reklama

Listopad 2009

reklama
NAPRAWDE??

Mamy mniej o 150 od wreśniówek i więcj o 3000 od październikówek... hmmm​
Faktycznie. Ja ostatnio czytałam same lipcówki i sierpniówki, a letnich mamuś jest jak widać więcej niż jesiennych. Tak czy siak fajnie się czyta przyjazne wątki. U nas ostatnio było trochę nieprzyjemności i to trochę odstręcza od aktywnego udziału na forum. Oby było już tylko lepiej :)

ETA:

Znalezione u sierpniówek:

[video=youtube;lvWf6U_AbVE]http://www.youtube.com/watch?v=lvWf6U_AbVE&feature=player_embedded[/video]

Ostatnia edycja:
RIOLICA ja bardzo się cieszę , ze nie ma takich provblemów z bólem kregosłupa jak na rzie , ale po Twoim poscie ze względu na mojego :-)M. Już widze jego połamane kregi jakbym się na nim uwiesiła:-) Synek nie poznałby swego ojca:-D

No hejka!
My już po nadmorskich wojażach :) było bardzo fajnie, pogoda dopisała, tylko troszku krótko! ale za rok nadrobimy już z maleńką :-)
Jak zgram na kompa, to wrzucę jakieś fotki brzucholca i jednocześnie z wczasów :-)

Bura, Miran, Buterfly i wszystkie leżące!TRZYMAJCIE SIĘ!!!!

Cześć dziewczyny
mnie wydaje się że strasznie dużo piszecie ale może to dlatego że na "starszych"wątkach
pisze się mniej bo z czasem sporo osób się wykrusza
ostatnio też coraz częściej mam skurcze i nie wiem czy mam sie martwić muszę zapytać w przyszłym tygodniu mojego gina ale mam nadzieję że ujście się nie otwiera :sorry2:

reklama
Cześć dziewczyny
mnie wydaje się że strasznie dużo piszecie ale może to dlatego że na "starszych"wątkach
pisze się mniej bo z czasem sporo osób się wykrusza
ostatnio też coraz częściej mam skurcze i nie wiem czy mam sie martwić muszę zapytać w przyszłym tygodniu mojego gina ale mam nadzieję że ujście się nie otwiera :sorry2:
A w tym tygodniu nie możesz iść? I bierzesz coś po czym skurcze mijają?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry