reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

jestem...

boże co za masakra dziś...rano myslalam ze nie wstane...miałam wziaść Uż bo koszmar dosłownie w głowie ...jakoś sie zwlekłam...o 8 wstałam...też mam pomysły:-Dale nigdy wiecej...chyba ze wolne na drugi dzień:-Duff...

reklama
szalałyście dziewczynki :-D i to bezemnie:-(

powiem Wam że mam ochotę się spić,ale muszę mieć do tego towarzystwo (mąż mój nie lubi pić)

ale dziś czuje się tragicznie
zatoki zawalone i gardło też
czuje sie grypowo

dziunka wiele kobitek sie dziwi skąd ja go wzięłam:-D
nie pije,nie pali
dzieci kąpie,przewija,odkurza,praniem sie zajmuje
nie mogę narzekać:-D

za to ze mnie ZOŁZA
pije ,pale i matrudze :-D

Współczuję Pomorzanki zderzenia z jutrzejszą rzeczywistością poferiową,,,, ciężko będzie zatrybić, potem to już z górki;-)
Cleo - podziwiam wytrzymania w robocie, ja mam słaby łep i bym poległa.
Sawi - zdrowia i zazdroszczę małżona;-):-D:-D
Zapowiadają już wiosnę, więc byle do tego ciepełka;-):-D:-D

Hej!
My skorzystaliśmy z ostatnich podrygów zimy i ze znajomymi wybraliśmy się na górkę :-D a tam dziewczyny na quadzie takim maluśkim szalały :-D ale miały radochę :-D tatusiowie pewnie większą :-D i ja sie załapałam, ale ja to cykor i się bałam :-D
I tak wesoło nam zleciała niedziela :-D

dziunka widzę, że Asia muzykalna ;-) może rośnie Wam jakiś talent ;-)
sawi zdrówka! a o tej fotce zapomniałam :zawstydzona/y:
Cleo ja też podziwiam za wytrzymanie w robocie ;-) dobra jesteś!
Ana oj czekam na wiosnę jak na zbawienie! wreszcie będzie co w weekendy z dzieckiem robić :-Dbo zacznie sie działkowanie :-D
no zmykam chyba do wyrka :-D dobranoc!

Witam,

Dziewczyny Wy na wiosnę czekacie a dla mnie zima mogłaby być cały rok, najważniejsze, zeby 5 marca już był :-D:-D czekam na ten dzień jak na zbawienie, chyba sobie suwaczek stworzę i będę odliczać :-D:-D

Cleo najważniejsze, ze w pracy wytrwałaś, podziwiam.

gawit no to super Wam dzień zleciał, zazdroszczę

reklama
hej
próbowałam nadrobić kilkudniowy pobyt poza BB ale nie dałam rady
dziunka przeczytałam ten artykuł i muszę przyznać że fajnie napisany , ja też już czasami nie mam siły do Kuby bo on potrafi się drzeć jakbyśmy mu coś robili a my go nawet nie dotykamy ,oj nawet mi się o tym pisać nie chce :-(
widzę że wczoraj impreza była ;-), ja zrobiłam wino z winogron ale za mało cukru dałam i jest półsłodkie (mojemu smakuje bardzo) ale kupuje taką "miksturę" którą się miesza z winem i jest pyszny słodki grzaniec :tak:
Lena teraz przechodziła jelitówkę ,do tego trójki na dole wychodzą więc mam masakre ale pocieszam się że jeszcze dwa miesiące i będe w PL to sobie trochę odpocznę ,a dziadki będą się wnukami zajmować ;-)
dla chorowitków zdrówka :tak:

Do góry