Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj kobietki ja też dziś slaba jestem baaardzo. Nie mam żylaków, ani nogi mi nie puchną, ale nie mogę spać w nocy i to mnie roztraja całkowicie na cały kolejny dzień. myślę już o porodzie i czy dam radę i może dlatego nie moge spać. Panikara ze mnie się robi, a na początku ciąży tak mowilam, a co nie dam rady, a teraz hmmmm.

ja jak będę dużo ściągać to na pewno kupię lektryczny. Na razie mam ręczny medeli (taki z tłokiem do którego trzeba obu rąk) i szczerze go nienawidzę. Zastanawiam się czy nie można by do niego dokupić samej pompki takiej żeby jedną ręką pompowac a nie dwiema.

dojarka zwykla, avent isis,reczna, bo podobno przy elektrycznej nie konrolujesz jak mocno ciagnie,czy cos i moze bolec
a plamy tłuste i lepiące zostawia...
obieram ziemniaki i cebule, tyle ile potrzebujesz, potem wrzucam na przemian ziemniaki i cebule do otworuja zaczynam sie tak czuc nocami jak przed matura - ciagle odliczanie i anazliza czy to i to gotowe
Banana mam sokowirowke ale nadal sobie tego wyobrazic nie moge... podaj dokladny przepis co mieszasz z czym i ile czego dodajesz![]()