reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Dziunka witaj z powrotem :tak:

Wiecie jaką miałam dzsisiaj akcję w recepcji u gina? Na początku września pisałam na podforum regionalnym o sytuacji jak mnie lekarz potraktował, kiedy poprosiłam o zwolnienie https://www.babyboom.pl/forum/bialystok-f192/lekarze-29202/
Dzisiaj pani w recepcji, kiedy wypisywała mi L4 mówi:
-A pani panieńsie nazwisko?
- tu odpowiedziałąm
- A to pani na nas tak na forum pisała. I co dzisial lakrz nie zrobił miny i dał zwolnienie. A trzeba bylo tak gadać?
A na to: Może w końcu lekarz zrozumiał, że się źle czuję. a od kiedy wypomina się czyjąś opinię na ten temat? Mam prawo wypowiedzieć się co mi nie pasuje i to zrobiłam.

Normalnie paranoja... Jak wie to niech zachowa dla siebie, a nie wypomina. :eek:
hahahaah no może teraz chciała poczytać o sobie :-D:-D:-D
to będzie miała trochę do czytania....:tak:
i wogóle ma tupet kobieta, to jaką masz opinię to Twoja sprawa :cool2:

dudziakowa trzymaj się jeszcze trochę.... zaciżnij nogi i walcz :-)

witaj dziunka ponownie:tak:

reklama
Dudziakowa, wytrzymasz jeszcze trochę... Będzie dobrze.

Jak czytała, to niech sobie czyta, tylko po co to mówić i wypominać? Chciala się pochwalić, ze wie kto to? Ech... Nie ma to jak gadatliwość... Czasami lepiej ugryźć się w język.

kamcia wypoczywaj i nie denerwuj się lekarzem... wiem ze najgorsze jest to ze czekamy na te wizyty a jak nic nie mówią to jest masakra i wizyta nie za bardzo udana...

a mnie dzis dziwnie brzuch boli to z dolu pcha to jakby w mostku boli a dzidzia skacze jak oszalala i jak napina mi skore to piecze siedziec nie moge bo wtedy czuje wlasnie ta glowke ktora pcha sie a jak stoje dluzej to mi nie dobrze a pozatym to zachcianke mam zupy szczawiowej bym zjadla eh ... chyba ide gotowac ... :eek:

reklama
Dudziakowa trzymam za Ciebie kciuki :-) pociesze Cie, ze z pierwsza coreczka lezalam w szpitalu na poczatku grudnia, bo twierdzili ze zaraz urodze, a po jakims czasie sie wszystko sie zatrzymalo, wypisali mnie ze szpitala i szczesliwie dotarlam az do 19 stycznia :-) Takze mam nadzieje, ze z Toba bedzie podobnie :tak:

Dziewczyny macie juz siare? Bo ja juz chodze z pelnymi piersiami od 2 miesiecy i zastanawiam sie czy to normalne. Co jakis czas mam maly wyciek ;-) szczegolnie w nocy...

Do góry