• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Do obejrzenia tego filmiku nie bałam się porodu...

Pochwalę się, że dzisiaj spakowałam torbę. Chodziło za mną cały dzień, żeby się w końcu spakować, bo to różnie bywa. Jeszcze muszę kupić parę rzeczy na porodówkę, typu klapki, woda, itp a na położniczy i na wyjście ze szpitala już wszystko mam. Ależ poważnie się zrobiło...

reklama
Prawidłowo, nie powinno się robić często USG, bo nie jest ono przecież obojętne dla dzidziusia... Częste usg jest uzasadnione w przypadku ciąż zagrożonych.

Dzisiaj mam jakieś takie dziwne uczucie - mam napady bólu przy kręgosłupie w okolicy krzyża i trochę wyżej... Nie wiem co to jest, ale dzisiaj już kilka razy mnie złapało i bolało aż mi się niedobrze robiło... Im bliżej porodu tym wiecej u mnie z tą ciążą się dzieje... Jak nie urok to....

Prawidłowo, nie powinno się robić często USG, bo nie jest ono przecież obojętne dla dzidziusia... Częste usg jest uzasadnione w przypadku ciąż zagrożonych.

Dzisiaj mam jakieś takie dziwne uczucie - mam napady bólu przy kręgosłupie w okolicy krzyża i trochę wyżej... Nie wiem co to jest, ale dzisiaj już kilka razy mnie złapało i bolało aż mi się niedobrze robiło... Im bliżej porodu tym wiecej u mnie z tą ciążą się dzieje... Jak nie urok to....
a u mnie sie nic nie dzieje....a ja bym juz chciala zeby zaczelo sie dziac....chce miec to juz za soba...

reklama
zrobiłam już temat prodów no i dałam tam wpis dudziakowejjak prosiłyście...
mam nadzieję że się nie obrazi;-) bo musiałam podzielić jej post na 2 żeby to miało składnię jakąś....
no ale myślę że jest ok....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry