reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
natalunia bidulko. to napewno wplyw pogody. dzis jest niedziela, wiec odpusc sobie wszystkie prace i wyleguj sie w lozku. jak wypoczniesz to jutro bedzie lepiej :)

Dziewczyny, a czemu dudziakowa się męczy z listą imion może ją odciażyć co? A apropo listy to mój synek ma być Pawełek.

Wiecie co u Kaśki?

Spokojnie Etna...nie dobieraj mi listy. ehehehehe..prznajmniej mam chwile wytchnienia na necie....ehehhe:-D i moge cos chodz dla was zrobic:):tak::tak::tak:

Witajcie:)

Ja dzis nocka maskryczna..wrrr. maly budzil sie co godzinke... ale to dziwne bo cyca niechial tylko mnie zebym go glaskala i tulila....

Wsumie czuje sie zla i niewyspana.....Ale dzisaj musze jakos wygladac i sie czucbo rodzinka TZ przychodzi na 15.00

Wogole to chcialam podziekowac tu na forum mojemu TZ.....bo jest wspanialym czlowiekiem i mezem i tatusie....

I wam tez dziewczyny dziekuje za kciuki...ze o mnie nie zapomnialyscie jak byla nie obezna na forum....

Ide do malego bo ryczy....Mam nadzieje ze opis sie w maire spodoba...nie umiem pisac az takich histori....hehe

buzka milej niedzieli

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dudziakowa dziekujemy za opis i wiadomosci :) maly przyzwyczajony do glaskania przez brzuszek to teraz masz hihihihi :)
zycze wytrwalosci i powodzenia dzisiaj, a jak Cie beda bardzo meczyli to nie krepujs ie ich wyprosic z domku. najwazniejsza jest teraz dzidzia i TY :) kiedy jest szansa to trzeba odpoczywac.

ps. a ja sie wlasnie ucieszylam, bo sprawdzilam konto i si eokazalo, ze bez zadnych problemow rzad UK przelal mi 190 funtow benefitu dla ciezarnych :)

mary po to jest chyba zalozona grupa "listopadowczeki" - tam mialy trafiac opisy naszych porodow, ale dudziakowa byla nieobecna wiec chyba jej nie ma w tej grupie, bo ona zamknieta jest. trzeba poprosic o zaproszenie. :)

Dudziakowa, trzymaj się kobietko!!! Na początku zawsze jest trudno. Z której strony by nie patrzeć to dla nas całkiem nowa sytuacja. W wielu książkach piszą zawsze o tych pozytywnych stronach macierzyństwa i dlatego może później tak ciężko nam się oswoić z ciągłym płaczem i nieprzespanymi nocami, ale głowa do góry!!!! To bardzo szybko mija i wtedy to już jest cudnie :-) Powodzenia!!!!!!!!

reklama
Chyba na serio cos z ta pogoda nie tak i wplywa zle na nas... znow nie spalam od jakiejs 2, usnelam jak maz poszedl do pracy, czyli przed 7. i niedawno wstalam. Worki pod oczami, na szczescie jestem sama w domu i nikt mnie takiej nie widzi... porazka :/

Do góry