Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a wy będziecie mieć teraz przechlapane
nie ma to jak jeszcze raczkowanie.
Dobrze że na nowo ci zajada.

Witajcie,
Martwi mnie , że Ala jest takim leniuszkiem. Mała jeszcze nie siedzi , nie siada , nie raczkuje. Co prawda pełza po całym mieszkaniu , ale to na tyle.
. ala lubiła na kolanach oglądać książeczki różne ze mną i złuchać dźwięków zwierząt, Wojtek olewa jedno i drugie. Najchętniej siedziałby pół dnia na oknie i zjadał sznurek od rolet.Potrzebuje stroju dla Jaśka na bal karnawałowy, Kikolku ty wspominałaś, że masz ich pełno może masz coś w rozmiarze 98/104 bo zgapiłam się i teraz na szybko muszę szukać, bo zmienili date balu. RATUNKU !!!
Albo jakieś pomysły na szbkie samodzielne wykonanie.
po drugie ta szalona kobieta nie umie nawet jeszcze porządnie stać tzn stoi opierając się ale tak pod skosem, jak to ja mówię "na pijaka" i w dodatku na paluszkach a wczoraj przeszła tym sposobem wzdłóz kanapy do pilota a dzisiaj z upodobaniem zaczęła się puszczac mebli. Muszę ją ciagle pilnować, bo gotowa sobie lepetynę rozbić. Przez sekundę się cieszy po czym chlap na tyłek
dziunka to chyba zadowolona jesteś z pracy ?? napisz mi jeszcze tylko czy doszło ?? ;-)
zaraz się dowiem ;-)zapomniałam się pochwalić osiągnięciami mojego malego kamikadze, wczorajszymi w dodatku
po pierwsze zaczęla na powrót jesc owoce i zupkę (odrobine ale zawsze). Źle robilam biorąc ją do siebie czyli na krzeselko, bujaczek, kolana itp naleząło wyjśc do niej i tak udałam sie do kryjówki piotrusia pana pod stołem gdzie przeszczęślliwy dzwoneczek wciągnął cąly słoiczek owoców. O ja głupia, takie to było proste
po drugie ta szalona kobieta nie umie nawet jeszcze porządnie stać tzn stoi opierając się ale tak pod skosem, jak to ja mówię "na pijaka" i w dodatku na paluszkach a wczoraj przeszła tym sposobem wzdłóz kanapy do pilota a dzisiaj z upodobaniem zaczęła się puszczac mebli. Muszę ją ciagle pilnować, bo gotowa sobie lepetynę rozbić. Przez sekundę się cieszy po czym chlap na tyłek
a pokaże wam nasz pierwszy filmik na szybkiego ja chodze - YouTube
Wojtek olewa jedno i drugie. Najchętniej siedziałby pół dnia na oknie i zjadał sznurek od rolet.

nie zdziwię się jak już lata na samych rajstopach i bluzce ;-)