reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Gawit , ale zazdroszczę Ci tego wyjazdu. Obyś w pełni z niego skorzystała- dużo ciepła i słońca musi być:tak:
Pathanka a Ty leczysz jeszcze swoją anemię? CZy jesteś już zdrowa? Może łapiesz tak wszystko , bo nie masz się "czym bronić?":tak:

reklama
MARTOLINKA sama nie wiem jakieś dwa tygodnie temu skończyłam brać antybiotyk - miałam zapalenie oskrzeli, teraz Jasiek lekko podziębiony i ja od razu połamana na całego. Katar, gardło zawalone, choć na szczęscie kaszel jeszcze mnie tak nie męczy jak ostatnio, ale wszystkie mięśnie mnie bolą. A żeby dopełnić pełni szczęscia dziś mam samotną 12h w pracy, na szczęscie jutro wolne.

Oj tak dwa tygodnie wolnego na Majorce, Gwit może odstąpisz ??? ;-)

o matko, wstałam a tu -11
a maz mi pisze smsa(jest na nocce) ze bylo -19.... gdzie ta wiosna???? no gdzie???????????
:-)

Hej, hej :-)

Dziś się dowiedziałam, ze Julia najlepiej czyta z całej klasy :-) serce rośnie :-) wiedziałam że dobrze jej idzie ale nie sądziłam że aż tak :-)

Asia wczoraj się pokładała po południu, brzuszek ją bolał, 5 razy była w toalecie, o 19 po prostu się położyła i zasnęła w ciuchach. Biedactwo :-( spała do rana a dziś jak nowonarodzona:eek: nie wiem co mogło jej zaszkodzić.

U nas piękne słońce, zaraz uciekam na zakupy :-)

reklama
Do góry