Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mi jak spada, to zwykle jest szklane i wcale nie da sie tak łatwo podnieść :-(dodatkowo ciagle mi cos spada i denerwuje sie bo wiadomo potem trzeba sie schylic zeby to podniesc....
ale w sumie jak sie czyta, ze ktos robi dokladnie takie same rzeczy to smiac sie chce...:-)
na pocieszenie- mi zostaly 4 szklanki.....musze dokupic...mi jak spada, to zwykle jest szklane i wcale nie da sie tak łatwo podnieść :-(

Sliczne! ja tez planuje sobie kupic farbki do ciala i namalowac cos a pozniej jakas sesyjka :-):-) fajna pamiatka
no dokladnie ;-) a pamiatke mamy, za chwilke wkleje moje zdjecia z USG 3D bo wkoncu udalo mi sie pocykac w trakcie filmiku :-)
A jaki wozeczek mialas dla Laury ?
xxxklaudziaxxx wozek dla Laury sprowadzalam z Polski.Jest trzy funkcyjny firmy Chicco CHICCO WÓZEK TRIO TOUR AUTO-FIX 2009 GRATISTOPAZI (712951266) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupilam ten rozowo-szary.Naprawde dobrze mi sluzyl.Teraz kupilam Laurze spacerowke-parasoleczke Macclaren.
Jak dla mnie najlepsze jest wymyc glowe, nalozyc odzywke i przed splukaniem zrobic masaz glowki (okraglymi ruchami na calej glowie i przy skroniach) A najlepiej jeszcze poprosic kogos o zrobienie takiego masazu, pelen relaks a bol przynajmniej w moim przypadku i rodziny zawsze przechodzi ;-)
Moniu ja Ci nie pomoge ale tez mialam tak ostatnio i przeszlo samo
Dziewczyny gratuluje dobrych wynikow ;-);-)
No to pochwale sie syneczkiem z 20tyg. Tak jakos mnie wzielo, mam nadzieje ze wybaczycie ze na tym watku a nie na zdjeciach...
1- synus i jego duzy mozg (po mamusi)
3- usmiech mojego syna hahahatroszku go przeswietlilo
4- na tym zdjeciu wklada paluszki do buzi
6- kuleczka i meskosc mojego syneczka z profilu!
7- stopeczki ;-)
Hehehe ale fajne fotki :-)
Jak fajnie miec cos na pamiątke nie?
Zdjecie super,przesliczne....i jakdobrze wszystko widac:-)
Byłam dziś u gin - okresliła mi ciążę ostatecznie na koniec 26 tygodnia!
Mialam też pbierana krew, ale jutro tez idę na badania w kierunku cukrzycy...wiecie będę glukozę piła...dobre to chociaż?

pytałam jeszcze o te witaminy dzisiaj gina i powiedział że to prawda co powiedziała położna ale co lekarz to inna opinia ale chyba lepiej z tymi witaminam nie przesadzać jeżeli wyniki są dobre zwłaszcza że teraz jest tyle warzyw owoców można sobie robić soki itdKurcze, a moja ginka, właściwie od początku ciąży zalecała mi branie witamin dla kobiet w ciąży. Ja biorę Falvit M i żelazo, coś czytałam na necie, że branie Materny może wpłynąć na dużą wagę dzieciaczka, ale ile ludzi tyle opini, takze stosuję się do zaleceń ginki, w końcu widzi moje wyniki
luandzia1super, że wizyta w szpitalu przebiegła pomyślnie.
ja mam tak od początku ciąży (z Zuzią też tak miałam) przeszło po porodzie ;-)Aaaa.... jeszcze chcialam zapytac...
wczoraj zauwazylam ze na brodawkach mam sucha i złuszczona skore i zapomnialam zapytac lekarza co to. Nie macie czegos takiego??
Mialam też pbierana krew, ale jutro tez idę na badania w kierunku cukrzycy...wiecie będę glukozę piła...dobre to chociaż?
weź ze sobą dwię połówki cytrynym jedną wciśnij do glukozy, a drugą zagryź po wypiciu
nie powinno uciec ;-)No to pochwale sie syneczkiem z 20tyg. Tak jakos mnie wzielo, mam nadzieje ze wybaczycie ze na tym watku a nie na zdjeciach...
1- synus i jego duzy mozg (po mamusi)
3- usmiech mojego syna hahahatroszku go przeswietlilo
4- na tym zdjeciu wklada paluszki do buzi
6- kuleczka i meskosc mojego syneczka z profilu!
7- stopeczki ;-)
Wszystkie fotki są superaśne, ale najbardziej podoba mi się jak paluszki do buźki wkłada:-)też słyszałam o tych witaminach, że maluchy na nich wielkie rosną, zwłaszcza na maternie.
Aaaa.... jeszcze chcialam zapytac...
wczoraj zauwazylam ze na brodawkach mam sucha i złuszczona skore i zapomnialam zapytac lekarza co to. Nie macie czegos takiego??