reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

hej dawno mnie nie było napewno zaległości nie nadrobie ale mam nadzieje że żadna z listopadówek sie jeszcze nie rozpakowała i że wszystko jest ok.

Wczoraj wróciłam z wakacji wypoczęta a wręcz rozleniwiona że nie wiem jak ja teraz dojde do siebie:-D:-D:-D lenistwo na całego co widać najlepiej po mojej wadze:-(

Zaliczyłam dzis wizyte u gina wszystko ok badania też mam dobre więc sie bardzo ciesze, Maleństwo strasznie rozrabia budzi mnie czasem w nocy kopniakami .

jak znajde więcej czasu to spróbuje nadrobić jeśli to w ogóle możliwe hehe

pozdrawiam mamuśki:-)

reklama
a ja za pierwszym razzem sobie strzeliłam jak jechałam na porodówkę. Z rana sobie wymalowałam, szczególnie u nóżek, bo sobie myślę najbliżej głównego widoku to wszyscy zwróca uwagę, ze nichluj jakiś alb co :-) hihi na pewno nikt na to nie patrzył ale tez nie kazali mi zmywać.
Ja sobie chyba strzele teraz:-), przeciez porod nieraz nagle sie zaczyna a umalowac moglam wczesniej, a kto mysli o zmywaniu;-) w takim momencie:-D. Samopoczucie na pewno bedzie od razu lepsze:tak::-D:-D:-D

ja tam dokładnie nie wiem bo jeszcze nie rodziłam... ale jak iałam operację to sobie strzeliłam... no i przed samym zabiegiem przynieśli mi zmywacz... lekarzmnie lekko pouczył;-) że to nie będzie nic widział przez moje pazurki i niestety muszę zmyć....:-p
więc myślląłam że i na porodówce tak samo....

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiecie ta zgaga to mnie naprawdę dobija....
zjadłam schą bułkę.... żeby nie wiem nie jeść tłustego masła , czy jakiejś kiełbasy co mi na żołądku może stanąć.... i wiecie co...
dostałam zgagę....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no to co ja mam jeść wrrrrrrr

nie zazdroszcze Wam dziewczyny tej zgagi ja musze sie przyznac ze póki co nie wiem co to jest.... i mam nadzieje ze nie bede musiała sie przekonywac...

:szok::szok::szok:Kilolek mnie gin i położna kategorycznie zabroniły picia herbaty z liści malin bo pnoć powoduje skurcze i może dojść do przedwczesnego porodu:szok::szok::szok::confused::confused::confused:
no dokładnie mi to samo powiedziała położna! ginki w sumie nie pytałam.

Kochana, nie można... Nawet malin w dużych ilościach nie można jesć. Powodują skurcze i przedwczesne porody... Najlepiej pić już w okolicach terminu porodu.

Mnie wszystkie wnętrzności bolą po haracach mojej panienki w brzusiu.... Skacze, wypina się i na dodatek coś takiego robi, że uciska mnie wszystko i czasami ciężko oddychać...Wczoraj myślałam, że już gorzej być nie może, ale dzisiaj od rana mam to samo :szok: i do tego jeszcze sny glupie...
a moja mała od dwóch dni spokojna! owszem kopie mnie, ale delikatnie i tylko od czasu do czasu :-(

Olica :szok: rany! jak tak można! i to położna! powinna Cię uspokoić, a nie rzucać głupie komentarze! dlatego ja na wszelkie wizyty nie prywatne chodzę z mężem, bo ja to taka cicha myszka i nic się nie odezwę, tylko później płaczę, ale mój mąż umie się odezwać i zawsze wie co odpowiedzieć! dlatego też, między innymi, idzie ze mną rodzić :-)

ja tam dokładnie nie wiem bo jeszcze nie rodziłam... ale jak iałam operację to sobie strzeliłam... no i przed samym zabiegiem przynieśli mi zmywacz... lekarzmnie lekko pouczył;-) że to nie będzie nic widział przez moje pazurki i niestety muszę zmyć....:-p
więc myślląłam że i na porodówce tak samo....
no w "moim" szpitalu z opowieści koleżanek wiem, że każą zmywać, a jak akcja porodowa jest bardzo zaawansowana, to położna sama zmywa :-)

reklama
Musiałam sie pomylic, ale na tych bella na pewno jest to wyciecie.
Ja ostatnio pisalam, ze na Hugiisach, ale chyba tez sie pomylilam, tamta kobietka chyba miala Bella. Mowie chyba, bo wczoraj w sklepie dokladnie ogladalam opakowanie i tam nie bylo zadnej info na temat wyciecia. Jutro obejze Bella Happy:tak:

Do góry