Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
takie spodnie kosztują w h&m w łodzi (myślę, ze w innych miastach tak samo) 129 złniunians i gawit wlasnie jakie sa ceny ubran ciazowych w h&m??sa tam takie spodnie ciazowe dzinsowe z pasem na brzuch??i tak ogolnie jakie tam sa ceny??
dla mnie to dużo, bo widziałam na allegro za 39 czy 49 zł, np. tutaj

caly czas tylko bym spala i spala, albo chociaz lezala i doslownie nic nie robila
straszne uczucie, bo chociaz nie bylam bardzo aktywna osobą, to teraz czuję (pewnie bardziej psychicznie) potrzebę aktywności na którą po prostu nie mam sił :-(Pocieszam się tym bijącym serduszkiem, które widziałam na usg i tym, że jeszcze z 5tyg takiego stanu, a potem powinnam miec przyplyw energii :-) Dodatkowo nie mam zadnych zachcianek, a wrecz odwrotnie, mam problem z jedzeniem czegokolwiek, bo nic mi tak do konca nie smakuje. Ale jem, bo gotowac zawsze lubilam i musze i tak cos dla meza przyrzadzic
, ale nie sprawia mi to tyle przyjemnosci co kiedys. Podobnie jest z piciem - nic mi nie podchodzi
Przepraszam, ze tak narzekam, ale muszę komuś się wyżalić...
kasiiula jako ze ty najstarsza masz ciaze to takie mam pytanie do Ciebie czy juz brzuszek Ci sie zaokragla??widac juz ciaze??
mnie juz mecza a do tej pory omineło mnie to heheehhe ale za to moge jesc pomidora popijac barszczykiem i do tego gruszke hehehheTeż Was męczą mdłości? Nie dam rady do lodówki zaglądać... tak mnie drażnią zapachy, że szok... A tak się cieszyłam, że nie mam dolegliwości ciążowych...
Wybaczysz mi niedyskretne pytanie, czy kolejna ciąża planowana?;-) Moja córcia ma rok i 7 miesięcy i nie wyobrażam sobie jak to będzie jak sie dzidzia urodzi, nawet myśle czy nie kupić podwójnego wózka bo nie wiem jak sobie na spacerze poradze z bobasem w wózku i rozbrykaną Zuzią
Został mi po Zuzi, schudłam ponad 12 kilo, ważę tyle co przed pierwszą ciążą a brzuszek został
. Ale jest twardszy i już go wciągać nie mogę