• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

KILOLEK super, Zuzia będzie jak księżniczka jak od całego grona pedagogicznego sukieneczek dostanie:tak:

MAXWELL biedaczysko małe, ale będzie żyć;-);-) a co do przedszkola to super że Marysia się dostała.

DZIUNKA tak tak dzieciaków to się nie chwali bo zaraz potem jest masakra:-D a co do smalcu to super że Asi smakuje, ja też lubię, ale moje dzieci nie nawidzą tzw białego masła.

Ja po przyjściu do domu z przedszkola jestem załamana, normalnie tak mnie te panie, a szczególnie jedna wpienia że koszmar,:crazy:a na samą myśl że od września Igor ma być pod jej opieką dostaję drgawek(teraz z nim będą same problemy, tak jak z Julka do teraz), normalnie ryczeć mi się chce:-(:-(:-(

reklama
Dziunka - mam nadzieję, że to ostatnie podejście do łóżka... co do chwalenia ,coś w tym jest;-)
Kikolek - arystokracja ze mnie taka jak z koziej... itp. ale zawsze podobało mi się powiedzenie "mam globusa":-D:-D
Mamajulii - trzymam kciuki by nie było tak źle z tą panią.
Moje śpią, ale miały niezłe popołudnie w sklepie, ja je podziwiam 1,5 godziny truchtem... a Gośka ma takie przyśpieszenie, że ledwo ją dopadłam przy drzwiach..:angry:
Ehh jeszcze się pokręcę w necie i chyba spływam spać.;-)

hej,

daje znać, że żyje:tak: chociaz ciezko, tzn. dzieciaki w porządku ale z mężem sie zaczełam nieźle zreć:zawstydzona/y: masakra, trzeba udawac przed mama, ze wszystko ok ale mam ochote mu wykrzyczeć co nieco:zawstydzona/y:

banana dzieki, daje radę, mama jest wiec jest ok, od niedzieli juz bedziemy bez Niej i zobacze jak dam radę. Dzisiaj mąz mial sprawdzian bo polozylam Kube spać, pojechalam z mama do miasta a okazalo sie ze Kuba jednak nie zasnal i mąż mial dwojke przez 4 godziny:tak:

maxwell no to pierwszy dzien za Wami, Martusia da radę;-)

kilolku teraz doczytalam o tym fryzjerze, nie dziwie sie ze bylas w szoku jak ich zobaczyłass ale wloski szybko odrosną:tak:

Cleo mi tez coś sie robi jak czytam o takich rzeczach:wściekła/y: niedawno bylam w mieście i widzialam jak w sklepie matka dala klapsa synkowi (ok. 3 lat) i sie darla na Niego, jak wychodzila ze sklepu to policja juz czekala:szok:

dziunka wspolczuje sasiadow, ja chyba delikatnie zwrocilabym im uwagę, wszystko jest dla ludzi ale bez przesady

no i juz nie wiem co mialam napisac, polowe zapomnialam:zawstydzona/y:
Dzieci śpią, mąż się kręci i mnie drażni:zawstydzona/y: ach nie wiem co sie dzieje, ja w ogole jakas zakrecona:-(:zawstydzona/y:

polaa kurcze nie dobrze ze sie klucicie, moze to przez to ze siedzi w domu?

Asica jak egzamin?

Zuzia wlasnie zdrzemnela se na kanapie, Kuba j pilnuje głaszczac po łapce ;-) zdążyłam zrobic sniadnko przynajmnije.
Ja absolutnie nie chwalę, zeby nie bylo... ale widzę światelko w tunelu

Czy znacie sie n robakach odzwierzęcych? Kurde ja nie mialam pojeci jjak to wyglada i widzialam u kota ju z miesiac temu ale ze wczesniej nie slyszalam nawet o ych dlugich robakach to stwierdzilam ze sie przewidzialam i kurde wczoraj nowu, mowie mezowi a on ze ma robaki a ja kurde miesic temu juz widzialam i zbagatelizowalam. Musimy sie wszyscy odrobaczyc, raz z enie wiem co ze mna i z uzka a dwa z eod co najjmniej miesiaca to nam łazi do chalupie :wściekła/y: no i co? bardzo to szkodliwe? poza tym ze obrzydliwe. Musze wszystko dokladnie wyszorowac

Cze
Mamajulii - nie ma co się stresować w wakacje;-)
Polaa - trzymam kciuki za Was, rozumiem, że kłócie się ogólnie, bo Ty zmęczona, a on zły, że nie pracuje, nie wie co z kolanem itp.;-) Przetrwacie, przypomnij sobie końcówkę maja i czerwiec ;-)
Kikolek - wg mojej mądrej encyklopedii robale nie są niby groźne, ale nieprzyjemne.... Trzymam kciuki za "światełko w tunelu".
Ja zmęczona napadem histerii Hankowej... muszę iść na jakąś terapie - jak spokojnie przyjmować histerie na klatę i nie brać ich do siebie.:-D:-D:-D
Edit. Kikolek - leki na robaczki - w ulotce, że nie bardzo kobiety karmiące, a o Zuzi to już w ogóle nie wiem i tak wszystkie leki są na receptę, więc czeka Cię wędrówka do pediatry http://www.swiat-zdrowia.pl/leki/pyrantelum-polpharma-2451

Ostatnia edycja:
Dziękuję bardzo za miłe przywitanie i za kciuki.Wczorajszy egzmin zdałam, pracę obroniłam :). Dzisiaj jade wylosować oddział i termin na egzamin praktyczny. Mam nadzieję że uda m się na jutro trafić, bo mój maluch w związku z egzaminami ma wakacje u dziadków. Nie widzieliśmy się od soboty, więc zaczyna mi już brakować łobuza.

hej

Kilolku ta czesc to dokładnie tak jak piszesz.NApisz na pw dokładny adres jutro wyślę.DZis nie dam rady ,nogi mi odpadają.I dopiero mam wolny piatek:-(

zrobiłam obiad na 2 dni jutro chyba bede odsypiac jak mały w przedszkolu...

dobijają mnie te super newsy na wp...jak nie o tej morderczyni co na rurze tanczy gdzies zamiast gryzc kraty to teraz o tym Szymusiu co go pozbawili życia...co sie dzieje w tym durnym kraju co?co ludzi pcha do takich czynów ?wygoda ?bieda?co do jasnej cholery????!!!!!!

rece opadają ,pewnie w Ameryce juz dawno by siedzieli a u NAs łażą takie łajzy robią wywiady,płaca im za to piszą ksiązki,i sie zapomina o najgorszym o tym ze zabili niewinne dzieciątko!!! niech ich szlag trafi!
ojj tak.bym ich wszystkich na stosie spaliła
a matka Madzi to teraz celebrytka pierd....:angry:

My po pierwszym dniu w żłobku Martusi. Rano była dzielna ani nie płakała, ale za to o tej 12.00 odebrałam ją chlipiącą..Bilans po żłobku - dwa siniaki na czółku..ponoć gdzieś nie wyrobiła na podłodze..No i w łóżeczku im nie chce leżeć (ale w domu też za bardzo nie)...
Marysia się dostała do przedszkola!!!!Tego numer jeden na naszej liście..Byliśmy na liście rezerwowej, no i okazało się, że utworzyli dodatkową grupę
biggrin.gif
biggrin.gif
Do środy mamy podejść i odebrać jakieś papiery..
biggrin.gif
biggrin.gif
Ale się cieszę!!!
Oki, idę do mojego maleństwa..potem wpadnę
biggrin.gif
a to ze utworzyli dodatkową liste to poinformaowali Cię?
bo EMi jest 8 na liscie rezerwowej i ja jestem taka że sama nie lubie się pchać i dopytywać więc wolałabym żeby sami dali znac co do przyjęcia :-D

kilolku czekam na foty
my teraz troszkę zakatarzone ( ja i Helka) więc nie będę się z Tobą umawiać

dziewczynki wybieracie się gdzieć na wakacje?
która kiedy i gdzie wyjeżdża?

Asica gratuluję

Sawi tu u nas nie inforumja ttych z listy tzn wg kolejnosci ze np dzwonia d pierwszej tylko do tej ktor najczesciej prychodzi sie dpytywac. W maju u kkuby przyjeli 2 nowe osoby w czerwcu jesczez 1 bo dzieciki odesl to od razu przyjeli, nie czekjac do wresnia

Asica grtuluje

reklama
Witam dziś też mam na popołudnie i nie mogę się ogarnąć wydawało mi się, że cały czas poświęce Jaśowi a tu d... Jak nie pranie to gotowanie, albo sprzątanie. A panicz chodzi za mną i we wszystkim mi chce pomagać przez co trwa to 2 razy dłużej, ale cociaż tak spędzamy razem czas. Pędzę na pocztę.

ASICA witamy i gratulujemy !!!

MAXWEEL wytwałości Martusia przywyknie. Dzielna dzieczynka z niej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry