reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

Jeszcze zdazylam zaliczyc dentyste dzis, bo z przodu zab mi sie ukruszyl i nieladnie to wygladalo. Troszke bolalo, bo nie chcialam znieczulenia, ale dalam rade :-)

Ewelia ja uzywam kremu na rozstepy Gerbera i oliwke po kazdej kapieli. Ale poprzednim razem mimo systematycznego stosowania i tak wyszly mi niewielkie rozstepy...

I jeszcze gin powiedzial, ze macica mi siega juz pod pepek i lada dzien juz bede wyraznie czula ruchy :-) juz sie doczekac nie moge.

reklama
.

dudziakowa
czemu się tak źle czujesz co się dzieje? Dziewczyny nie straszcie mnie tak dzisiaj, głowa do góry. A jeśli was coś naprawdę to idźcie do lekarza, albo na pogotowie, przecież najważniejsze żeby nasze maleństwa były całe i zdrowe.

wiesz moze to ta pogoda bo u nas dusznooo..i goraco..pod 30 stopni:szok:

Mam do was pytanie: bo kiedys juz zalozyla watek i byl falstartem wiec sie zapytam tu najpierw zeby nie wyjsc na idotkie....Czy moze zalozyc watek o imionkach dla naszych dzieci???,.

Myślę, że wątek o imionach to dobry pomysł ale bez zbędnego rozpisywania się.
Wiecie o co chodzi- coś podobnego jak wątek o tym skąd jestesmy, co robimy, jak mamy na imię.

Przykładowo tylko tyle będzie do wpisywania:

Dziewczynka: Kasia, Asia lub Basia
Chłopiec: Kamil

Co o tym myślicie?

Hej:-)
Dawno mnie nie było i mam zaległości, ale z tego co wyczytałam, to mamy nową koleżankę, część dziewczyn po badaniach usg- super, że z dzidziusiami wszystko o.k:-)
Pozdrawiam serdecznie i życzę kolorowych snów;-)

Etna ja chyba zaraz wypracowanie walnę ;-)
Zespół, kamerzysta, fotograf, fryzjer,kosmetyczka i suknia są załatwione. Z tego względu, że u nas na Podlasiu, szczególnie w rodzinach prawosławnych, królują bialoruskie piosenki i disco polo, zamówiliśmy zespół, który naprawdę świetnie prowadzi wesela. Oto przykład jego piosenki: Wrzuta.pl - Mirage - Ty Kochala Mene RMX 2007 :happy2:

Suknia będzie koloru perłowego. Trudno mi wytłumaczyć jak wygląda, bo nie znalazlam podobnej w internecie. Ale mogę powiedzieć, że brzuszek zakryje, bo ma zakładki, mnóstwo kryształków i haftu. Dół będzie "zebrany" na udzie i spod spodu będzie widoczna falbanka z tiulu. Na 100% zamieszczę zdjęcia zaraz po ślubie (matko, to już tylko 3 tygodnie!). :szok:

Mam problem z kwiatami, bo nie znalazłam jeszcze wiązanki, która spodobałaby mi się na tyle, że chcialabym tę a nie inną.
Piosenka fajna, skoczna inna, taka nie po Polsku :-). Ja akutat z kwiatami nie miałam problemu bo zawsze mi się marzyły białe róże. Nawet mój mąż miał białą koszulę i biały krawat. Róże białe też były w kościele i na samochodzie. Może jutro wkleje ci zdjęcie. Na zdjęcia po ślubie oczywiście czekamy i ci nie odpuścimy.

No i nie wytrzymalam i pojechalam dzis do przychodni do gina. Z szyjka wszystko ok, dluga i zamknieta :-)
Całe szczęście że już się odezwałaś i że byłaś u tego lekarza. Musisz na siebie dwa razy bardziej uważać i dmuchać. Powiem Ci, że w ciągu dnia myślałam o tobie czy u Was wszystko dobrze. No teraz będę spać spokojniej.
Czy moze zalozyc watek o imionkach dla naszych dzieci???,.
Tak mi się coś wydaje, że taki wątek już jest bo czytałam i najwięcej tam Amelek, Julek, Nadii, Natalek, Jakubów, Michałów...

Dzien dobry dziewczynki :-):-) Kurde od wczoraj mnie tu nie bylo i ile mam zaleglosci :szok: szok!
Ale z tego co wyczytalam to u Was wszystko ok, dzieciaczki dobrze sie rozwijaja wiec jestem spokojna :)

U mnie dzis sloneczko troszku wyszlo, mam nadzieje ze sie tak utrzyma, chociaz w Anglii to wszystko jest mozliwe i pewnie za 15 lunie deszczem :dry: Wczoraj bylam w IKEI zerknac na rozne pierdolki dla maluszka ale syf total... myslalam ze bedzie o wiele wiecej ladnych rzeczy wsumie kupilam tylko lampeczke, kilka maskotek, i obrazeczki bo nic nie przypadlo mi do gustu. Moze w Polsce macie jakies ladniejsze rzeczy bo tutaj to totalna angielszczyzna :baffled: I zostalo mi zamawiac wszystko z Internetu :)

Pozdrawiam i zycze milego dnia cioteczki :-)

Etna36 Dziekuje za troske w imieniu swoim i dzidziusia ;-)

Tak licze i ja za tydzien dokladnie 5 miesiac zaczynam :-) wreszcie cos ruszylo z miejsca, bo pierwsze 3 mce tak mi sie wlokly ze szok... Kurcze widze, ze niektore z Was juz o zakupach dosc zaawansowanych, ja postanowilam poczekac do konca 7 mca i wedy zaczne wszystko komletowac. U mnie szaro i ponuro, poleze sobie jeszcze chyba lozeczku, po poludniu jade do gina po L4 bo mi sie konczy juz.

Milego dnia dla wszystkich Mamus i ich Brzuszków!

reklama
to tak jak ja :)) z zakupami czekam jeszcze... na razie odkładam pieniądze :)) mam już wypatrzone wszystko ale kupić zamierzam dopiero jak będzie wiadomo czy chłopczyk czy dziewczynka :)) Jadę w lipcu na usg 3d więc będę miała 100% pewności :))
Jedyne zakupy jakie robie to dla siebie :))

Do góry