reklama

Listopad 2009

Hejo wieczorową porą!
Etna - niezły weekend, a "nudzenie" tylko pozazdrościć;-):-D:-D
Agrafka - super pomysł, by naprawiać relacje... mój niestety na to by teraz nie przystał przeca olimpiada..:szok::wściekła/y:
Martolinka - niestety ludzie myślą o tym, by dziecko nie płakało, co to za wyrodna matka, co ona tu robi ehh współczuję horrorku płaczliwego.
Polaa - wow niezłą sobie pozycję wybrał do snu. Najważniejsze, że jemu się podoba:-D
Mama - najlepsze takie nieplanowane wypady , rewelacja.
Lotka - współczuję bólu.
Kikolek - ano dziś pogoda była "rewelacyjna" zapowiadało się normalnie, a wyszło jak zwykle, Super, że Zuziak lubi motanko.;-)
Pathanka - niestety porządki w wolnej chwili to u mnie na porządku dziennym, urok pracy...;-)
Gawit - to trzymam kciuki za owocne dwójkowe wieczory.
A ja jakoś bez humoru, łepetyna mnie naiwania, widzę, że księżyc prawie w pełni... Dziewczyny też jakieś dziwne dziś były, Gonia ciągle się obrażała.:szok:

reklama
Lotka a może cię zawiało? albo od ucha? Ja w ciązy miałam duze problemy z uszami, ciagle miałam stan zapalny i od tego bolały mnie zęby.
Ja muszę z Kuba do dentysty sie udać. Nigdy mu się tak dokładnie nie przyglądąlam tylko zaglądałam czy nie ma plamek, wczoraj patrze do światła a on ma szkliwo zdarte z 10 zębów i aż koronki spiłowane tak zęby zaciska w emocjach i zgrzyta :-(nie wiem co z tym zrobic

gawit no to miłych wieczorkow Wam zyczę ;-)

MamaMarcela tęskno Marcelkowi do męskiego towarzystwa. A może Ci kogoś przygrucha ;-)

relaksuję się przy kawce mrożonej własnie. Dali mi dzisiaj w kość, jeszcze Zuzanka wieczornym wyciem dołożyła swoje...

Agrafka jak tam Wojtusia szarpanie, mineło?

edit:
Zuzka nosi głownei dady i nic jej nie jest. Na poczatku przy 1 nieco czerwonawa pipcie miał ale i one jakies takie dziwne, siateczkowe jak pampers care
przeszlo po Apap-ie i kostkach lodu przylozonych do twarzy... jak przestalo tak bardzo bolec, to zlokalizowalam sprawce. jednak to ząb, i to zaplombowany, boli jak sie go mocniej przycisnie, ale bez dotykania jest chwilowo ok. jak przestalam byc obolała, to zaczelam byc zla... trzeba bedzie od nowa robic ten sam zab...
a jeszcze dzis mialam miec wymaz na paciorkowca i cmoknelam klamke u lekarza. sam mi kazal przyjsc o konkretnej godzinie, na koniec jego przyjmowania, zebym nie stala w kolejce, a tu juz go nie bylo. ide we srode, ale pojde pierwsza i poczekam w kolejce... grrrrrrr...

Lotka skoro boli Cię pod wpływem dotyku to może być dziąsło albo zapalenie miazgi.Powinnać szybko pójśc do lekarza.Zobaczysz jeszcze jaka będzie noc.Czy w nocy nie będzie się ból nisilał. W ciązy zęby potrafią się uaktywniać.

Ostatnia edycja:
martolinka niestety nie ma tutaj dni adaptacyjnych , po prostu w wyznaczonym terminie mamy się stawić w przedszkolu i powiedzą nam co i jak , na razie tylko dostaliśmy listę rzeczy potrzebnych dla małego
a Ali pewnie się w autobusie nie podobało to sobie popłakała ;-)
kilolek oni tutaj jak ktoś ma dwa imiona to mówią oba :sorry: , jakiś taki dziwny zwyczaj , nie znają zdrobnień itp jak my to lubimy mówić Joanna to Joanna a nie Asia
co do spacerku to fajnie że Zuzia zachustowana :tak: ,moja to strasznie lubi :-)
a zakupów na allegro nie zazdroszcze ,mam nadzieje że wszystko dojdzie i będzie ok ,ja do tej pory nie miałam problemów ale koleżanka kupiła płyte cd ze ścieżką dźwiekową z jakiegoś filmu i dostałam normalnie nagrywaną w domu płyte z okładką odbitą na ksero :szok:
lotka oj biedna ty nie dość że upały ci dokuczają to jeszcze ząb się odezwał na końcówce ,oby szybko mineło
agrafka i gawit to udanych i miłych wieczorów życzę , u mnie raczej mało realne ,ale my w sumie dużo czasu spędzamy razem popołudniami
ana pełnia powiadasz jakoś nie lubie bo nigdy wtedy spać nie mogę , a ból głowy mam nadzieje minie szybko

