Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
Nie narzekajcie, chociaż jesteście w domu, a ja leżę w szpitalu i tak już do końca, a tu nuda nieziemska...., a też jeszcze nie kupiłam mnostwa rzeczy i nie pozałatwiałam tylu spraw.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez biore feminatal N i nic lekarz nie mowil zeby Maks był nadwyraz duzy. Wczoraj bylam u gina, ale nie pytalam o to. Za 3 tyg mam nastepna wizyte i bedzie jeszcze usg, to na pewno zapytam ile urosł od ostatniego.dziewczyny przepraszam ale wróce jeszcze do tych witamin, jakie Wy bierzecie, bo ja feminatal N wiem ze kiedys pisałysmy o witaminach ale moze sa jakies nowe opinie.... szczególnie ze piszecie ze na maternie dzieci duzo rosna
dziewczyny przepraszam ale wróce jeszcze do tych witamin, jakie Wy bierzecie, bo ja feminatal N wiem ze kiedys pisałysmy o witaminach ale moze sa jakies nowe opinie.... szczególnie ze piszecie ze na maternie dzieci duzo rosna

bidulka, to chyba najgorsze jak musisz sama w szpitalu plackiem lezec, nie ma to jak w domu nawet jak ci nie wolno nic robic...ale zawsze to inaczej...Nie narzekajcie, chociaż jesteście w domu, a ja leżę w szpitalu i tak już do końca, a tu nuda nieziemska...., a też jeszcze nie kupiłam mnostwa rzeczy i nie pozałatwiałam tylu spraw.
Nie narzekajcie, chociaż jesteście w domu, a ja leżę w szpitalu i tak już do końca, a tu nuda nieziemska...., a też jeszcze nie kupiłam mnostwa rzeczy i nie pozałatwiałam tylu spraw.
chociaż na forum.Mojemu mężowi nie będę, bo mi nie wypada kiedy pracuje całe dnie, a tu mnie każda zrozumie