Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja rowniez przylaczam sie do zyczen urodzinowych!!!
Kamcia- 100lat!!!
Kam - najlepszego!!!

:-)również dziękuję ..
aż się humor i samooczucie poprawia od tych wszystkich miłych słów....:-)
ale bylo to bardzo mile. Czasami ci tutejsi ludzie potrafia zaskoczyc 

Wiecie co... jak mnie dzisiaj zaskoczyla dzisiaj pewna kobieta. Siedze sobie w domku i przegladam bb. nagle dzwonek do drzwi, mysle kto to moze byc... nie spodziewalam sie gosci. A to przyszla dalsza sasiadka, ktorej w zyciu na oczy nie widzialam. Przedstawila sie i wyjasnila ze jej maz zna mojego meza i na dodatek mieszkaja niedaleko nas. Slyszala ze bedziemy miec dzidzie i przyszla zyczyc mi spokojnego rozwiazania i przyniosla mi rozowe skarpetusie, ktore sama zrobila na drutach! No powiem wam ze mnie troche zatkaloale bylo to bardzo mile. Czasami ci tutejsi ludzie potrafia zaskoczyc
A to zdjecie tych skarpeteczek...
![]()
Bardzo mily gestWiecie co... jak mnie dzisiaj zaskoczyla dzisiaj pewna kobieta. Siedze sobie w domku i przegladam bb. nagle dzwonek do drzwi, mysle kto to moze byc... nie spodziewalam sie gosci. A to przyszla dalsza sasiadka, ktorej w zyciu na oczy nie widzialam. Przedstawila sie i wyjasnila ze jej maz zna mojego meza i na dodatek mieszkaja niedaleko nas. Slyszala ze bedziemy miec dzidzie i przyszla zyczyc mi spokojnego rozwiazania i przyniosla mi rozowe skarpetusie, ktore sama zrobila na drutach! No powiem wam ze mnie troche zatkaloale bylo to bardzo mile. Czasami ci tutejsi ludzie potrafia zaskoczyc
A to zdjecie tych skarpeteczek...
![]()