Hej laseczki:-)
Wpadłam na chwilkę z nowinami..
Rano pośredniczka była w sądzie i załatwiła ten numer. Myśmy sprawdzili na necie - wszystko ok, nie ma kredytu na to mieszkanie
wink2.gif
Moja szwagierka, która pracuje w urzędzie miasta, sprawdziła, jak tam z zameldowaniem na tym mieszkaniu(jest 5 osób). Facet załatwił w końcu te papiery, że ma prawo użytkować te dodatkowe pomieszczenie i korytarz - więc wszystko się na szczescie wyjaśniło
biggrin.gif
Umowa podpisana, zadatek wpłacony..jeszcze dodatkowo S. "wymusił", żeby w umowie był zapis, że notariusza załatwiamy 15 października, wtedy przelewamy pieniądze, a facet daje nam na piśmie o wymeldowaniu całej 5-tki..
Etna, to udany weekend za Tobą, z tego co piszesz;-)
Aza, super pomysł!!!
AniaSm, "Kubul" nieźle brzmi:-D Pamiętam,jak w pierwszej klasie podstawówki kłóciłam się z wychowawczynią, że ja jestem Ola, a nie Aleksandra:-D:-D
Mama, super z tym koncertem - przed chwilą skończył się"Skazany na bluesa", pierwszy raz oglądałam..
Martolinka, współczuję histerii w autobusie..a ludzie - masakra..wkurzają mnie tacy, co potem patrzą na Ciebie, że niby nie umiesz zapanować nad dzieckiem..ech..
Polaa, z jednej strony dobrze, że Wojtuś lubi na brzuszku - szybciej zacznie raczkowac;-)
Kilolek, ech, pecha masz z tym allegro, współczuję:-(
Lotka, oj, biedna jesteś z tym zębem (a własnie, Gosiulek, a jak Twój ząb??)
Ana, reagujesz na pełnię??:szok:
Agrafka, Gawit - miłych wieczorków życzę!!!
Moja Marta dzisiaj kończy 8 m-cy...szok, jak ten czas leci!!!:szok::szok:
No nic, uciekam, bo mój mnie goni:-p dobrej nocy, papa

oj Lota to współczuje tego zęba

Agrafka Zuznka waży 5100 a dada 2 używamy od niedawna, bo one sporo większe niż pampersy, wiec musiałyśmy do dada 1 wrócić, bo nam gówienko bokiem w dwójkach wychodziło (Z reszta nadal wychodzi ale 1 juz przykrótkie, choc na szerokośc dobre.). Lalka bowiem robi kupę raz na 3 dni ale za to tyle ile sama waży. Nawet raz zrobiłam zdjęcie Zuzi w naszym łóżku po takim wyczynie, bo jak żyję czegos takiego w zyciu nie widziałam i teraz raczę tym zdjęciem cała rodzinę :-D

AniaSm
nieźle z tymi imionami. To moim by muusieli mówic Jakubie ALeksandrze! oraz "Michale Tadeuszu" buahahha dobrze, ze nie A. nie posłuchał i dął Zuźce Beata na drugie zamiast Apolonia tak jak prosiłam (dajemy drugie imiona po zmarłych babciach i dziadkach), bo może kiedy gdzies sie wyprowadzi i by sobie język na tym połamali :-)
to faktycznie musisz zacząć mówić "Jakubie"

maxwell dobrze ze się z mieszkaniem wyjaśniło

Ostatnia edycja:
Maxwell byłam w piątek ale ona nic nie widziała a ponieważ ząb przestał boleć uznała że to pewnie dziasło bo było jakieś takie. W nocy po wizycie mnie bolał.Potem lekko przycichł ale czuję go.Teraz np. bardziej. Boję się żeby go nie trzeba było otwierać i kanałowo leczyć. W dodatku lekarka wyjechała na urlop.

maxwell to buziaki dla Martusi :tak::-) , no i super że się wszystko wyjaśniło i na waszą korzyść oczywiście :tak:
kilolek to chyba minę mają nieziemską jak im taką fotkę serwujesz :-D

reklama
oj Lota to współczuje tego zęba

Agrafka Zuznka waży 5100 a dada 2 używamy od niedawna, bo one sporo większe niż pampersy, wiec musiałyśmy do dada 1 wrócić, bo nam gówienko bokiem w dwójkach wychodziło (Z reszta nadal wychodzi ale 1 juz przykrótkie, choc na szerokośc dobre.). Lalka bowiem robi kupę raz na 3 dni ale za to tyle ile sama waży. Nawet raz zrobiłam zdjęcie Zuzi w naszym łóżku po takim wyczynie, bo jak żyję czegos takiego w zyciu nie widziałam i teraz raczę tym zdjęciem cała rodzinę :-D
jak mozesz tak katowac rodzinke heheheh
Maxwell byłam w piątek ale ona nic nie widziała a ponieważ ząb przestał boleć uznała że to pewnie dziasło bo było jakieś takie. W nocy po wizycie mnie bolał.Potem lekko przycichł ale czuję go.Teraz np. bardziej. Boję się żeby go nie trzeba było otwierać i kanałowo leczyć. W dodatku lekarka wyjechała na urlop.
ehhhh tez wspolczuje... ze tez te zeby nie maja kiedy bolec...
ciekawa jestem, jak to bedzie w nocy... oby sobie darowało...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry