reklama

Listopad 2009

reklama
Kikolek - cena oszałamiająca jak za takie tylko menu, fota:-D:-D:-D szczególnie mina Zuzi.
Polaa - dobrze, że sobie ulżył maluch;-), mała rzecz a cieszy jak wyjdzie.;-):-D:-D

Lotka - powariowali z tymi terminami ....
BanAna - jak tam Madzia?
Dzieciaki śpią, małżon też padł, więc ja na bb.;-) Nie pojeździłam sobie rowerkiem, bo jak dzieci zasnęły już zaczynalo być ciemnawo.:baffled: Strasznie szybko ten lipiec zleciał.

hej
kilolek no fotka powalajaca :tak::-D , ceny za obiad spore ,a może po prostu idźcie do restauracji na obiad ,wtedy na pewno mniej was to będzie kosztować
pola oj się bidulek wymęczył ,ale miejmy nadzieje że mu to już nie wróci :tak:
lotka a powiedziałaś mu że w ciąży jesteś?? kurcze powinien cię od razu przyjąć :szok:
ana dni już coraz krótsze się robią chociaż ja to sobie jeszcze trochę poczekam na wieczorną ciemność ale za to w zimie będziemy mieć krótko jasno ;-)
wpadła dzisiaj do mnie koleżanka i poszłyśmy z dzieciakami na plac zabaw i Lenka po 15 minutowej drzemce nie chciała siedzieć w wózku więc czołgała się po stole bo na placach zabaw jest ich zawsze kilka :tak:

Maxwell - przypomniało mi się teraz jak poszłam do pokoju moich... mamy łóżka piętrowe, ale ustawione kolo siebie, jedno jest wyższe, dsrugie niższe, kobity turlają się po obu, Gonia potrafi głowę mieć na wyższym, reszta leży na niższym:-D:-D
Ania - to Twoja Lena mobilna coraz bardziej.
Lezę chyba spać, jako jedyna z mojego domu idę pracować.:szok:

Polaa, super, że małemu ulżyło:-D:-D
Kilolek, fota powalająca!!! A minka Zuzi bezcenna;-) Ciekawe, co Ci powie za kilkanaście lat, jak zobaczy tą focie:-p
Widzę, "gówniane" tematy:-D:-D:-D:-D
Lotka, nie ma pytań, co do tego dentysty!!szok..
Ana - czyli typowe łóżka piętrowe? Ja myślałam o takim łóżku, z którego się wysuwa "szuflada" z materacem..

Ja wogole bylam zdziwiona, ze jednak jeden prywatny jest, bo glownie tu wszyscy na NFZ chodza. ale tam to juz nie bede mowic nt terminow... no to znaczy, na ten rok juz ich nie ma hahaha

ana, odnosnie madzi wyskoczyl nam watek humorystyczny wczoraj.:-D:-D:-D mloda pogadala z ojcem, a on przyszedl do mnie i sie pyta o co jej chodzilo z jakims borsukiem.:szok: ja sie patrze jak na idiote,z jakim borsukiem? a on,ze amelka mowila, pamietaj tato, nie wolno kopac borsuka :-D:-D a mnie olsnilo! u can't kick the badger (badger czyt badzer -borsuk- madzia). mloda tlumaczyla tacie,ze nie wolno kopac madzi :tak::-D bo ona ma fotelik z przodu i jak nie w humorze to majta nogami i kopie mi skrytke, wiec wieczorem wytlumaczylam,ze madzia to dobra dziewczynka i nie kopiemy madzi, bo bedzie smutna. dziecie rano wstalo, przypomnialo sobie,a ze po wielu godzinach, to troche smiesznie wymowila madzia :-D:-D:-D jak widac, imie przyjelo sie od razu :tak:

maxwell, nie moge uwierzyc,ze marta ma 8 mies!!! :szok: alez to zlecialo

hehe dobre z tym borsukiem :-)

AniaSm
nie bardzo da się iśc w 24 osoby tak po prostu na obiad, trzeba zrobic rezerwacje i zamowic zamkniecie restauracji pewnie wjdzie na to samo.

reklama
Anawawka co do rozchwytania towarzysko to znajomi mojego meza dzisiaj/wczoraj przesadzili, wyciagneli nas na hamburgery o 23:cool2: (były pyszne) i piwko, dopiero co nas do domu odwiezli, maz zasal migiem a ja sie wyspalam przy usypianiu Pawła:baffled: i teraz bede sie meczyc.

Martolinka
własnie dopiero co sie Amelka urodzila w lutym, a teraz taka pannica no i przesadzilam z tymi 8 miesiacami:szok::-D. Amelka bardzo grzeczna, bawiła sie z Pawelkiem:szok:, ani razu nie zaplakała, zjadla obiadek, byla u mnie 4 godziny.

Kilolek co za bombowa kupa:szok::-D:-D:-D:-D:-D

Maxwell szybko Ci gratuluje bo zawsze zapomne :zawstydzona/y:, oby to było już to!!! - czujesz to

Dzisiaj odpoczywałam i umylam tesciowej kilka okien i łazienkę (no i w koncu skonczylam prasowanie). Plan na jutro: wynoszę i sortuje ciuchy Pawła, moja mama sie zaoferowała miejscem w szafie jupiiiiii!!!! No i basen popołudniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry