mamajuli1
Fanka BB :)
KILOLEK super, Zuzia będzie jak księżniczka jak od całego grona pedagogicznego sukieneczek dostanie
MAXWELL biedaczysko małe, ale będzie żyć;-);-) a co do przedszkola to super że Marysia się dostała.
DZIUNKA tak tak dzieciaków to się nie chwali bo zaraz potem jest masakra
a co do smalcu to super że Asi smakuje, ja też lubię, ale moje dzieci nie nawidzą tzw białego masła.
Ja po przyjściu do domu z przedszkola jestem załamana, normalnie tak mnie te panie, a szczególnie jedna wpienia że koszmar,
a na samą myśl że od września Igor ma być pod jej opieką dostaję drgawek(teraz z nim będą same problemy, tak jak z Julka do teraz), normalnie ryczeć mi się chce:-
-
-(

MAXWELL biedaczysko małe, ale będzie żyć;-);-) a co do przedszkola to super że Marysia się dostała.
DZIUNKA tak tak dzieciaków to się nie chwali bo zaraz potem jest masakra
a co do smalcu to super że Asi smakuje, ja też lubię, ale moje dzieci nie nawidzą tzw białego masła.Ja po przyjściu do domu z przedszkola jestem załamana, normalnie tak mnie te panie, a szczególnie jedna wpienia że koszmar,
a na samą myśl że od września Igor ma być pod jej opieką dostaję drgawek(teraz z nim będą same problemy, tak jak z Julka do teraz), normalnie ryczeć mi się chce:-
masakra, trzeba udawac przed mama, ze wszystko ok ale mam ochote mu wykrzyczeć co nieco
niedawno bylam w mieście i widzialam jak w sklepie matka dala klapsa synkowi (ok. 3 lat) i sie darla na Niego, jak wychodzila ze sklepu to policja juz czekala