Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
melduję się ze swojego łóżka
wróciliśmy w nocy
było bardzo fajnie w urzędach wszystko pozałatwialiśmy
a tak to troszkę popływałam w basenie zaliczyłam ognisko z kiełbaskami mogłam nacieszyć się nocnymi pogaduchami z siostrą
ogólnie było super :-) starałam się dużo leżeć
tylko jednak podróż była dla mnie bardzo męcząca brzuch mi twardniał i bolał stawaliśmy po kilka razy
dlatego już teraz nigdzie nie jadę zostaję na miejscu do porodu
Kaśka, wypoczywaj ile wlezie, tak żebyś sił nabrała i żebyśmy mogły zrobić spotkanie poznańskich listopadówek jeszcze przed rozwiązaniem :-)
i zaraz coś zorgaznizujemy
wiewióra a nadal jestes na zwolnieniu? Jesli tak to ciągniej je do porodu. Masz prawo być na zwolnieniu lekarskim jeszcze przez 6 miesięcy po wygaśniciu umowy o prace o ile poszłas na zwolnienie nim umowa wygasła. Wiem to na pewno, bo mój maz też z jednym facetem nie przedłuzyl umowy i ten 2 dni przed wygaśnięciem umowy przyniósł zwolnienie i przez 6 miesięcy byl jeszcze na liście plac, nawet jak już zus mu płacić i mimo,ze umowa wygasła pozostawał ich pracownikiem.Kikolek mi podziękowali w 05 byłam wtedy na dłuższym L-4 z powodu krwawień, i jak przyszłam z kolejnym L-4 to życzliwie poinformowano mnie, że z kolejnych umów nici. Jak się dowiedziałam nie byłam jedyną w takiej sytuacji.
wiewióra a nadal jestes na zwolnieniu? Jesli tak to ciągniej je do porodu. Masz prawo być na zwolnieniu lekarskim jeszcze przez 6 miesięcy po wygaśniciu umowy o prace o ile poszłas na zwolnienie nim umowa wygasła. Wiem to na pewno, bo mój maz też z jednym facetem nie przedłuzyl umowy i ten 2 dni przed wygaśnięciem umowy przyniósł zwolnienie i przez 6 miesięcy byl jeszcze na liście plac, nawet jak już zus mu płacić i mimo,ze umowa wygasła pozostawał ich pracownikiem.
Mam pytanie, czy można używać w domu Raid przeciw komarom taki do kontaktu jak jest się w ciąży? Oszaleć można przez te stworzenia i chcę kupić, ale boję się że zaszkodzi to Kropeczce, co myślicie?