reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Witajcie
1_cmok.gif

Dziekuje za Troske....
1_cmok.gif

Ja nadla leze w tym szpitalu....zaraz zwiariuje....wrrrr
mad.gif
:m ur:
2mur.gif
2mur.gif

Z dobrych wiadomosci to ze ejstem pod opieka 24 h..i jest w maire...

a ze zlych to to ze rozwarcie sie rozwiera i juz jest..3cm...
2mur.gif
2mur.gif

I tyle chyba czekamy czekamy czekamy....Jak nasz synek przyjdzie na swiat....(Nie bede was nudzic.,..ze jak narazie znow sie zastanwiam co do imienia....
2mur.gif
i wcyhodzi chyba na to ze jak sie maly urodzi to bedzie wiaodmo kim bedzie...jakie bedzie mial imie)

Buzka pozdraiwam goraco....
1_cmok.gif

trzymaj się kochana!

natalunia normalnie szok! co za baba:szok:

reklama
Dudziakowa, zaciskaj nogi :)
ale na tym etapie ciazy na pewno juz wszystko bedzie z malenstwem dobrze. Wiadomo, kazdy dzien dluzej to lepiej, ale juz jest dobrze. Tyle wytrwalas :)
Trzymaj sie dzielnie :)

natalunia, a moze babsko tak powiedzialo, bo dla odmiany chce o sobie poczytac na forum :-D:laugh2: czego to ludzie nie robia dla slawy ;-)

Hej Listopadówki :)
Baaaaardzo dawno mnie tu nie bylo, ale szczesliwie powrocilam. (...)
Dziunka, witamy i cieszymy sie, ze jestes znowu z nami:tak:
Nie znikaj juz:-)

Natalunia-mogla baba w jezyk sie ugryzc, a zreszta jak chce niech czyta, forum jest dla kazdego, przynajmniej bedzie wiedziala co o niej myslisz:-p

dudziakowa- pomysl ty bedziesz juz szczesliwa mamusia a my bedziemy dalej jak te balony i bedziemy zrzedzic jak to nam ciezko niedobrze i pewnie bedziemy ci troszke zazdroscic, ze ty juz mozesz przytulic swoje malenstwo....juz niedlugo, dasz rade, wszystkie trzymamy za ciebie kciuki:tak:

Witajcie
1_cmok.gif

Dziekuje za Troske....
1_cmok.gif

Ja nadla leze w tym szpitalu....zaraz zwiariuje....wrrrr
mad.gif
:m ur:
2mur.gif
2mur.gif

Z dobrych wiadomosci to ze ejstem pod opieka 24 h..i jest w maire...

a ze zlych to to ze rozwarcie sie rozwiera i juz jest..3cm...
2mur.gif
2mur.gif

I tyle chyba czekamy czekamy czekamy....Jak nasz synek przyjdzie na swiat....(Nie bede was nudzic.,..ze jak narazie znow sie zastanwiam co do imienia....
2mur.gif
i wcyhodzi chyba na to ze jak sie maly urodzi to bedzie wiaodmo kim bedzie...jakie bedzie mial imie)

Buzka pozdraiwam goraco....
1_cmok.gif

Nie denerwuj się - pomyśl, że jak my będziemy leżeć, to Ty będziesz się cieszyć z maleństwa:tak:
Też bym tak chciała mieć za sobą ta końcówkę ehhh

A ja jeszcze niedawno byłam tak przerazona porodem, że na samą mysl chciało mi sie płakac i sie pytałam 'w co ja sie wpakowałam?' Ale teraz wiem, że grunt, to pozytywne myślenie, bo jak sie boimy, to nieświadomie bedziemy blokować porod i bedzie dłuzszy i bardziej męczący. Dlatego jak juz sie zacznie, to nie panikowac!!!!!!!!!!!!! głęboko oddychac i spokojnie... Na poczatek skurczy polecam kąpiel w letniej wodzie, podobno pomaga i na skurcze i na rozwarcie. A jak juz odejda wody, to wtedy migusiem do szpitala.
BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!Czego i Wam i sobie życze :)))))))))))))))

święte słowa :-), tylko proponuję nie czekać w domu, aż odejdą wody, bo bardzo często po odejściu wód rozwarcie postępuje w tempie piorunującym!! wiem coś o tym...:cool2:

reklama
o mojee samopoczucie nawet nie pytajcie:sorry:
niemal zemdlałam na łóżku w szitalu podczas usg... a i tak nic mi nie powiedzieli tylko że "serce bije" no a tyle to ja wiem bo dzidzia kopie nieustannie...
musze odpocząć.... ehhhh

Do góry