katrenki
Fanka BB :)
a ja wybralam sie dzis z D na maly spacerek bo pogoda ladna i myslalam, ze do domu nie dojde....
sapalam jak lokomotywa....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znalazłam coś takiego:
.
hihi to mamy dwóch Pawełków![]()
![]()
Zazdroszczę, może bym się też wybrała z mężem, ale sama to nie bardzo, zwłaszcza nie wiem co mam już robić z moim kręgosłupem. Cały dzień leniu****e, nigdzie nie byłam i boli, leże i boli, chodzę to też boli i bądź tu mądryma ja wybralam sie dzis z D na maly spacerek bo pogoda ladna i myslalam, ze do domu nie dojde....sapalam jak lokomotywa....
witam kobietki. ja niestety znowu na kilka dni wyladowalam w szpitalu. moja dzidzia znow chciala sie rodzic ale tym razem bylo juz naprawde blisko. znow biore tabletki na powstrzymanie skorczy. no i niesteety doktorka chce mnie zostawic na kilka dni w szpitalu za jakies 2 tyg o ile wogole te 2 tyg wytrwamjak kazdy pobyt w szpitalu meczy ale wiem ze to dla dobra malenstwa bo dzidzia slabo przybiera na wadze i jest malutka wiec zalezy nam na tym aby jak najdluzej go przetrzymac. te pobyty w szpitalu jednak sporo mi daly bo zapoznalam sie z warunkami panujacymi w szpitalu poznalam polozne i pielegniarki, dowiedzialam sie wielu rzeczy i juz mnie wizja porodu tak nie przeraza jak na samym poczatku. teraz leze i odpoczywam i jak narazie dobrze sie czuje apetyt mi rosnie wiec moze i dzidzia troche sie podtuczy
![]()
pozdrawiam was kochane listopodowki ;-):-)
a i mam takie pytanko gdzie zostanie przeniesione nasze podfortum? bo widze ze inne miesiace 2009 przyszle mamy znikaja no i nie wiem gdzie nas potem szukac.![]()
Faktycznie dzisiaj pogoda wysmienita na spacer. Ja dzisiaj mam humory.Raz jestem wesola a za chwile wszystko mnie wkurza i wyprowadza z rownowagi.Moze to brak swiezego powietrza;-).Sprobuje wyciagnac meza na spacerek...chociaz on niezbyt chetny...a ja wybralam sie dzis z D na maly spacerek bo pogoda ladna i myslalam, ze do domu nie dojde....sapalam jak lokomotywa....
No fakt, nasz synek tak jakoś od początku stał się Pawełkiem
, to drugie imię mojego męża, mi się spodobało. Teraz nie wiem co wymyśleć na drugie...
U mnie jak bedzie synek to chyba tez bedzie Pawelek![]()
No fakt, nasz synek tak jakoś od początku stał się Pawełkiem
, to drugie imię mojego męża, mi się spodobało. Teraz nie wiem co wymyśleć na drugie...
Piękny masz opis pod suwaczkiem..., mam nadzieje, że torba już spakowanaTo zostały Ci 3 tygodnie szook
, już się do nas zbliża