reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
witam kobietki. ja niestety znowu na kilka dni wyladowalam w szpitalu. moja dzidzia znow chciala sie rodzic ale tym razem bylo juz naprawde blisko. znow biore tabletki na powstrzymanie skorczy. no i niesteety doktorka chce mnie zostawic na kilka dni w szpitalu za jakies 2 tyg o ile wogole te 2 tyg wytrwam :cool2: jak kazdy pobyt w szpitalu meczy ale wiem ze to dla dobra malenstwa bo dzidzia slabo przybiera na wadze i jest malutka wiec zalezy nam na tym aby jak najdluzej go przetrzymac. te pobyty w szpitalu jednak sporo mi daly bo zapoznalam sie z warunkami panujacymi w szpitalu poznalam polozne i pielegniarki, dowiedzialam sie wielu rzeczy i juz mnie wizja porodu tak nie przeraza jak na samym poczatku. teraz leze i odpoczywam i jak narazie dobrze sie czuje apetyt mi rosnie wiec moze i dzidzia troche sie podtuczy :-D
pozdrawiam was kochane listopodowki ;-):-)
a i mam takie pytanko gdzie zostanie przeniesione nasze podfortum? bo widze ze inne miesiace 2009 przyszle mamy znikaja no i nie wiem gdzie nas potem szukac.:zawstydzona/y:

hihi to mamy dwóch Pawełków :) :)

No fakt :happy:, nasz synek tak jakoś od początku stał się Pawełkiem :sorry:, to drugie imię mojego męża, mi się spodobało. Teraz nie wiem co wymyśleć na drugie...

Piękny masz opis pod suwaczkiem..., mam nadzieje, że torba już spakowana :) To zostały Ci 3 tygodnie szook :szok:, już się do nas zbliża

a ja wybralam sie dzis z D na maly spacerek bo pogoda ladna i myslalam, ze do domu nie dojde....:zawstydzona/y:sapalam jak lokomotywa....
Zazdroszczę, może bym się też wybrała z mężem, ale sama to nie bardzo, zwłaszcza nie wiem co mam już robić z moim kręgosłupem. Cały dzień leniu****e, nigdzie nie byłam i boli, leże i boli, chodzę to też boli i bądź tu mądrym

witam kobietki. ja niestety znowu na kilka dni wyladowalam w szpitalu. moja dzidzia znow chciala sie rodzic ale tym razem bylo juz naprawde blisko. znow biore tabletki na powstrzymanie skorczy. no i niesteety doktorka chce mnie zostawic na kilka dni w szpitalu za jakies 2 tyg o ile wogole te 2 tyg wytrwam :cool2: jak kazdy pobyt w szpitalu meczy ale wiem ze to dla dobra malenstwa bo dzidzia slabo przybiera na wadze i jest malutka wiec zalezy nam na tym aby jak najdluzej go przetrzymac. te pobyty w szpitalu jednak sporo mi daly bo zapoznalam sie z warunkami panujacymi w szpitalu poznalam polozne i pielegniarki, dowiedzialam sie wielu rzeczy i juz mnie wizja porodu tak nie przeraza jak na samym poczatku. teraz leze i odpoczywam i jak narazie dobrze sie czuje apetyt mi rosnie wiec moze i dzidzia troche sie podtuczy :-D
pozdrawiam was kochane listopodowki ;-):-)
a i mam takie pytanko gdzie zostanie przeniesione nasze podfortum? bo widze ze inne miesiace 2009 przyszle mamy znikaja no i nie wiem gdzie nas potem szukac.:zawstydzona/y:

Milenko ciesze sie ze piszesz. i ze dalej w dwupaku. Ale dzielna babka z Ciebie ;-);-) mam nadzieje ze wytrwasz jeszcze troszke a maluszek przybierze na wadze

Nasze podforum bedzie pozniej przeniesione na Dzieci urodzone w 2009 roku: Listopad.
Jest dosc niziutko na liscie wszystkich tematow

ANADRI jak tam samopoczucie i jak sie czujesz? Bole przeszly juz?

a ja wybralam sie dzis z D na maly spacerek bo pogoda ladna i myslalam, ze do domu nie dojde....:zawstydzona/y:sapalam jak lokomotywa....
Faktycznie dzisiaj pogoda wysmienita na spacer. Ja dzisiaj mam humory.Raz jestem wesola a za chwile wszystko mnie wkurza i wyprowadza z rownowagi.Moze to brak swiezego powietrza;-).Sprobuje wyciagnac meza na spacerek...chociaz on niezbyt chetny...

reklama
No fakt :happy:, nasz synek tak jakoś od początku stał się Pawełkiem :sorry:, to drugie imię mojego męża, mi się spodobało. Teraz nie wiem co wymyśleć na drugie...

Piękny masz opis pod suwaczkiem..., mam nadzieje, że torba już spakowana :) To zostały Ci 3 tygodnie szook :szok:, już się do nas zbliża

moj maz wymyslal Natan Kajetan :D to wzielam go podstępem :) bo ma na imie Piotr to powiedzialam ze musi byc Pawelek razem imieniny beda obchodzic itp hehehe :) no i tak zostało a co do terminu to faktycznie coraz blizej juz dzis wogole inaczej sie czuje ciagnie mnie z dolu brzucha mam torba spakowana mam zamiar jutro zapiac wsyztsko na ostatni guzik zebym spokojnie mogla isc rodzic:cool:

Do góry