Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzieki dziewczyny, to zadna tajemnica ;-) nie chcialam sie chwalic ;-) Macie tu link jak ktos ma ochote to zapraszam mozecie sobie zajzec ;-) https://www.facebook.com/Tipitu?ref=hl
czy dziewczynka to siostrzyczka to jeszcze nie wiadomo ;-) wlasnie sie zastanawiam od kiedy na usg mozna stwierdzic plec?
KARTENKI ja to do dzisiaj nie jestem na 100% pewna czy to aby na pewno dziewczynka, w czerwcu raczej widoczny był chłopak, a pod koniec lipca na usg 3D inny lekarz stwierdził że na pewno dziewczynka :-), a w sierpniu i mój lekarz też już widział dziewczynkę
Ty w ogóle realizujesz zamówienia z Polski? Jeśli tak to jaki byłby koszy np. tego body z prezentem i czerwoną spódniczką.
cosiek to chyba dowiesz sie dopiero jak sie rozpakujesz ja jestem bardzo ciekawa co mi dzis powie lekarz
Tak realizuje zgraniczne zamowienia, taki zestawik to okolo 110zl, koszt przesylki musialabym sprawdzic, ale mysle, ze okolo 20zl.