mamajuli1
Fanka BB :)
Hej ja z doskoku, bo gotuję pierogi które dziś rano z Igim lepiliśmy- 80 szt

KILOLEK oj ochyda to musi wyglądać
, a co do odrobaczania to wydaje mi się że takie maleństwa jak Zuzia tez można przeleczyć -oczywiście pod kontrolą lekarza.
A ja właśnie miałam się was zapytać jaki jest sposób na to żeby kot sąsiadów nie lał mi w garażu, bo mnie już krew zalewa jak któryś raz z rzędu smród czuję.
Dodam że garaż zawsze otwarty bo chodzimy sobie przez niego do domu. A nie wiecie czy te proszki odstraszające coś działają?
POLA trzymaj się będzie dobrze, a mąż no cóż pójdzie do pracy to i spokój do was wróci.

KILOLEK oj ochyda to musi wyglądać
, a co do odrobaczania to wydaje mi się że takie maleństwa jak Zuzia tez można przeleczyć -oczywiście pod kontrolą lekarza.A ja właśnie miałam się was zapytać jaki jest sposób na to żeby kot sąsiadów nie lał mi w garażu, bo mnie już krew zalewa jak któryś raz z rzędu smród czuję.
Dodam że garaż zawsze otwarty bo chodzimy sobie przez niego do domu. A nie wiecie czy te proszki odstraszające coś działają?POLA trzymaj się będzie dobrze, a mąż no cóż pójdzie do pracy to i spokój do was wróci.

chodzi jak z krzyza zdjety. Juz mi powiedzial, ze wroci chyba w ta niedziele do pracy a nie w nastepna. Mama leci w niedziele juz do domu, nie boje sie zostac sama z dziecmi bo wczesniej czy pozniej bede musiala ale myslalam ze bedzie z nami jeszcze tydzien, ze bedziemy sami. Dzisiaj za to chodzi za mną milutki jak nie wiem