reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Odcinek-1,S04E01,17809.html:-D - Przepis na życie - Serial - tvn player

Kira a jak wygląda Wasz dzień w przeszkolu ciekawa jestem jak to jest mama z synkiem plus inne dzieciaki razem.Ignaś nie jest zazdrosny?

Cleo na szczescie nie mam go w grupie wiec nie przebywam z nim caly dzien:) ale rano jak sie do sniadania np wszyscy zbieraja w sali zabaw to zazdrosc przejawia sie tylko jak ktos sie ostentacyjnie przytuli i on to zauwazy;)ale tak to nie. On wie za ja tam pracuje i opiekuje sie tez innymi dziecmi. No i za kazdym razem jak wchodze tam gdzie jest jego grupa to biegnie i krzyczy: "mama!" i sie przytula po czym wraca tam skad przybiegl. Nie jestem jedyna mama w naszym przedszkolu z dzieckiem na pokladzie wiec to u nas norma:)

Ula kolacja i romantyczna noc w takim fajnym hoteliku/pensjonacie (wpisz w google "czarny staw" Nowy Adamów) bo link nie działa - jeżeli oczywiście chcesz zobaczyć

W ogóle to witam!
Mam dziś lenia, a góra prasowania lezy i czeka i kwiatki miałam przesadzać, choć do tego to ja wcale smykałki nie mam ;)

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Witajcie,
w piątek bawiłam się świetnie. Jeden z panów wyciągnął mnie na scenę i tam odprawiał swój taniec:zawstydzona/y: dziewczyny Ci faceci zupełnie nie w moim guście , ale ich ciała robiły wrażenie. Pierwszy raz miałam okazję dotknąć klaty jak z żelaza . mmm;-)

No szalejesz mamuśka! Ciekawe czy M wie hihihi:cool2::cool2::cool2:

witam, tu stara kiragold jesli ktos mnie pamieta:) ja niestety nie pamietam hasla wiec...;-)

Oczywiście że pamiętamy! I tęskniłyśmy ;-) Czekamy na fotki!!!!
Napisz do moderatora żeby połączył Twoje nicki, mi tak kiedyś zrobił. Nick chyba zostanie Ci nowy ale konta będą połączone.

Hej, dziś byłam z dziewczynami u przyszłej teściowej mojego brata ;-) i szwagierki też (mieszkają w domach obok siebie). Mała 4-miesięczna Wiktoria urocza, Asia jej wyszperała ze swojej szafy własne sukienki, kupiła w Pepco pieluszkę tetrową, chciała jeszcze mleko, pampersy i chusteczki, ledwo ją powstrzymałam :-pi dała się namówić na śliniaczek i bluzkę :-D
Zamiast wręczyć torebkę z prezentem małej lub jej mamie to od razu usiadła na kanapie, powyciągała wszystko i ułożyła w pokoju jakby była co najmniej u siebie:-D
Fajnie tak się wyrwać z dala od domu, nad jezioro, gdzie tylko kilkanaście domów, świeże powietrze, zwierzaki, ach super :-) dziewczyny nie chciały wracać.

Buziaki, lecę na inne wątki.

No i nic tak zazdrosny?

Dzisiaj dostałam zaproszenie na Dzień Kobiet od szwagierki, zarezerwowała już lożę w klubie, będą same babki i już zakomunikowałam A że 8 marca mnie nie ma w domu, ale chyba tego nie przełknie.:baffled:

Trochę był zazdrosny , ale dobrze mu to zrobiło:tak: i tak najciekawsza z całego "towarzystwa" była kobieta tańcząca pole dance. Jej umiejętności robiły wrażenie
A Cię puści?:cool2:

No już mówiłam że nie ma wyjścia, ale zadowolony to on nie jest. Dam mu przepustkę na piwo z kolegami i to powinno pomóc :-D

Powiedz mi na kiedy rezerwujecie bilety na tego Czerwonego Kapturka (oczywiście o ile się zdecydowaliście). My też się chcemy wybrać, może razem?:tak:

reklama
hej dziewczęta ;)

jezu jak mi zimno, mam dłonie jak trup :/ i jakiś dziwny katar, chyba zatoki :/ W Wawie jest taki przenikliwy wiatr, ze mimo ze tylko 0 stopni to mnie wymroziło konkretnie dzisiaj.

W niedzilę M był z Alą na takim Misiowym Poranku w kinie. To jest w Wawie bardzo populatne, w 3 kinach w weekend się odbywa, projekcja bajek, potem jakieś zabawy plastyczne i animacje, ale Ala stwierdziła ze jest ohydnie i wrócili po pół godzinie :). Bajki z naszej epoki, Ala takich bolków i lolków nie znosi, z resztą M mówi że były naprawde słabe. Potem były tylko 2 animatorki na tłum dzieci, a Ala w takim tłumie się nie odnajduje. Wiec nie wiem skąd popularnosć tego szczerze mówiąc - chyba chodzi tylko o zgarniecie kasy - 30 zł rodzic plus dziecko, niby nic a jednak jak tłumy przyjdą to się nazbiera.

Dziunka - tu ci odpowiem, bo zapomnę. Ali znamię przybladło chyba z rok temu i wygląda jak taka poprostu bledsza plamka na nodzie, nic się z tym na razie nie działo. Ja też ci zazroszcze duzej rodziny na miejscu. My tu jesteśmy strasznie samotni...

Kiragold witaj :)

Martolinka, szalona kobieto. Ale rozumiem, ze trzeźwa na tej scenie nie byłaś ? Bo ja bym chyba musiałą byc mocno wstawiona zeby się jakoś odnaleźć w towarzystwie klaty jak stal :)

Eh ja mam nastrój kiepskawy jakiś, dzieci nas w weekend wykończyły. Dzieci,dzieci dzieci npn stop, 24 godziny na dobę, jak nie dwoje to jedno. Nie mamy z M czasu ani siły żeby normalnie pogadać, bo Ala nie zasypia przed 22, Wojtek też przed 21 ostatnio nie. Naprawdę budzę się rano z myślą że moje życie nie należy do mnie tylko do dzieci. Z resztą jak tak dalej pójdzie to z M zupełnie stracimy kontakt, próbowałam sobie przypomnieć kiedy ostatnio byłam z nim gdzieś sama, poza domem. Wiecie kiedy ? Na porodówce ...:))

A poza tym męczą mnie myśli o tym co to będzie jak wrócę do pracy, minie rok na pół etatu i jeśli każą mi wrócic na cały (nie biorę tej opcji w ogóle pod uwagę) to co bedzie z dziećmi? Będą siedzieć do 17-18 w przedszkolu i świetlicy ? Nie wyobrażam sobie tego. Oczywiscie nie wyobrażam sobie również tego, ze mogliby mnie zwolnić. Eh.. jakiś taki depresyjny czas mam. Wczwartek idę z koleżankami z pracy na ciacho na 2 godziny, może mi się polepszy.

Póki co zmykam, bo naprawde już zamarzam..

Do góry