• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Hej ja z doskoku, bo gotuję pierogi które dziś rano z Igim lepiliśmy- 80 szt:szok::-D

KILOLEK oj ochyda to musi wyglądać:baffled:, a co do odrobaczania to wydaje mi się że takie maleństwa jak Zuzia tez można przeleczyć -oczywiście pod kontrolą lekarza.

A ja właśnie miałam się was zapytać jaki jest sposób na to żeby kot sąsiadów nie lał mi w garażu, bo mnie już krew zalewa jak któryś raz z rzędu smród czuję.:crazy: Dodam że garaż zawsze otwarty bo chodzimy sobie przez niego do domu. A nie wiecie czy te proszki odstraszające coś działają?

POLA trzymaj się będzie dobrze, a mąż no cóż pójdzie do pracy to i spokój do was wróci.:tak:

reklama
Witam,

kilolku mozliwe ze przez to, ze siedzi w domu, Jego tez to wkurza strasznie i się nie dziwię ale mine ma momentami jakbym mu matkę zabiła conajmniej:wściekła/y: chodzi jak z krzyza zdjety. Juz mi powiedzial, ze wroci chyba w ta niedziele do pracy a nie w nastepna. Mama leci w niedziele juz do domu, nie boje sie zostac sama z dziecmi bo wczesniej czy pozniej bede musiala ale myslalam ze bedzie z nami jeszcze tydzien, ze bedziemy sami. Dzisiaj za to chodzi za mną milutki jak nie wiem:szok: Mi tez odwala i wiem o tym dobrze, jakos musimy przetrwać.

asica witaj i gratulacje:-)

Kuba z babcia na spacerze, mąż gotuje obiad a Wojtek "spiewa" przez sen:-D na 15 idziemy do lekarza bo mu oczka bardzo ropieją

z tymi robalami to mysmy sie kiedys odrobaczali tzn raz bylo podejrzenie owsikow albo cos w tym stylu czyli ludzkie i tu przepisywl nam pediatra ale kiedys jak kot odrobaczalismy profilaktycznie to A. przynosil proszki dla wszystkich od weterynarza i ja teraz o tych tbletkach od wet, mysle bo te na ludzkie to chyba nie wybija tego dziadostwa, nie wiem wlasnie.

mamajulii jest tak plyn do psiukania co koty zniecheca czy cos w kazdym razie nie sikaja tam gdzie popsikasz, zapytaj w zoologcznym. ?w przyszlym tyg podpytam ciocie jak chcesz, bo jej kot szczal w domu i to pomoglo

Ja na szybciocha:
Asica - ogromne gratulacje!!
Mamajulii - ja na ogródku wysypywałam proszek kupiony w leroyu , by kotki omijały nas z daleka , pomagało. Nie wiem czy można ten środek wewnątrz budynku.
Polaa- trzymam kciuki za wizytę u pediatry.
I nie wiem co jeszcze, bo trują mi tu d.... :(

hej dziewczynki,

ja z doskoku bo Wojciech od wczoraj maruda straszna, pobudki co godzina łącznie z nocą. A zaraz Alutka ze żłobka wraca, a wieczorem maz idzie do kumpla na urodziny wiec moze być ciekawie. Czytałam was na telefonie i już nie pamiętam co miałam komu :(

Asica, gratulacje :) A oddziały na praktyki losujesz w Lublinie/Lubartowie ?
Pola, jak twój nastrój poza tym, że z mężem lipa ? Mam nadzieje, ze to tylko przejsciowe i ze wam się polepszy... Trzymam za to mocno kciuki. No i bądź dzielna jak mama pojedzie, u mnie pobyt w domu w miarę ustabilizowany, ale wyjscia na dwór mnie wykańczają :)

kilolku kciuki za światełko w tunelu, dzielna kobieto :)

Postaram się jeszcze wieczorem zajrzeć..

my tez nie bylismy dzis na dworze ale ze widac "swiatelko w tunelu" to na rty i z doskoku co prawda udalo mi sie umyc łazienke, zaladowac zmywarke, popsrzatac zabawki w 2 pokojach i ugotowac obiad. W szoku jestem, bo ostatnie tygodnie tyle nie zrobilam

Agrafka, jeszcze ma godzine

reklama
kiloku, nie wiem jak twój zegarek, ale na moim jest 15.15 :). No chyba ze stosujesz męski sposób myślenia czyli że 15.00 to w sumie to sami co 15.59 :)))

jak mu zwróciłam uwagę, to powiedział, ze mogłam mu przypomniec skoro to takie ważne. KURDE. Ważne - po pierwsze dlatego, zę za kolejną godzinę płącimy 15 zł, po drugie dlatego, ze o 15 jedna zPań idzie do domu i one chcą wiedzieć ile dzieci bedzie do której.
A po czwarte NIENAWIDZĘ NIEPUNKUALNoŚCI i już.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry