• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Ja to już mam chwilami dosyć:crazy:.
Najgorsze są noce:no:.
Padam ok 20tej ze zmęczenia(chociaż nic nie robię takiego przez cały dzień):cool2:
Spuchnięte mam tylko dłonie ale to nie zawsze.Przez ostatnie dwa dni miałam a dziś już nie;-).
Miewacie podczas snu ból bioder albo miednicy?Jak śpię na boczku to budzi mnie ten ból- jest nie do zniesienia:wściekła/y:.

reklama
Dla mnie też noce są najgorsze. Kładę się z musu choć wiem że i tak nie zasnę. Nie mogę znaleźć sobie miejsca, choć śpię już z dwoma kołdrami i dwoma poduszkami, mój biedny mąż śpi wgnieciony w kaloryfer:tak: Najgorsze jest właśnie to że jak już się ułożę i zasnę to budzi mnie ból biodra i muszę się przełożyć na drugi bok, po chwili sytuacja sie powtarza i tak się kotłuję od bólu do bólu.:-( a o spaniu na wznak nie mam mowy nawet na chwilę bo ból lędźwi jest nie do wytrzymania...

Hej, mnie przedwczoraj dopadł bardzo silny ból głowy, czułam jakby mi głowę miażdzyło coś z wóch stron do tego doszedł silny krwotok z nosa. Czułam sie fatalnie i do 2 w nocy mnie trzymało. Wczoraj wrzuciłam na luz i trochę odpoczywałam :)))) ale popołudniu jak poszłam do apteki to znowu mnie głowa zaczęła boleć i pani w aptece zmierzyła mi ciśnienie. Wyszło 123/98 puls 107 więc trochę za wysoki puls i rozkurczowe. Mam nadzieje, że taka akcja już mi się nie powtórzy. Wizytę mam w następnym tygodniu.
Zauważyłam też, że mam sine usta, wy tez?
Dodatkowo codziennie tak na chwilę brzuch mnie boli jak na okres, mam nadzieję, że nic mi się tam nie roziwiera :)))
Dziś rano była na badaniach, oczywiście nie wszystko mam w swoim abonamencie, za toxo, cmv, wr, abtygen hbs zapłaciłam 270 zł :(((( o zgrozo, a jeszcze w nast. tygodniu czeka mnie wymaz na paciorkowca B.

A miałam do Ciebie dziś pisac co się dzieje, bo znaku życia nie dajesza tu takie wieści:szok:wypoczywaj kochana.
A dlaczego musiałaś płacic za te badania??Ja miałam teraz hbs, wr, wymaz i cos tam jeszcze w ramach ubezpieczenia, chyba że prywatnie chodzisz...oj drogie te badania strasznie ale to już końcówka na szczęście.

Ja włąsnie wróciłam z przychodni , Pani powiedziała że jak się dzidzi urodzi to wtedy się zapisuje, szpitale podobno traz nic nie wysyłają ,bo nie ma rejonizacji.Przychodnia wysyła położna na wizytę i tak to sie odbywa.

Cześć mamusie;-)
we wtorek wieczorem pojechałam do szpitala . Nogi spuchły mi aż tak , ze nie mogłam zginać w kolanach... Zatrzymali mnie do środy. Porobili mi wszystkie badania i niby wszystko jest ok. Cisnienie mam podwyzszone , ale w normie...Po raz kolejny usłyszałam "taki pani urok".Mam lezeć z nogami na zyrandolu i mierzyć cisnienie ...
Już mi trochę lepiej ale umieram z nudów...

hej martolinka
kurcze wiem ze na opuchniete nogi sa takie specjalne rajstopy lub kolanowki,ktore mozna kupic w sklepie medycznym o ile jeszcze takich nie masz
biedna jestes,moja kolezanka jest cala opuchnieta to wiem co to znaczy ale jesli lekarze mowia ze jest wszystko ok to najwazniejsze
nogi do gory i lez duzo
pa

dziubasek08 ja np. chodzę prywatnie na wizyty i owszem morfologię, mocz i teraz badania na przeciwciała muszę opłacić sobie sama, ale np. wymaz na paciorkowca będę miała robiony w szpitalu, w którym pracuje mój lekarz. Może zapytaj swojego, czy jest taka możliwość, sorrryyy w końcu odprowadzamy składki........................

hej martolinka
kurcze wiem ze na opuchniete nogi sa takie specjalne rajstopy lub kolanowki,ktore mozna kupic w sklepie medycznym o ile jeszcze takich nie masz
biedna jestes,moja kolezanka jest cala opuchnieta to wiem co to znaczy ale jesli lekarze mowia ze jest wszystko ok to najwazniejsze
nogi do gory i lez duzo
pa
Oliwka nie mam takich gadżetów i myślę , że poszukam.Może to jedyny ratunek.;-);-)

reklama
Kasia robisz ciacho??
Ja jak już miałam zacząć miksowac , postanowiłam włączyc piekarnik żeby się nagrzał do kontaktu...cholera jasna strzeliło coś w przedłużaczu cała ręka czarna, korki wywalone, się rozbeczałam ze strachu:-(mąż kategorycznie zakazał ruszać aż wróci ale z ciastem już nic nie zrobię:-(buuuuuu. Zasrany piekarnik już drugi raz mu coś odwaliło:-(coś się spaliło chyba:-(buuuuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry