AniaSm
Fanka BB :)
widzę że większość chudnie , ja natomiast przybieram na wadze i mam już niezły brzusio , ale wcale mi to nie przeszkadza , chętnie jem kilka posiłków dziennie :-)zwłaszcza w porach popołudniowych przed obiadem muszę zjeść taki mini obiadek bo jak nie to strasznie mnie ssie i jest mi niedobrze, ale najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa a moja do tego jest dobrze dokarmiona
,
na serek biały też ciągle mam ochotę ale z pomidorkiem , niestety tutaj gdzie mieszkam nie ma czegoś takiego :-( ale mam zamiar robić sobie sama taki serek z tłustego mleka
miłego dnia
,na serek biały też ciągle mam ochotę ale z pomidorkiem , niestety tutaj gdzie mieszkam nie ma czegoś takiego :-( ale mam zamiar robić sobie sama taki serek z tłustego mleka

miłego dnia

Mialam rozmowe z moim M. na temat pracy - meczymy ten temat juz dlugo - tylko ze teraz jakos bardziej emocjonalnie do tego podeszlam. Nie chcialam plakac przy nim, wogole nie chcialam plakac, wiec zacisnelam zeby i trzymalam lzy w sobie. Co po 10 minutach poskutkowalo bolem w podbrzuszu :-(scisnelo mnie i trzmalo okolo 1h a potem przez nastepne 2h bylam nie do zycia :-( I teraz juz wiem ze jesli sie czyms zestresuje lub zdenerwuje musze od razu dac upust emocjom, a nie trzymac ich w sobie bo na dzidzie to bardzo zle wplywa