główka lasuje z nadmiaru informacji. Jutro przedemną najważniejszy egzamin, a ja zamiast w książkach to na necie siedzę.
witam!!
powodzenia jutro! trzymam kciuki &&&&& a specjalizacj boska

witam nocnie
tylko sie przywitam, bo juz nie mam sily. Ręce opadaja nad tym stworem.

Chłopcy z fryzur bardzo zadowoleni, ze maja takie same a Michas wszystkim opowiada, ze nie ma wloskow bo go pani fryzjerka grabiami obcieła ;-) i ciągle się w lustrze przeglada. powiem Wam, ze jakbym go zobczyła na ulicy to bym go nie poznala

Witam się z rana:-)
U nas w nocy lało - coś się te prognozy im nie sprawdzają..teraz kawka i za chwilę jedziemy do żłobka..
Asica, witaj i powodzenia na egzaminie;-)
Dziunka, pochwal sie nowym łóżkiem Asieńki
Lotka, dobrze, że na to wpadłaś..może już te skoki nie będa Cię męczyły..no i faktycznie już niedługo;-)
Agrafka, czyli Twój jest na dobrej drodze do poprawy ;-)
AniaSm, trzymam kciuki za rozkręcanie się Kubusia:-)
Cleo, biedna..kiedy Ty odpoczniesz??..Fajnie, że Igi miał super weekend;-)
Aza, gratki zdolniachy!!!
Kilolek, gdzie foty?..:-)

Cze
Asica - kciuki zaciśnięte, uprzejmie donoś co i jak ;-)
Cleo - fajnie, że Igi zadowolony, Tobie teraz odpoczynku życzę i mam nadzieję, że dadzą Ci ten urlop.
AZA - wow, Konrad konkretny będzie szybciej czytał niż wszyscy inni, ;-) Towarzyscy jesteście na maxa:-D super, że tak możecie ;-)
Kikolek - to cudo , że chłopakom się fryz podoba; gorzej gdyby ryczeli.....;-)a włoski odrosną.
Maxwell - trzymam kciuki za żłobek
A mnie dalej łep naiwania, ciśnienie zmierzyłam i mam 120/83 ( co dla mnie jest wysokie ). Pogoda dziwaczna, lało w nocy, teraz słonko, ale chmurzasto. Co za dziwactwa nam się zrobiły z tą aurą. Kobity niezbyt zadowolone, choć tłumaczyłam iż mają jeszcze 5 dni i wakacje.

Marta w żłobku..jakoś tak dziwnie, w domu pusto...i cicho..normalnie, aż źle mi:zawstydzona/y::-(:-(
O 12.00 mam po małą przyjechać.
Ana, książkowe ciśnienie jest dla Ciebie nie dobre? To jakie mas znajlepsze?;-)

Zuzka śpi w chhuscie wiec zajrzałam jak tm Matusia w żlobku. Mam nadzieje, ze dobrze bedzie

Kuba dzis nie chcil isc do przedszkola mimo ze statni dzien, dziadkowi w przedszkol płakał a dziadke *******a stał tam nad nim zamiast wyjsc az go pani wypedzila

Cleo ta czesc od laktator to taka półokragła zatyczk a góry?

fotki zroie jak wroci kuba z rzedszkola o ile mi sie ud, bo z Zuzka malo co jest mozliwe. Ostatnio usiadomilam sobie ze 2 dni zebow nie mylm, bo nie mialam kiedy :baffled:

Dzisiaj smigam na bal do skzoly, bo dzieci przyszl osobiscie do domu mnie zaprosic, wiec musze isc. Mlek troche odciagnelm ale i tak skocze tylko na godzine, pokze sie i wróce

Witajcie,

ua nas na przemian słońce i deszcze a ja mam w planach w końcu becikowe załatwić. Mam nadzieję , ze tym razem wszystkie papiery już mam;-)

Maxweel mocno trzymam kciuki za Martusię!!!
Aza Konrad będzie predzej czytał jak mówił;-)
Kilolek jak tam noc z Zuzolkiem?

Ala tak ładnie spała od 21 do 3 i potem do 6 a ostatnio znowu pobudki co 2-3 godziny. padam

martolinka calkiem niezle. W zasadzie brdzo dobrze. Jk poszla spac przd polnoca to spla prawie do 7 z1 tylko pobudka na jedzenie. szkoda tylko ze do tej polnocy trzeba ja bylo nosic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry