Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też zapinam niezależnie czy prowadzę (zazwyczaj tak) czy jako pasażer jestem.Ja mam pytanie:
Czy i jak zapinacie pasy w samochodzie?? Macie te specjalne nakładki na pasy czy jakos je specjalnie przekładacie??
Zawsze twierdziłam, że kobiety mają gorzej na tym świecie.aż mnie wszystko zabolało
zobaczcie ile kobiety muszą znieść i jeszcze potem faceci się dziwią że kobiety w ciąży takie przewrażliwione
mnie ostatnio troszkę telepieale wszystko mnie drażni mam problemy z hemoroidami dupsko mnie boli do tego ciągle upławy i stany zapalne i ta cukrzyca
na dokładkę męczy mnie pogoda
więc sobie marudzę troszkę![]()
Jak dowiesz się czegoś ciekawego od swojego gina na temat tych żylaków to koniecznie podziel się z nami informacjami..Jak to jak ?
No nic-za tydzien idę do gina to niech mi tam wymaca czy nie wydziwiam....
Ale myślę, że nie....
Ja też marudzę od kilku dni, dosyć , że zapalenia, że załatwiam się raz na około tydzień to jeszcze teraz fioletowa mała Mi i żylaki na sromie.....
Ja zapinam bez względu czy jestem kierowcą czy pasażerem. Wyczytałam gdzieś, że większe szkody może spowodować brak zapiętych pasów niż same pasy. Mam zamiar kupić ten adapter ale to pewno w przyszłym tygodniu - na razie brzusio mam nie tak duży więc mi pasy nie przeszkadzają.
Zauważyłam, że czasami (tak jak teraz) wchodzę na forum i wypisuję głupoty, tylko po to, żeby popatrzeć sobie na suwaczekFascynuje mnie to, w jakim tempie się przesuwa
![]()