witam :-)
Dudziakowa witaj! oszczedzaj sie tak jak lekarz kazal, jeszcze troszke i dzidzie nasze beda z nami ;-)
U mnie z kolejkami i tego typu przypadkami tez jest nieciekawie, ludzie poprostu poki sami nie znajda sie w tej sytuacji nei zdaja sobiesprawy ze bywa nam cezko, raz mi sie zdarzylo w szpitalu ze staruszka mi chciala ustapic miejsca a reszta nawet nie drgnela bo patrzac na mnei i na ta staruske to obie potrzebowalysmy usiasc ... ehh no ale co ludzie sa znieczuleni na takie sprawy
luuuzna miłego imprezowania :-) my tez jestesmy typem ludzi na ostatni chwile za niecale 3 tyg mamy slub a ja mam tylko sukienke, a tu jesczze butow brakuje, wiazanke zamowic, fryzjer
etna36 zazdraszczam tego wypadu waszego wczorajszego :-) musialo byc super

jak mi sie marza wakacje, no ale w tym roku musielismy sobie darowac ale w przyszle juz poszalejemy z mała

a luzie musieli na ciebie patrzec z podziwem bo nie kazda kobitka wyrua na takie wycieczki ;-)
U nas ciagle upały :-) wczoraj wieczorkiem abralismy nazego psiaka na dluuugi spacer, bidulek przed chwila wrocil z porannej toalety i dalej spi chyba jest wykonczony a dzis zamierzamy powtorzyc

niedawno oczka otworzylismy malutka zaczeła tak pieknie wariowac w brzuszku ;-) kochane maleństwo

...co do wanienek my tez sie chyba zdecydujemy na zwykla wanienke, udzielam sie jeszcze na drugim forum i tam dziewczyny tez wybraly zwykle wanienki takze pojde waszymi sladami :-)
lece zrobic jakies sniadanko bo zaraz normalnie rzołądek do kregosłupamis ie przyklei :-)
zajrze jeszcze pozniej :-)
buziaki dla brzuszków ;-)